Jane Iredale BeautyPrep ihonhoitotuotteet, mineraalimeikit ja arvonta!

Testasin viime keväänä jane iredale BeautyPrep ihonhoitotuotteet,  jotka takaavat meikin pehmeästi levittävyyden ja auttavat meikkiä kestämään pidempään kasvoilla. 

BeautyPrep voiteesta olen niin paljon tykännyt, että menossa on jo toinen purkki vai mitä sanotte sitruunan tuoksuisesta voiteesta, joka sulaa iholle, kuin samettinen silkki ja pääset meikkaushommiin heti. 

Taika piilee osittain siinä, että kosteusvoide estää ihon oman kosteuden haihtumista ja näin meikki pysyy kasvoilla pidempään. Kiva puoli on erityisesti päästä levittämään meikki heti, eikä pelätä meikkivoiteen rullausefektiä. Täydellinen voide kiireisille aamuille.

Tuoksuna raikas orgaaninen sitruunaruoho, sisältää mm. neljän eri ruusun kantasoluja ihoa kosteuttamaan, kirkastamaan ja suojaamaan ympäristön epäpuhtauksilta. 

Sarjaan kuuluu myös kasvovesi, joka tuoksuu samalle, kuin kasvovoide, mutta vain hieman miedommin. Kasvovesi on aito luomutuote ja kosteuttaa, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa ihon pH:ta. 

Sarjan puhdistusaine, joka on myöskin EcoCert tuote, tuoksuukin aivan erille ja olisiko puhdistusaineessa oleva kurkku-uute, joka antaa puhdistusaineelle raikkaan ja puhtaan tuoksun.

Hoitava, hellävarainen ja suojaava. Kokonaisuudessaan tämä ihonhoitotrio antaa iholle loistavan pohjan levittää aitoja jane iredale mineraalimeikkejä ja saada näin maximaalinen pysyvyys ja kaunis levitettävyys meikille. Olen käyttänyt myös muiden meikkien kanssa ja toimii niidenkin kanssa erinomaisesti.

Jane iredale on tuonut tänä syksynä markkinoille erinomaiset kulmakynät, joita olen päässyt testaamaan. Tai oikeastaan olen testannut yhtä ja vaikka ”blondi” olenkin, niin omaan tummat kulmat, joten minulle sopi parhaiten kulmatrion punaruskea sävy ”Brunette”. Testiin sain myös sävyn ”Blonde” ja koska se on minulle liian vaalea ajattelin, että yksi halukas teistä pääsee testaamaan sitä. 🙂 Joukkoon kuuluu myös tummin sävy nimeltä ”Dark Brunette”. 

Kulmakynän käyttö on todella helppoa ja kynässä on aivan täydellinen pieni pää, joka ei ole liian pehmeä eikä liian kova. Lisäksi harjalla saa kynällä meikkaamisen jälkeen siloiteltua loput. Kynällä saa kauniit kulmat ja siistiä jälkeä. 🙂 Suunniteltu hiuksenhienoon jälkeen ja on vedenkestävä.

Kulmakynän kanssa arvontavoittoon suhahtaa PureGloss huulikiilto sävyssä ”White Tea”. 

Arvontakommenttikenttään olisi kiva kuulla, onko jane iredale meikit tai kosmetiikka tuttuja tai mikä näistä tuotteista eniten kiinnostaisi sinua?

Arvonta päättyy 22.8 ja on avoin kaikille, anonyymeille yksi arpa ja kirjautuneille lukijoille kaksi arpaa. *Lisähuomautus, poikkeuksellisesti suljen yöksi anonyymien kommentoinnin ja avaan taas aamulla. 

Kivaa viikonloppua!



*Pr-näytteet









87 thoughts on “Jane Iredale BeautyPrep ihonhoitotuotteet, mineraalimeikit ja arvonta!”

  • Taas kiva arvonta! Ei, ei ole tämä tuttu tuotesarja mutta mielelläni kokeilisin joten kahdella mukaan. Eniten kiinnostaisi tuo kulmakynä koska minulle jotenkin kulmien huolittelu on aina tärkeintä. Huolittelen kulmat joka päivä vaikken muuta meikkiä laittaisikaan. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  • On tuttuja entuudestaan ja tykkään paljon! 🙂 omistan itseasiassa saman huulikiillon kun kuvassa sama väriin taitaa olla, ihanan neutraali ja pysyy pitkään huulissa kuivattamatta niitä:) [email protected]

  • Mä luulen että tuo BeatyPrep voisi olla munkin juttu, tuttuja nämä tuotteet ei kyllä ole.

  • Tuotesarja on itselleni täysin uusi.. tosin niin taitaa olla kaikki muukin, kun olen viettänyt kotiäidin elämää useamman vuoden ajan. Nyt pitäisi päästä kiireesti kiinni aikuisten elämään ja opetella oman ihon hoitoa ja meikkausta.

    Yhdellä arvalla mukana 🙂

    -maarit

  • Eipä ole tuttu nimi eikä tuotteet. Olen niin kokeilunhaluinen, että kokeilisin mielelläni kaikkea mahdollista. Siispä mukana arvonnassa.
    -päivi-

  • En ole testannut mitään Jane Iredalen meikkejä, mutta tuollainen kulmakynä kyllä kiinnostaa. Tytär on tartuttanut jo minuun kulmien värjäämisen, joten jo olisi aika testata tällaista kulmakynääkin.
    Mukavaa viikonloppua!

  • Merkki on tuttu, luettu on, mutta en ole käyttänyt. Nämäkin kaikki kuulostavat ihanilta tuotteilta, erityisesti BeautyPrep voide, mutta kaikki ottaisin pl. kulmakynä "Dark Brunette", jos saisin 🙂 [email protected]

  • Merkki on pitkään kiinnostanut, mutta valitettavasti en ole vielä mitään kokeillut 🙂 kaikki tuotteet kiinnostavat ! Kulmakynistä en tiedä, mikä mulle sopisi, jos sellaisen saisin. Omat kulmat ovat aika vaaleat, hiukset jotain maantienharmaata joissa on suklaanruskeita raitoja. Mitkään punertavaan menevät ei ainakaan omasta mielestäni mulle sovi eikä kauheen tummat. Helpoimpia ovat siis noi muut tuotteet 😉

  • En ole edes kuullut tuosta merkistä, mutta olen vasta tänä vuonna alkanut tutkimaan näitä luonnon mukaisia sarjoja. Huulikiito erityisesti kiinnostaa, koska huuletbon mulla se, joka herkimmin meikkeihin reagoi, ja huulipunan ja -kiillon osto onkin aina vähän arpapeliä.

  • Ei ole tuttu, mutta tuntuu tutustumisen arvoiselta. Kulmakynä herätti kiinnostusta. Kahdella arvalla mukana.

  • Tuon voiteen hakuaisin ehdottomasti testata. Ainahan sitä on meikatessa kiire seuraavaan vaiheeseen, eikä millään malttaisi odotella kosteusvoiteen imeytymistä 😄

    Ja tietty kahdella onnekkaalla arvalla mukana!

  • kaikki kosmetiikka kiinnostaa 🙂 merkki on tuttu, mutta en ole kokeillut.
    yhdellä arvalla mukana.

    terv. T

  • Olen lukenut Jane Iredalesta, mutten ole käyttänyt tuotteita. Ja ainahan on tilaa vielä muutamalle uudelle ihonhoitotuotteelle….
    Voide olisi mieluisin.
    Kaksi arpaa.

  • Merkki ei ole tuttu, en ole kokeillut tuotteita, olen kyllä joskus kuullut nimen. Kulmakynä kiinnostaisi eniten, sillä saa ilmettä vaikkei juuri muuten meikkaisikaan.
    Yhdellä arvalla mukana 🙂
    auringonlapsi80(at)jippii.fi

  • Merkki on tuttu vain nimenä. Sitruuna-tuoksun ystävänä kovasti kehuttu kosteusvoide kiinnostaisi. Ja koska kulmani ovat ihan vaaleat olisi tuo kulmakynä varmasti tosi hyvä!
    Kahdella arvalla mukana.

    outi.saariaho @ gmail.com

  • Ei oo tuttu sarja ennestään. Kiinnostavalta kuulostaa.Kulmakynä erityisesti vetoaa ja kaikki missä sitruuna tuoksuu 🙂
    nelliina (@) yahoo.com

  • En ole tuotteita testaillut, mutta monesta kiinnostavasta tuotteesta olen lukenut. Siis ehdottomasti mukana tässä arvonnassa. T. Ann A

  • Iredale on tuttu meikeissä ja käytänkin päivittäin mineraalipuuteria, josta en luovu varmaan enää koskaan =). Kasvovesi ja puhdistusaine kuullostavat ihanilta ja sitruunan tuoksuhan on virkistävä.
    Kahdella mukana.

    Ja mahtavaa viikonloppua tubettajalle <3

  • Tämän kommentin vahingossa poistin, kun piti painaa julkaise, joten lisään tänne, ettei vahingossakaan jää arvonnasta pois. 🙂

    Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Jane Iredale BeautyPrep ihonhoitotuotteet, mineraa…":

    Jane Iredale on mulle uusi tuttavuus, mielenkiintoinen sellainen. (: Kulmakynä kiinnostaa eniten. Yhdellä arvalla mukana.

    [email protected]

  • Jane Iredalesta olen lukenut vain blogeista. Omaa kokemusta ei ole, mutta kiinnostaisi kokeilla, koska merkkiä on kehuttu niin paljon. Käytän kulmiin puuterimaista tuotetta ja paikkailen kynällä. Valkoinen tee -huulituote kuulostaa myös tosi ihanalta! Eli mukana arvonnassa kahdella arvalla. [email protected]

  • Olen kuullut paljon sarjasta, mutta en ole koskaan kokeillut. Yhdellä arvalla mukana. Sulla kiva blogi. Odotan aina innolla uutta juttua.
    [email protected]

  • Kahdella arvalla mukana. 🙂

    Kulmakynä on minulle taatusti liian vaalea, mutta lähipiirissä on blondeja joita sillä voisin ilahduttaa – huulikiilto ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla 😉 Jane Iredale on nimenä jo vuosien takaa tuttu, mutta valitettavasti itse tuotteiden kokeileminen on minulta jäänyt – toivotaan, että tähän tulisi vielä joku kaunis päivä muutos. 🙂

  • Mulle tuttu sarja, käytössä BB Base puuteri ja aivan ihana puuterisivellin! Muuta en ole raaskinut hankkia, ovat sen verran hintavia mutta tosiaankin huippulaatua ja riittoisia. Suosittelen! Yksi arpa = [email protected]

  • Mulle tuttu sarja, käytössä BB Base puuteri ja aivan ihana puuterisivellin! Muuta en ole raaskinut hankkia, ovat sen verran hintavia mutta tosiaankin huippulaatua ja riittoisia. Suosittelen! Yksi arpa = [email protected]

  • Eipä ole tuttu muuta kuin nimenä. Tuo Beauty prep kuulosti todella mielenkiintoiselta.
    Kahdella arvalla mukana ( taruvaisa (miau) gmail.com )

  • Tuttu nimi ja taitaapa minulla olla yksi merkin luomivärisivellin jostain esittelystä hankittuna. Kosteusvoide ja kulmaväri kiinnostavat tällä hetkellä.
    [email protected]

  • Merkki on tuttu ainoastaan nimenä. Eniten minua kiinnostaisi BeautyPrep-voide; mukana arvonnassa.
    NinniJ

  • Merkki on kiinnostava, mutta en ole vielä testannut. BeatyPrep-voide sopisi aikaisiin työaamuihin, kun ei olisi aikaa imeyttää voidetta ennen meikkaamista. Luen Bloglovinin kautta.
    [email protected]

  • Juuri äsken törmäsin sarjan tuotteisiin toisessa blogissa, mutta muuten en ole näistä vielä kuullut. Erityisesti haluaisin päästä testaamaan kosteusvoidetta, sitruksen tuoksu on mieleeni 🙂 Kahdella arvalla mukana
    talviuninalle(at)gmail.com

  • Ei ole tuttuja tuotteita entuudestaan, mutta tottakai kaikki uusi kiinnostaa! Ehkä noista kosteusvoiteet eniten. Kahdella arvalla mukana!

    Mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinulle! <3

    [email protected]

  • Ei ole tuttu merkki, kiva olisi kokeilla. Kasvovoide vaikuttaa mielenkiintoisimmalta tuotteelta.
    jade.haverinen(a)gmail.com & yksi arpa

  • Blogeissa olen nähnyt kehuttavan merkkiä, mutta muuten ei ole tuttu. Kasvovesi ja kulmaväri kiinnostavat eniten. Kahdella arvalla mukaan. riiti81(at)gmail.com

  • Airiina
    Yksi arpa minulle, jane iredale on vain yhden tuotteen kautta tuttu, kasvoveden. Kasvovoide kiinnostaisi kokeilla ja kulmakynä.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  • Yhdellä arvalla mukana. Sarja ei ole ennestään tuttu mutta olisi mielenkiintoista päästä testaamaan tätä 🙂 Kosteusvoide kiinnostaa eniten. [email protected]

  • Ei oo vielä tuttuja, mutta mineraalimeikit kiinnostaa juuri hoitavuutensa takia.

    Kaksi arpaa.
    sannamaria77 at gmail.com

  • Tää ei ole tuttu, mutta puhdistusaineet kiinnostaa.
    Etsin juuri uutta ihonhoitosarjaa, mikä sopisi kasvoilleni paremmin 🙂

  • Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja. Kasvovoide ja vaalea kulmakynä kiinnostaisivat erityisesti. hiltuha(at)gmail.com

  • Pitkään fiilistelin ja tutkin mitä nämä ihanat tuotteet sisältävät.
    Viimehetkellä mukaan arvontaan kahdella arvalla.

    honkanenpa (at) gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud