Keski-ikäinen vuosien jälkeen pikkujouluissa ja paikkana Kokomo Tikibar&Room ja jenginä nelkytplus bloggaajat!

Keski-ikäinen vuosien jälkeen pikkujouluissa ja paikkana Kokomo Tikibar&Room ja jenginä nelkytplus bloggaajat!

















Beach House Kitchen Helin kanssa jaoimme uskomattoman annoksen nimeltään Kokomo Sizzler
ja pakko todeta, että bataattiranskalaiset ovat jopa parempia, kuin perinteiset perunasta tehnyt. Suosittelen vaihtamaan perunat bataattiranskalaisiin ja olisi kuulemma onnistunut puolet ja puoletkin systeemillä, mukavan joustavaa!


Kokomo Sizzler
Riittävästi kahdelle! 600g kokonaisena puuhiiligrillattua Black Angus -härän flank steakiä, grillattuja kasviksia, sitruunaruoho-limevoita, Kokomon perunaa ja chili-bearnaisekastiketta




Kii Lime Pai
Havaijilainen kookos-limepiiras, paahdettua kookosta sekä passion-banaanimelbaa

Wuhuu ja wautsiwau, keski-ikäinen pääsi pikkujouluihin, joissa ei ole tullut käytyä vuosiin. Voisihan sitä kotiäiti järjestää itselleen jonkunlaiset omat kuusibileet, mutta eihän se tunnu samalta ilman hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa.

Nelkytplus blogien pikkujoulu järjestettiin iloisissa merkeissä Kokomo Tikibar&Room nimisessä paikassa Helsingissä, Uudenmaankatu 16-20 osoitteessa. 

Saako jo suitsuttaa, no en välitä vaan annan palaa, ruoka oli megalomaanisen loistokkaan hyvää ja alkoholittomat drinkit olivat elämäni parhaita. Kuvissa olevat drinkit, eritoten ylemmässä kuvassa oleva alkoholiton Kivvi drinksu vei kielen mennessään ja oli parempi, kuin yksikään etelän maissa herkuteltu hedelmäinen ananasunelma. Olen tuuminut josko menisin Kokomoon tilailemaan samaa Kivvi drinkkiä ja kurkkisin salaa miten drinkki valmistuu ja alkaisin tehtailemaan niitä kotona. Hih, mutta eipä Kokomon drinkit olekaan mitään salatiedettä, sillä Kokomossa järjestetään drinkkikoulutusta, jonne himottaisi mennä, sillä en osaa valmistaa yhden yhtä juomaa täällä kotosalla. Muistaakseni koulutukseen kuuluu 5 cocktailia ja hinta oli 58 euroa.  Ei hinta eikä mikään, koska drinkit tosiaan kuuluuvat hintaan ja niistä nauttiminen. 🙂

Entäs sitten se ruoka, no jumalaista! Kokomon ruuan perusteena on Pacific kitchen, josta löytyy makuja idästä länteen. Ruuan sydän on värikkäät annokset, runsaat maut ja tuoreet raaka-aineet. Kaikki maut olivat kohdillaan, enkä muista milloin olisin syönyt niin hyvin, niin herkullisesti ja niin raikkaista raaka-aineista. Kokonaisuus oli täydellinen vaikka kuminauhahousuja hieman kiristikin siinä kohden, kun jälkiruoka tuotiin eteen. 

En lainkaan ihmettele, että Pinkit korkokengät Maiju meni Kokomoon uudelleen ja vielä nauttimaan synttäri-illallista. Kokomossa on iloinen ilmapiiri, aivan mahtava henkilökunta, kaikki pelitti täydellisesti ja se ruoka, no kävin taivaassa ja haluan sinne uudelleen. Ukkeli olisi kiva viedä yllärinä ja uskon, että Cocktailkoulu olisi miehelle aivan mahtava joululahja!

Kiitos Kokomolle upeasta ruuasta, tunnelmasta ja maailman parhaista drinkeistä, Arnoldia lainatakseni ”I’ll be back.” 🙂 kiitos Nelkytplussalle kutsumisesta ja kaikille blogikamuille hauskasta seurasta. Meillä oli kivaa, jee.  

Alla vielä video, jossa pääsette kurkkaamaan Kokomo Tikibarin tunnelmaan. Paikka toimii myös tanssiravintolana, mutta meidän private pikkujouluissa saimme me keski-ikäiset nauttia vallan omasta rauhasta, joten toimii mitä mahtavimmin myös isoille seurueille. Pääsimme keskelle kesää ja Havaijia, pimeän marraskuun iltana. <3




51 thoughts on “Keski-ikäinen vuosien jälkeen pikkujouluissa ja paikkana Kokomo Tikibar&Room ja jenginä nelkytplus bloggaajat!”

Vastaa käyttäjälle Tuuli x Lumo Lifestyle Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud