Joskus ihan päätä huimaa ja joskus on tappavan tylsää!

Joskus ihan päätä huimaa ja joskus on tappavan tylsää!
Joskus vallan voi päässä huimata, kun yhdelle viikolle kertyy paljon kivoja asioita. Useimmiten on normaaliarkea, mutta viime viikkoa voisi kutsua vauhtiviikoksi. Sanoinkin tädilleni, että ihmiselle ei pitäisi tapahtua yhdellä viikolla niin montaa kivaa juttua, jotta ehtisi pysähtyä, nauttia ja makustella asioita. Noh makustellaan sitten tällä rauhallisella viikolla viime viikkoa. 

Kävin kuulemassa Merrelin uusista talvikengistä, joissa ei ole nastoja, mutta pitävät jäällä, etkä taatusti liukastu. En olisi uskonut, ellen olisi itse tuossa ylimmässä kuvassa ihan jään päällä kokeillut eroa omalla kengällä ja Merrelin uutukaisella Artic Grip talvikengällä. Jääksi oli vielä luotu ”pääkallokelin” jää ja kenkä pysyi jäässä liukumatta, kuin täi tervassa. En malta odottaa, että näitä kenkiä pääsen testaamaan talvella. Joten anteeksi punaiset joulumieltä tuottavat paljetti Uggit, te joudutte talviteloille aina, kun liukasta pukkaa. Teidän kanssa ei ole ollut kivaa töpötellä koiralenkillä. 
Mukana monissa menoissa oli Souliina ja kyllä me Souliinan kanssa annamme hieman palautetta pikkuruisen lilliputtismoothien hinnasta, joka oli huimat 4,50e. Oikeasti en tämän hintaisia smoothieita raaski ostaa enää, johan tuossa on 1/4 vaikkapa loistavan Fazun brunssin hinnasta ja siellä saa juoda masunsa täyteen smoothieita halutessaan. 

Kävimme Souliinan kanssa katsomassa Love&Friendship leffan ja suosittelen koko sydämestä. Olipahan mehukkaan, nasevaa ja vikkelää huumoria pullollaan. Mahtava ajankuva, puvustus ja näyttelijät. Jotain ”mätiä tomsuja” on leffalle annettu, pyh sanon minä. Jenkit eivät tainneet ymmärtää noin pieteetillä toteutettua brittihuumoria. 

Kävimme myös kuuntelemassa minulle aivan uuden Payot sarjan uudesta Uni Skin tuotesarjasta, joka antaa loistokasta hehkua, tasaisuutta ja hoitoa kaikenikäisille ihoille. Mikä mukavinta kuulla, että Payotin kosmetiikkatuotteiden hinnat ovat hyvin kilpailukykyisiä. 

Saimme kotiin vietäväksi testiin kuvan seerumin ja mikä noissa palleroissa on vaan jotain niin ihanaa. Tällä seerumilla tuli kyllä aivan uskomaton säteily kädelle kokeiltaessa, eli hyvin koukuttava seerumi. 

Payot on selektiivinen maailmallakin hyvin tunnettu kohtuuhintainen kosmetiikkamerkki. Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan.

Huh viikon pyörryttävämpiä kohokohtia oli brittikirjailijan Peter Jamesin tapaaminen kirjajulkkareissa Minerva kustannuksen tiloissa. Peter on karismaattinen, aito herrasmies, jolla on huumori herkässä. 

Kyllä me naiset Beachhousekitchen Heli, Souliina ja minä punastelimme, kuin pikkutytöt pyytäessä kirjoihimme ”Kuolemaan asti sinun” signeerauksia. Kerroin Peterille, että olen blogissa kirjoittanut ainakin miltei kaikista hänen Roy Grace sarjan kirjoista ja Peterin lause ”laita sähköpostia, let’s get connected”, sai ujohkolle suomalaiselle peräti hien pintaan. ”Mitä minäkö?” taisin vinkaista. Peter herrasmiehenä ja suurena eläinten ystävänä, kiitti tapaamisesta vielä Instagramin puolella ja tykkäili meidän Sampan ja kisujen kuvista. Tapahtuuko tälläistä ihan oikeasti elävässä elämässä?!

*Peter James on kirjailija, käsikirjoittaja, tuottaja ja yksi Ison-Britannian suosituimmista dekkaristeista. Hänen teoksensa ovat olleet jatkuvasti Britannian best-seller listojen kärjessä ja niitä on käännetty 36 kielelle. Hänen huippusuositun Roy Grace-kirjasarjan kirjoja on myyty yli 17 miljoonaa kappaletta.

Viikolle mahtui myös Fazerin vierailukeskuksessa käynti, jossa mukana menossa oli Pinkit korkokengät Maiju myöskin ja avecina minulla oli oma tätini. 

Vierailukeskukseen pääsevät kaikki tutustumaan ja mikä mahtavinta myöskin Fazerin myymälään, jossa on paljon kakkoslaatuisia herkkuja myytävänä ja lisäksi kaikkea kivaa, kuten Fazerin vanhoja mainosjulisteita, vihkosia jne. Voitteko nimittäin uskoa, Wiener Nougat 500g pussit, 5,50e! Ostinko, no kyllä vaan ja loppuiko suklaalakko, no kyllä loppui!Tuohon Mignonmunapupuun on muuten käytetty 9330 kananmunaa ja se painaa 100kg.



Avoinna ma-pe 9‒19, la 10‒18, su 12‒18



Fazer Caféhen ja myymälään vapaa pääsy



Näyttelyyn liput maksavat 12–8 euroa. 



Tutustuminen tapahtuu oppaan johdolla.



 Alle 7-vuotiaat ja koululaisryhmät ilmaiseksi



Myös synttärijuhlien järjestämien ym. onnistuu


Kierros kestää noin tunnin


Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Ehdin käydä ihastelemassa tädin uuden kodin tapettia. Tuo vasemmalla oleva antiikkinukke kävi muuten joskus nukkesairaalassa parantumassa ja nyt se on entistä ehompi. Vaikka meillä ei ole lainkaan tapettaja, eikä tule, kun muutenkin on paljon roinaa ja levotonta, niin tädin tapetti on ihana. 

Välillä lepoa ja ulkoilua, niin taas jaksaa painaa. Osku se on vienyt isännän paikan. 😉

Loppuviikon kruunasi kiva iltapäivä appivanhempien ja miehen veljen perheen kanssa, juhlistettiin appivanhempien elokuisia syntymäpäiviä ja miehen 50-vuotisjuhlia. 

Olipahan siten aikamoinen viikko ja vaikka kiirusta pukkasi, ei valitettavasti päässyt laihtumaan… 

Kiinnostiko joku mainitsemani juttu erityisesti, Fazun vierailukeskus, Payot sarja tai Merrelin Arctic Grip kengät?

Olisi kiva kuulla sinun vauhdikkaasta viikosta, mikä on ollut sellainen viikko, että se on vauhdikkuudessaan jäänyt mieleesi?

Aurinkoista viikkoa kaikille!




55 thoughts on “Joskus ihan päätä huimaa ja joskus on tappavan tylsää!”

  • Olipahan sinulla aikamoinen viikko, paljon kivoja tapahtumia. Minulla on pää pyörällä lähinnä töiden määrästä, viimeiset kaksi viikkoa on ollut aika tiiviitä. Onneksi nyt on edessä vähän väljempi viikko ja pian myös syysloma.

    Fazerilla kävin kesällä paikallisen MLL:n porukan kanssa, silloin tuo vierailukeskus oli rakenteilla. Pitäisi joku kerta käydä tuollakin tsekkaamassa millainen siitä tuli.

    Mukavaa viikkoa!

    • Hyvä, että tulee lepoa välillä, vaikka hyvä on myös, että töitäkin riittää. <3

      Ehdottomasti kannattaa käydä, Vierailukeskus on hieno. <3 Myymälä oikea houkutus. 😉

      Ihanaa viikkoa Heli <3

  • No jo on ollut viikko, huh! Se on kyllä jännä juttu, että melkein poikkeuksetta kaikki tuollainen tuntuu kasaantuvan aina yhdelle ja samalle viikolle tai ainakin hyvin pienen ajan sisälle. Olen monesti miettinyt, että mistä tämä mahtaa johtua? Hmm. Tuo Fazerilla vierailu kiinnostais kovin minuakin!

    Mukavaa viikkoa Tiia!

    • Niin totta ja tällä viikolla kalenteri ihan miltei tyhjänä, mutta hyvä niin, ei tuollaista menoa joka viikko jaksaisi millään, vaikka positiivisia menoja ovatkin.

      Ehdottomasti Fazerin Vierailukeskukseen ja sinne myymäläänhän minusta tulee vakioasiakas.

      Mukavaa viikkoa Marie <3

    • Oli päätähuimaavaa, mutta tällä viikolla tuuletellaan aivoja. Nähtiin sitä paitsi kahdessa paikassa. <3 Hyvää muuten noissa oli, että moni osui samalle päivälle.

      Ihanaa viikkoa Jenny ja vahva luotto, että pian tavataan. <3

  • No huh huh sun viikkoasi, ei ole meikäläisellä tuollaisia, on vaan tätä töissä käyntiä ja kotitöitä. Noista kengistä kuulisin mielelläni enemmän, uudet liukuestekengät on talven jäille hankittava, edelliset Icebugit tuli tiensä päähän viime talvena…

    • Teen kengistä kunnon postauksen, jahka saan omani. Ne oli aivan huiput ja liian kauan olen talvisin töpötellyt, eikä lenkeistä liukkaalla ole ollut mitään liikunnan iloa.

      Ihanaa viikkoa Anu <3

  • Kyllä sinulla on ollut ihanan touhukas viikko ja olen todella iloinen, että sain olla osana sitä <3 Ne smoothiet oli kyllä täysin ylihinnoiteltua, seuraavaksi jonnekin muaalle 😉

    Kyllähän oma kohokohta tuossa oli Peterin tapaaminen, jestas mikä herrasmies!
    Ja se leffa! Se oli niin huippuhauska, puvustus oli upea ja ne hiukset <3
    Taatusti lähden uudestaan katsomaan vastaavanlaisen leffan, minuun ainankin puri Brittihuumori.

    Nuo Merellin kengät oli ällistyttävän hyvät ja Payotin testausta odottelen itsekin mielenkiinnolla.

    Tuo Fazerin pupu on valtava, on siinä ollut työsarkaa!
    Täytyykin muuten jokupäivä piipahtaa karkkiostoksilla.

    Ihanaa maanantaita sinne<3

    • Kannattaa poiketa karkkiostoksilla, siellä on vaikka mit. Voi Peter mikä gentleman ja meillä oli niin kiva viikko yhdessä. <3 Yhtä mukavaa tätä viikkoa <3

  • Fasulla pitäisi käydä, moniin makuihin liittyy paljon lapsuuden muistoja. Etenkin jääkarhukarkit ja Kis Kisit vievät välittömästi mummin ja ukin karamellikulhon ääreen kymmenien vuosien taakse.

  • Voihan "sydämenpysähdystä" täällä miten ihana kohtaaminen… <3 <3 Liikutuksen kyyneleillä ei taas mitään rajaa…. <3 (…kohta en pysty lukemaan enää kenenkään blogeja kun oon tällainen vollo. :D)

    Miun pitäisi kyllä hankkia myös just tuollaiset oikein pitäväpohjaiset kengät, kun liukastun niin helposti jo ilman jäätä ja umpilumessakin 😀 Ja nams miten hyvännäköinen pizza. Ihanaa päivä siulle <3 <3

    • Oot I H A N A <3

      Laitan kengistä postausta, jahka saan ne, ihan uskomatonta miten ne vaan tarrautui kiinni jäähän, kun oma tennari suti ihan hulluna.

      Ihanaa viikkoa Soili <3

  • Olipa monta ihanaa juttua viikon varrella! Muhun teki kyllä erityisvaikutuksen tuo Fazerilla käynti 😀 Nimim. ikuinen herkkuaddikti…

    Myös tuo Payout kiinnostaa, jos kyse on suht järkevän hintaisista tuotteista. Mun iho on ilmeisesti ottanut harppauksen kohti ryppyisempää keski-ikäisyyttä, ääks… Jotain tarttis tehdä.

    Suukkoja ja aurinkoa uuteen viikkoon! ♥ Oot ihana ja sun postauksista tulee aina hyvä mieli.

    • Fazu oli niin kiva käynti ja kehtaanko tunnustaa, no tunnustan kuitenkin 3x500g Wiener Nougata ostin, uijui. Repäisin sitten kerralla. 😉

      Payot vaikuttaa todella laadukkaalta selektiiviseltä merkiltä, jossa oli kuitenkin noin puolet edullisemmat hinnat, kuin monissa muissa eli tykkään. 🙂

      Suukkoja sinne ja voi kiitos sinua ihana. <3

  • Paljon on kivoja kokemuksia mahtunut viikon varrelle. Nuo kengät minua kiinnostavat, sillä kuten arvata voit, liukkailla keleillä olen todella ku..piip…ssailman turvavarustuksia. Yksikin pienikin horjahdus tai pahempaa -kaatuminen, ja olen sairaalakunnossa. Kiitos siis vinkistä. Olisi tosi kiva tollaset kengät, joita voi käyttää kaupassakin, jossa on nastakielto, ja että näyttävät hyvältä ilman niitä mummo-pappa-kuminastaremmejä.

    • Kengät olisi sulle loistavat! Ihan samaa ajattelin, kun tätini kulkee aina nastoilla, niin sitten onkin se haaste, ettei voi mennä kauppaan. Nuo on sporttisen kivan näköiset ja ihan megahyvät liukkaalla. Ovat voittaneet palkintojakin. Kirjoittelen niistä, kun saan kenkulit hyppysiini. Tuleekohan Uggit mustiksiksi. 🙂

      Kivaa viikkoa Viltsu <3

  • Minä niin tykkäsin tuosta tapahtumasta, jossa sinä, Heli ja Pauliina olitte Peter Jamesin julkkareissa. Ja omistuskirjoituksetkin! Kelpaa teidän! Ja Peterin Instagram-tykkäykset! Wow!
    Oli tuossa viikossa sinulla paljon muutakin ihanaa ja makeaa 🙂 Mutta tuon poimin.
    Vauhdikas viikko!
    Hyvää tätä viikkoa, Tiiaseni <3

    • Sano muuta, tuo Peter Jamesin kohtaaminen oli sellainen, että sen muistan koko ikäni ja sehän oli ihan kunnia. En vieläkään oikein ymmärrä, että oliko se tottakaan. 🙂 Nuo instatykkäykset kertoo siitä, että hän on herrasmies ja kertoi pitävänsä kovasti eläimistä. 😉

      Ihanaa viikkoa Tuula <3

  • Sulla on ollut kyllä vauhdikas viikko, hitaampaa ihan heikottaa. 😀

    Aurinkoista maanantaita Tiia. <3

  • Ihana tuo kommenttisi siitä, että et päässyt laihtumaan kiireestä huolimatta;)
    Mulla alkoi lihaton lokakuu ja viime viikko oli tsäpäkkää liitoa töiden, lasten harrastusten ja uintikisojen parissa. Omaa aikaa ei juuri ollut, enkä laihtunut minäkään- niisk!

    • Juu 3x500g Wiener Nougata, huhuh. 😉 Ja vielä kaikki muukin. Etkö laihtunut, hitsi olen jotenkin kuvitellut ja kuullut, jos ei syö lihaa, niin laihtuu. Mutta on tämä naisen elämä, mitä enemmän ikää tulee, niin ei ne vaan lähde!

      <3

  • Kiirettä on sulla pitänyt, mutta varmaan mukava viikko takana. Minä kiinnostuin noista liukkaan kelin kengistä. Mulla on kyllä Ice Bugit ja ne pitävät erittäin hyvin liukkaalla, mutta kun niissä on noi nastat niin ei niillä voi esim. kauppoihin sisälle mennä.

    • Postaan niistä kengistä ilman muuta, koska omalla kohdalla ne mullistavat koiralenkit. Mikä tekosyy talvisin vain töpötellä lenkit, kun on ollut vain liukkaita kenkiä. Nuo Merrelin kengät ovat voittaneet palkintojakin. 🙂

      <3

  • On sinulla ollut menoa. Huh huh, mutta kivaa sellaista. Itselläni oli viime viikolla yksi teatteri-ilta ja yksi teatteri-iltapäivä. Töissä sen sijaan pukkasi kiirettä, mutta kiireet loppuivat hetkeksi. Lauantaina kävi pieni tapaturma kissaulkoilulla ja oikean käden nimettömän alanivel murtui. Nyt pitäisi viikko lepuutta kättä. Saa nähdä, onnistunko moisessa.
    Odotin muuten tuota Fazer-juttua, mutta päämielenkiinto kohdistuu Merrelin kenkiin. Kuinkakohan arvokkaat nuo ovat? Ostin viime talvena uudet nastakengät ja voi olla, etten ihan vielä tarvitsisi toisia turvakenkiä, mutta nastattomuus. Voi jestas, että kiinnostaa ja paljon.

    • Voi ei mikä juttu ja nyt jo liukastuit, hui siten talvea!!!! Fazu oli super ja sinne sinun on mentävä, ne sukulaatit siellä kaupassakin, oivoi.

      Kengät mielestäni maksavat 180e, jos muistan oikein, mutta niillä mennään vuosia ja ovat myös vedenpitävät. Eli ovat kyllä monella tapaa sijoitus omaan terveyteen. Teen kengistä tarkemman postauksen, jahka saan ne. 🙂 Ne on loistavat ja tuli tunne, että vihdoinkin toivomani talvikengät.

      <3

    • Tuo 180 € ei ole paha, koska ainakin vanhastaan Merrelin tuotteet ovat kestäneet käytössäni vuosia ja on oikeasti satsaus omaan terveyteen. Mielenkiinnolla odotan juttuasi, kun kengät saat. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että jopa mies halusi lukea kengistä, kun kerroin hänelle niistä.

      Onneksi en vielä liukatunut. Kissa sai hepulijohtauksen ja syöksyi vauhdilla vastakkaiseen suuntaan, mihin olemme menossa. Fleksikäden keskisormi ja nimetön taipuivat menossa väärään suuntaan. Kipu oli hirvittävä, eikä ihme, koska nimetön murtui. 🙂 Ja kissan syytähän tässä ei ollut yhtään.

  • Ihana postaus! Kaikkea kivaa ja mielenkiintoista. Kiitos leffavinkistä! Tykkään briteistä 🙂

  • Olipa jälleen ihana hyvän mielen postaus. Paljon upeita tapahtumia =). PS: Käväiseppä blogini puolella, siellä on sinulle "pikku juttu" =).

    • Kiitos niin paljon Katinka ja tunnustuksesta, ihanaa, olen niin otettu. <3 Nyt tuli itselle tenkkapoo, miten valita 10 lemppariblogia, ihan mahdotonta. <3 Muiskuja. <3

  • Tosi hauskalta ja täydeltä viikolta kuulostaa:) Vauhtiviikon tapahtumia on kiva kertailla, kun on hiljaisempaa.Tuo kirjailijan tapaaminen ja instatykkäykset ovat kyllä huippua! Vautsi!! Kivaa viikkoa<3

    • Niin on ja nyt voi sitten makustella tapahtumia hiljaisuudessa. <3 Tuo Peter James, jösses oikeasti, oliko se unta vaan. 🙂

      Kivaa viikkoa <3

  • Välistä on näitä hot, hot, hot -viikkoja ja onneksi sitten on välistä niitä rauhallisempia viikkoja. Alkaa välistä jo stressaamaan ne hot, hot viikot, jos niitä on liikaa. Päätyö vähän haittaa itselläni näitä menoja 😉 Nyt pitää vähän kerätä voimia lokakuun koitoksiin 😉

    • Välistä on niin hottentottia, mutta tämän iltaista tapahtumaa lukuunottamatta, tämä viikko on nyt voimien keruuviikko, koska kohta koittaa I Love me messut! <3

  • Ompas sulla ollu säpinää kuluneella viikolla. Ihana postaus ja hyvät kuvat.
    >Leena

  • Omg,Peter tapaaminen on varmaan ollut melkoinen muisto loppuiäksi. <3 🙂 Itse en olisi osannut varmaan tilanteessa sanoa yhtikäs mitään.Fazerilla pitäisi käydä tutustumassa,itse kun en ole siellä koskaan käynyt.

    • Omg ja on jo kahdesti kiitellyt instassa, siinä on todellinen brittiläinen herrasmies. 🙂 Fazulle kannattaa mennä, uusi vierailukeskus on hieno. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud