Kesän hehkua iholle jane iredale mineraalimeikeillä!

Jane Iredale meikit ovat joka päiväisessä käytössä ja täytyy sanoa, että joka ikinen jane iredale meikki jota olen testannut on ollut moitteeton. Siksi ilahdutti, että keväällä ilmestyi ihanalle sitruunalle tuoksuva BeautyPrep kosteusvoide meikin alle, joka pohjustaa meikin, niin että saat luotua pysyvimmän ja parhaimmen pohjan jane iredale meikeille. 

Auttaa pidentämään meikin kestoa ja edesauttaa jane iredale mineraalimeikkejä leviämään pehmeämmin kasvoille. Imeytyy iholle heti ja se sitruunan tuoksu, se on ihana. Ei ihme, että tätä on moni bloggaaja suitsuttanut blogissaan. 

Aurinkopuuterit ovat olleet aina minun juttu ja olen käyttänyt aurinkopuutereita jo siitä, kun niitä kutsuttiin maahohteeksi. Maahohteesta on monta vuotta vierinyt ja kehityskin on sen mukainen vai mitä sanotte yllä olevasta jane iredale Bronzer kaunottaresta joka kuuluu tämän kesän Good Glow kokoelmaan.

Omani sisältää lämpimän kullan sävyjä, jolla saa rusketusta syvennyttyä ja sitä ihanaa extra hehkua iholle. Plussaa uudelleen täytettävästä rasiasta. Jane iredale meikeissä on suunnittelu viety pitkälle ja ihohan rakastaa aitoja laadukkaita mineraalimeikkejä, jotka antavat ihon hengittää. 

Bronzeria voi nimittäin laittaa luomille tai poskille, lisätä kosteusvoiteeseen tai hiusgeeliin, jolloin saat hiuksillekin ihanaa pientä säteilyä. 

Pääraaka-aineet mineraalikiille helppoon liukuvuuteen Männyn kuoriuute antioksidanttina Granaattiomenauute antioksidanttina sekä luonnollisena säilöntäaineena

Yhtä kauniissa ajattomissa rasioissa loistavat myös jane iredale kevään uutuus poskipunat. Käytän aina aurinkopuuterin kanssa lisäksi poskipunaa tuomaan ns. oranssiin vivahteeseen pientä heleyttä. 

Kuvissa Purepressed poskipunat ylimpänä sävy ”mystique” ja alempana ”flawless”. Sävyt ovat niin hienostuneita, että puna poskilla vaikuttaa aidolta ihon  hehkulta. 

Ihanasti taivaskin peilautuu näissä upeissa kultaisissa rasioissa, joita ei todellakaan piiloteta meikkikaappiin, sellasia kaunottaria ovat. Silloin kun kokonaisuus on täydellinen, kohta laatu ja pakkausten ulkonäkö toisensa ja jane iredale meikeissä näin juuri on. Enpä malta odottaa mitä syksy tuo tullessaan ja mitä jane iradale uutuuksia taas ilmestyy. 

Onko jane iredale kosmetiikka tuttua tai löytyykö omia suosikkeja? Oikein kaunista päivää kaikille, lähdemme tästä tyttären kanssa leffaan hömpöttelemään. 🙂



*Tuotteet lehdistönäytteitä


14 thoughts on “Kesän hehkua iholle jane iredale mineraalimeikeillä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud