Onni kissa kateissa, kun eläinlääkäriin meno ja Oskun monet asennot

Onni kissa kateissa, kun eläinlääkäriin meno ja Oskun monet asennot

Eilen olisi ollut Onnilla eläinlääkäriin aika ja verikokeella olisi tutkittu pitkäaikaissokeri. Kävin aamulla ostamassa tätä episodia varten uutukaisen kantokopankin, koska vanha kantokopan luukku on kateissa. 

En ollut kovin huolissani ettei Onnia heti aamulla pihapiirissä näkynyt, sillä siitä lähtien kun sairastui sokeritautiin on kyllä aivan lähettyvillä pysytellyt ja oikeastaan pääsääntöisesti makoillut meidän pihalla. Ainakin on tullut jo aikaisin päivällä lounaalle. 

No eipä näkynyt Onnia eilen missään, vaikka etsittiin ja huudeltiin ja jouduin peruuttamaan lääkärinajan. Onni sitten saapui ylväästi kello 16:00 ”myöhäiselle lounaalle” kolme tuntia lääkärinajasta myöhässä. Mitä luulette, tekikö ovelus ihan tahalleen?

Täytyy tästä lähtien ottaa vain aamuaikoja, ettei poika pääse aamusella retkilleen, taitaa taas auringon paistaessa pojalla olla kesää rinnassa. 

Osku tuli kyllä heti paikalle, kun Onnia huudeltiin ja olenkin kuvannut Oskusta tunnin aikana Oskun monet asennot. Aika monta kertaa Osku vaihtaa tunnissa asentoa.

Tänään lähdemme alimmassa kuvassa olevan tyttären kanssa hömpöttelemään, koska viime viikolla hänen synttäripäivänään olin flunssassa. Luvassa on Angry Birdsia, shoppailua ja roskaruokaa eli hyvä päivä tulossa.

Onko teillä ollut kissa, eläin tai itse kateissa kun on ollut aika jonnekin esimerkiksi juurikin lääkärille? Aurinkoa keskiviikkoon!


68 thoughts on “Onni kissa kateissa, kun eläinlääkäriin meno ja Oskun monet asennot”

  • Meidän Tyyne piiloutuu tai lähtee retkilleen, kun kantokoppa tuodaan eteiseen, vaikka ihan kiltisti matkustaakin ja viihtyy esim. mökillä. Siksi tuodaankin koppa hyvissä ajoin, että menee raukkaparka vähän hämilleen 😊

    Kyllä uskon, että Onni-boy teki tuon tarkoituksella. Onnille paljon terkkuja 💕

    • Niin ja Oskulle ja Samulle myös terkkuja… Mukavaa päivää sinulle ja tyttärelle ☀️

    • Juu se kantokoppa on paha! Tässä tapauksessa Onni oli ehtinyt kadota retkilleen ja ennen kantokoppaa, MUTTA ehkä näki kun tulin uuden kopan kanssa ja päätti pysyä visusti poissa.

      Samoin hurjan kivaa juhannusta teidän perheelle. <3

  • Söpö tapaus : ) Meillä nostettiin eilen kissojen kantokopat esille juhannusreissuun lähtöä varten ja eikös kissat heti luikkineet piilopaikkoihinsa. Eteisessä valmiina odottavat kopat ne kiertävät kaukaa..: )Aavistavat että kohta odottaa automatka… Ihanaa keskiviikkoa & hemmottelupäivää!

  • Taisi tehdä ovelus tarkoituksella katoamistempun :)Pääasia, että ei vallan hukanteille joutunut. Toivottelen jo nyt oikein iloista ja aurinkoista juhannusta teidän perheelle. Loppuviikko menee itsellä juhannushulinoissa.

  • Onpa sievä kissa. <3 Ja ovelanluonteinen. 😉 Kyllä, minulla oli pienenä koira, joka mystisesti arvasi eläinlääkärireissut. Kai nuo otukset ymmärtävät ihmisistä paljon enemmän kuin luullaan.

    • Juu tämä Osku ei ollut kateissa vaan meidän musta Onni. 🙂 Niin ihan kuin meidän ihmisten otsassa lukisi, tänään joudut lääkäriin, hih. 🙂

  • Kyllä kissa tietää. Onneksi ei hukkaan ollu joutunu. Mä en ole nähny naapurin kissaa, kun eilen viimeksi ja nyt jo olen huolestunu
    Ovatkohan lähteneet mökille juhannuksen viettoon ja vieneet molemmat kissat mukanaan.
    (naapurin kissa käy meillä päivittäin tervehtimässä)
    >Leena

    • Ihan varmasti ovat lähteneet mökille! Juu Onni oli kerran neljä viikkoa retkillään ja silloin hieman jo villaantunut, onneksi ei enää tee moista.

      Ihanaa juhannusta Leena <3

    • Miten ihana nimi! Juu ei sitä mökiltä kissa taatusti halua lähteä, kaupungissahan ei ole hiiriä!

      Ihanaa juhannusta Outi <3

  • Mun koirani meni aina innoissaan muiden eläinten hajujen perässä lääkärin ovesta sisään ja vasta odotushuoneessa tajusi missä on ja yritti paeta:) Samalla lääkärillä kävi koko elämänsä ajan ja aina sama juttu! En tajua miten ei oppinu tunnistamaan rakennusta kun kuitenkin osasi tunnistaa tuttujen talot.

    • Jännä juttu ja olen aina miettinyt miten eläimet kokee eläinlääkärin. Siellä kuitenkin voi haista sairaudet ja kuolema eli kun eläimiä lopetetaan. Jos eläimet haistaa sen?

      Kivaa juhannusta <3

  • Ovelia osaavat olla! Meillä otetaan kantokoppa ihan viime hetkillä vasta esille, jos kattia pitää sillä johonkin lähteä viemään. Kyllä tulee kaverille kiire piiloon sängyn tai sohvan alle jos huomaa, että kantokoppa tuodaan vaatehuoneesta esille.

    • Juu kantokoppaa ei kannata ottaa esiin, enkä minäkään ottanut. Ellei Onni sitten nähnyt kun tulin kaupasta sen kanssa ja sitten luikki karkuun. Hyvin mahdollista sekin.

      On ne hassuja vaikka kantokopalla pääsee myös kivoihin paikkoihin, mm. mökille. 🙂

  • No voisin lyödä vaikka mistä vetoa, että arvasi mikä on edessä. Sen uuden kantokopan osto ei ainakaan varmaan vaikeuttanut arvaamista. 😀

  • Ihanat kuvat! On se suloinen kissa!😍
    Taisi aavistaa, niin katosi hetkellisesti!😅
    Teillä Onkin kiva päivä tiedossa tytön kanssa!
    Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  • Kyllä Onni tais tehdä sen tahallaan 🙂 Ajatteli, että nyt riittää tuo eläinlääkäritouhu. 🙂 Mukavaa keskiviikkoa! <3

  • On selvää, kun ostamme Kisulle ruokaa varastoon isomman satsin, niin kissaa ei näy mailla eikä halmeilla sinä päivänä. Onneksi tähän asti on auttanut uhkailu, että kai ne on löytöeläintalolle ruoat lähdettävä viemään…

  • Meillä kissat matkustavat kantokopassa vain lääkärin pakeille(virhe) ja tietävät siis kyllä, kun koppa ilmestyy, minne ollaan menossa – ja että kannattaa kadota….
    Ihanat rentoilut:)

  • Voi Onni. Varmasti aavisti asian ja teki katoamistempun tarkoituksella. 🙂 Meillä pitäisi olla paikalla armeija, kun yritetään saada Mannia kuljetuskoppaan. Hirvittävää taistelua. Arvaa heti, kun kuulee kopan äänenkin, että nyt on lääkärireissu edessä. Huh huh!
    Mutta ihanan kuvasarja olet saanut Oskusta.

    • Juu muuten sama ja kun ajetaan 100m, eikös Onni ole tehnyt jo tortut kantokoppaan, on se sellaista.

      Kiitos kovasti ja ihanaa juhannusta. 🙂

  • Voi niin monet kerrat on jouduttu eläinlääkäri-aika perumaan. Kyllä kissa aavistaa milloin on jotain ikävää tulossa. Nykyään meillä aletaankin valmistautumaan jo pari päivää aikaisemmin, eli kissaa ei päästetä ulos ollenkaan =) Meillä on karannut keksen matkankin, kun sai pyllyllään työnnettyä kopan luukun auki. Yli 20v. kissan meinasin kerran viedä nukutettavaksi, mutta eka kertaa eläissään se hyökkäsi ja raapi kunnon haavat minulle. Sitten se syöksyi maastoon ja palasi vasta parin viikon päästä. Varmasti oli aavistanut aikeeni. Niin sai sekin sitten vuoden lisä-aikaa elämäänsä ja eli 23 vuotiaaksi. Kissat ovat viisaampia kuin uskoiskaan.

    • Voi oletteko, tämä oli meillä ensimmäinen kerta. Hui jurja tuo karkaaminen, ne ei vaan tykkää kantokopeista ja siitä minne niillä mennään. Mutta hei toinen sai lisäaikaa ja ilmeisesti ne vuodet sitten kuitenkin tulivat tarpeeseen. Hienoakin hienompi ikä toisella. <3

  • Niin kuin moni muukin on veikannut, niin Onni näki uuden kantokopan ja päätti pysytellä piilossa 🙂

    Meidän isompi kilpikonna on joskus saanut matkastressin ja ripuloinut matkaterraarion täyteen. Sitten keksin kuljettaa konnaa pahvilaatikossa heinän seassa ja se sujuu ilman hajuhaittoja.

  • Tyttärelläni on Muru kissa – ja juurikin tulossa tänne maalle juhannuksen viettoon 🙂 vaikka tyttö itse ei nyt jääkään tänne -vaan lähtee avopuolisonsa kanssa ihan muihin suuntiin 🙂 ! Juhannuksena 2014 Muru sitten katosi – ja voi sitä huolta ja hätää – kissa kun kaupunkilaisena tottunut olemaan kiinni… ! Kukaan meistä ei kertakaikkiaan ymmärtänyt, miten kissa olikin päässyt livahtamaan. Meillä oli hyvin hiljainen juhannus (isäni oli kuollut juuri, joten perinteistä säpinää ei ollut – paitsi mitä tuo kissa ehti aiheuttaa..) Aamulla oli katti sitten ihan tyytyväinenä keittiössä ruokaa odottamassa .. niin – mikä siinä oli ollessa kun oli koko yön viettänyt meidän lipastonlaatikossa – että semmoin katoamistemppu -..ei paljon inahtanutkaan kun yritimme sitä huudella.. on ne leuhkoja nuo katit – ja niin ihania <3 Ihanaa Jussia sinne teille kaikille <3

    • Voi ei mikä tarina ja siihen liittyi vielä isäsi menetyksen suru. Juu ne ei todellakaan tule kun kutsutaan, mutta kun tulevat, vaativat palvelua. Hyvinkin arvonsa tuntevia ovat mokomat.

      Mehän ollaa kerran haudattu "onni", mutta ei sitten ollutkaan meidän musta Onni. Oli pitkään kateissa ja sitten löytyi auton alle jäänyt musta kissa pää liiskaantuneena. Haudattiin sitten ja surtiin. Mentiin mökille ja kun tultiin takaisin, niin siinä se Onni odotti talon edessä, että ruokaa kiitos.

      Ihanaa juhannusta Murulle ja koko teidän perheelle. <3

  • Koirat ei lähd omille reissuille ihan noin herkästi, mutta onhan niillä muita temppuja. Leppoisaa juhannusta teidän perheelle!

  • Hih!! Hekottelin tätä ääneen. Meillä Santtu-kissa teki aikanaan tuon saman tempun ainakin kahdesti: otti ritolat juurikin ell-päivänä. =) Eli kyllä, olen vahvasti sitä mieltä, että mokoma haistaa ajatuksen, että päättyy koppaan, autoon ja lääkäriin.
    Toivottavasti Oskulle löytyy seuraava aika eikä karkaaminen onnistu.

    Riemukasta keskikesän juhlaa Porvoon suunnalle!

  • Oliskohan Onni kävääsny tekemäs juhannustaikoja, eipä taida kertoa☺
    Mutta hyvä kun palasi kotia☺
    Meillä oli Ellukoira joskus kateissa, kun oltiin lähdässä keslomalle.
    Koko meidän väki, mumma ja paappa mukaanlukien, katteltiin jahuhuultiin ja aikaastenpäästä kadonnut löytyi traktorin peräkärryjen alta käärmeenpuremana kaula ja kirsu turvoksissa.
    Sai sitten eläinlääkäriltä lääkkeet ja meidän lomamatka viivästyy muutamalla tunnilla☺
    Auringonpaisteista Juhannusta Sinulle Tiia💖 ja Onnille rapsutukset💖

    • Uijui mikä juttu, voi poloista ja mahtaa teillä olla ollut kova huoli silloin! <3

      Hirmuisen ihanaa juhannusta ja aurinkoa teille. <3

  • Hih, ihana kissa. Meidän edesmennyt cairninterrieri rakasti mennä eläinlääkäriin???! Mukavaa juhannusta!

    • Rakastiko, voi ihana mikä tapaus, mieletöntä. Tapahtuikohan eläinlääkärin yhteydessä jotain kivaa sitten vai muuten vaan rakasti?

      Oikein ihanaa juhannusta <3

    • Mä en tiiä, että tykkäskö se siitä, kun sai nukkua (=nukutettiin, ku leikattiin). Kerran mentiin "vain" tarkastuskäynnille ja kun oltiin pois lähdössä, niin se oli ihan ihmeissään, että enkö mä jääkään tänne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud