Mahtavia uutisia ja muutama kosmevinkki reissuun!

Se on nyt siinä, passi nimittäin ja niitä saapui eilen kaksin kappalein. Mutta hei parempi varmuus, kuin epävarmuus. Ei tällä kertaa yhtään mieltä korvenna, että menetin 44e tässä passikeississä ja muutamat yöunet. Olen myöskin sitä mieltä, että passikuva on totuuden peili, eikä mikään ”pidätyskuva” eli noin kaksariselta yksinkertaisesti näytän.

Älyttömän hyvä mieli vielä jäi, koska eilen minulle soitti passipuhelinpalvelun virkailija nro1, joka olikin ottanut passiasiani salaa hoidettavakseen ja soitti sitten, että nyt on kumpainenkin passi noudettavissa. Kertoi myös, että kumpikin on toimivia, mutta jos vaan toisen lunastan, toinen mitätöityy ja palautuu. Sain niin hyvää palvelua, että päällimmäiseksi jäi mieleen tämä ihana virkailija, joka hoiti henkilökohtaisesti asiani loppuun asti. Sanonko ettei tälläistä ihan joka päivä edes tapahdu, mutta nyt tapahtui ja on hyvä mieli. 

Saimme myös lopulta tiistaina aivan mahtavia uutisia anopin suhteen ja anoppi muutti eilen appiukon kanssa samaan palvelutaloon. Pitkällinen piina on takana ja nyt on tietoisuus, että appivanhemmat ovat turvassa, mitään kamalaa ei voi sattua ja on vielä todella kiva paikka, jossa ovat. 

Nyt kelpaa lähteä reissuun huomenna eli 6:n päivän blogimatka Turkin länsiosassa kylpyläkaupungissa Afyonissa odottaa. Onneksi muksutkaan eivät ole enää pieniä ja kerrankin miehelläkin kalenteri tyhjänä koko viikon. Isän hellään huomaan on hyvä muksut jättää ja kerrankin näin päin. 
Ei olisi voinut tulla parempaan saumaan L’Orealilta ylläripyllärilähetystä. Mikä voisi olla parempaa reissuun, kuin fantastisen tuoksuiset puhdistusliinat! Näillä hoituu reissun aikana meikinpoisto ja hikisen niskankin sipaisut, eli tulee kulkemaan laukkusessani koko matkan ajan. Näissä on vielä aivan käsittämättömän hyvä tuoksu, omaan tuoksunenääni ruohon ja luonnonkukkakedon liitto, ihana!


Samalla pakko vinkata sarjan muut tuotteet, jotka eivät tosin ison kokonsa vuoksi pääse reissuun mukaan. Ikävä on muuten niitä aikoja, kun oli kameran filmirullat ja niiden muoviset kotelot. Kotelot täytin reissuihin hiustuotteilla, kasvovoiteilla ym, eivätkä falskanneet. 

Joka tapauksessa L’Orealin uutukainen Rare Flowers ihon puhdistussarja, jota saa jo marketeista on ihana. Purnukat ovat aivan järjettömän isoja eli 400ml Cleansing Milk, ainoa jota en ole näistä vielä ehtinyt testailla ja Purifying Toner, jossa on rakastamani hieman paksumpi ja geelimäinen koostumus. Jättävät ihon pehmeäksi, rauhoittavat, puhdistavat ja sanoinko jo, nämä tuoksuvat aivan mielettömän ihanille. Niin edukkaita, että vaikka mökille voi ostaa koko perheen käyttöön omat kappaleet ja jättää sinne. Lisäksi vielä meikinpoistovoide 200ml purkissa, jolla eilen poistin jopa silmänympärysmeikit, vaikka tekstissä kiellettiinkin ja omaan vielä herkät silmät. Mahtavasti lähti meikki, ei kirveltänyt vaan päinvastoin. Nyt on kyllä todella kutkuttavat uutuudet ilmestyneet L’Orealilta. 🙂


Reissuun lähtee mukaan myös nämä Glam Beige hehkua tuovat meikkivoiteet, joissa on SPF20. Kevyt, ohut koostumus, suorastaan seerumimainen ja kaunista hehkua antava. Juuri sellaiset, jotka peittävät ihoni kirjavuutta, mutta antavat samalla suojaten ihoa, päivetyksen kirmailla iholle. Matkoilla kaipaan ohuempaa peittävyyttä ja Suomen kesässä sama hommeli. Hehkua myös tunkkanassuni kaipaa aina. Näissä kesän lämpöinen ja hienostunut tuoksu.
Kuin tilauksesta ilmestynyt uudet Sport Babylipsit, joissa on SPF 20 myöskin eli eivätpähän pala huulet reissussa. Tuoksuja on ymmärtääkseni ilmestynyt kolme, mutta ohessa sininen appelsiinin tuoksuinen sävytön ja punainen kirsikan tuoksuinen ja hentoa punaista sävyä antava. Babylipsithän ovat halpoja, kuin saippua, niin ei varmaankaan tämän edullisemmin ja kivassa paketissa huulilleen suojaa saa. 
Vannoutunut L’Oreal, Lancome ja Maybellinen ripsivärien käyttäjä on nyt löytänyt tähän mennessä parhaan ripsarin ikinä! The Colossal Big Shot ripsiväri taikoo ihan parilla vedolla aivan uskomattomat räpsyt eli kiireisen ihmisen unelmaripsiväri. Ette usko ennen, kuin kokeilette. Koskaan ei ole kyllä ripsien laittaminen ollut näin helppoa. Hienoa myös, että lähtee ripsistä todella helpolla pois. Joidenkin ripsivärien kanssa on se ongelma, että saa jopa hangata ripsiväriä pois ja silmät sen jälkeen punottaa ja ovat aamulla turvoksissa. Ripsiväristä löytyy myös vedenkestävä versio, suuri suositus!
Jokainenhan meistä pyrkii matkalle lähtiessä minimoimaan tavaran määrän ja siksi matkaan ei lähde montaa huulipuikkoa vaan huulien survival kit, Maybellinen Color Drama lip contour palette Blushed Bombshell, jossa on omaan makuun jetsulleen sävyt. Myös tummempi versio löytyy. Kätevää on, että voi vaihdella punia tai tehdä punista yhdistellen oman sävyn. 


Rutikuiville hiuksilleni matkaan lähtee mukaan Sutkautuksia blogin vinkkaama olkihattu ja Moroccanoil kosteuttavat hiustuotteet. Moroccanoil tuli tutuksi, kun kampaajalta ostin painovoimattoman hiusnaamion. Hiusnaamio kosteutti ja teki blondatuista hiuksistani silkkiset ja mikä parasta ei lätistänyt. Sama näiden kosteuttavien hiustuotteiden kanssa ja tuo minipurkissa oleva hiusöljyhän on latvoille ihan maailman parhaimpia. Erittäin ylelliset ja laadukkaat hiustuotteet, joita saa mm. täältä. 

Luonnollisesti reissuun myös lähtee, suihkuhattu, tuhannet kalsongit ja kaikki mahdolliset tropit, parit kevyet sandaalit ja paljon kesämekkoja ja aurinkovoiteita, mutta niiden tehosta kerron sitten reissun jälkeen. Kivointa on, että nyt pääsen Turkkiin blogimatkan tiimoilta, Turkissa en ole ikinä käynyt ja kesäkuussa odottaa perheen yhteinen ihan oma loma Kreikkaan. <3 Eiköhän sinnekin näitä samoja suosituksia tai se jää nähtäviksi ja onneksi nyt on passi millä matkustaa!

Löytyikö tuttuja tuotteita ja mitä sinä pakkaat reissuun mukaan, jos ei sitä passia lasketa. 🙂 Iloista perjantaita kaikille ja nyt jännittää. 

*Kuvien kosmetiikkatuotteet pr-näytteitä






74 thoughts on “Mahtavia uutisia ja muutama kosmevinkki reissuun!”

  • Ihan loistavaa, että passikeissi meni lopulta noin kivasti ja että virkailija oli ottanut asiasi hoidettavakseen! Mahtava palvelu. <3 Aivan todella rentouttavaa ja hyvää reissua!

  • Niin se vain on, jotta asiat ne tuppaa järjestyä. Ja mikä sen hienompaa kuin, että appivahempasi ovat nyt saman katon alla hyvässä palvelussa ♥♥
    Mulla on kamala tapa pakata reissuun ihan liikaa kaikenlaasta, mitä ei sitte tartekkaa ☺
    Ihanaa Turkin matkaa Sinulle Tiia Ystäväin ♥♥♥

    • Hih sama vika ja aina liikaa matkassa. Nyt menen kyllä tuonne matkalaukun luokse ja poistan puolet, hih.

      Ihanaa viikonloppua <3

  • Huippua, että passikeissi ratkesi onnellisesti. Ja aivan ihanaa, että appivanhemmat saavat nyt olla yhdessä hyvässä hoidossa <3

    Mukavaa matkaa <3

  • Olen iloinen sun puolesta, kun kaikki asiat järjestyivät.
    Oikein ihanaa matkaa sinulle.
    Jään odottelemaan hyviä matkakertomuksia.
    >Leena

    • Kiitos niin paljon Leena ja taidan ottaa läppärin matkaan mukaan, jotta pääsen luppoaikana nakuttelemaan. Aivan ihanaa viikonloppua ja sydämelliset kiitokset <3

  • Ihana asia että appivanhempasi pääsivät samaan paikkaan. Tuollaisen asianhan pitäisi olla kertakaikkiaan laissa määrätty, ettei eroteta pariskuntia jos laitokseen asettuvat asumaan.
    Ihana matka sinulla onkin tiedossa. Mullakin on hiukan miettimistä mitä laukkuun pakkaan, kun viikon päästä mennään lentämällä Lappiin tyttären luokse. Ruumaan ei ole mitään mahdollisuutta pakata, joten kaikki otetaan mukaan käsimatkatavaroissa. Mitä ottaa ja minkä jättää pois?
    Oikein mukavaa Turkin matkaa sinulle <3

    • Espoossa vanhuksia ei eroteta, mutta kauan olisi mennyt, että pääsevät samaan paikkaan, joten ihanaa, kun appiukko muutti viikko sitten, niin anoppi pääsi heti perään. <3

      Hankala tuo ruumalaukku, kosmetiikan suhteen varsinkin. Zemppiä ja kivaa reissua <3

      Kiitos niin paljon ja ihanaa viikonloppua. <3

  • Minäkin hain juuri uuden passin. Näytän kuvassa niin tiukalta, että heikottaa:)

    Kosteuttavaa hiussuihketta ei voita mikään. Pakkasin sen just viikonloppureissulle, mutta en hoitoainetta.

    Mukavaa reissua!<3

    • Voihan passikuvat sentään <3

      Olet muuten ihan oikeassa, taidan sellaisenkin viskata matkalaukkuun, kiitos vinkistä ihana Leena ja mahtavaa viikkistä <3

  • Jeeeee!!!!! Eiku reissuun iloisin mielin lähtee hän. Ihanaista ja turvallista matkaa sinulle, nauti täysin rinnoin ja muista rasvata, nyt on aurinko polttava. Mä seuraan instassa sun loman kulkua 🙂

  • Olen niin iloinen appivanhempiesi ja teidän puolesta! Elämä kyllä kantaa, vaikka välillä vähän retuuttelisikin 😊 Ihanaa matkaa ❤️

    Minna

    • Kiitos niin paljon Minna ihanuus ja nyt on parin vuoden tiukan ajan jälkeen niin helpottunut olo. <3

      Aurinkoa sinun viikonloppuun <3

  • Ihanaa matkaa!

    Viimeisimmässä passissa näytän lähinnä valkovenäläiseltä painivalmentajattarelta… Edellisessä passissa oli paljon parempi kuva, Lontoossa jopa (nais)maahantulovirkailija totesi spontaanisti "Onpa onnistunut kuva!"

  • Ihanaa reissua ihanainen! Onneksi passiasia hoitui ja vielä hyvällä palvelullakin (ainakin loppuvaiheessa). Nautihan reissusta!

    • Kiitos rakas ystäväin ja samaa mieltä, ovat aivan mielettömän upeita hiustuotteita <3 Kivaa viikkistä ja harmi ettet päässyt matkalle mukaan <3 Tädit ois niin rulettaneet <3

  • Ihanaa matkaa murunen! Kun sulla on kosmetiikka/passi/asenne -puoli kunnossa, matkasta ei voi tulla kuin säkenöivä, elämyksellinen ja onnellinen!

  • Hyvä juttu, että passikeissi päättyi viimein ihan onnellisesti. Hyviä ihmisiä on siis olemassa <3 Passikuvista yleensäkin olen sitä mieltä, että vaikka miten siinä yrittäisi "poseerata", niin aina tulee sellainen kuva, jotta loman tarpeessa tosiaankin ollaan 😀
    Oikein ihanaa lomaa ja matkaa sinulle, sinä olet kyllä sen niin ansainnut 🙂

    toivotteleepi Siru

    • Hyviä ihmisiä on ja paljon, kuten kaikki te <3 Juu passikuva on kummallinen homma, karmeimmat kuvat siellä aina saa aikaiseksi hih. 🙂

      Ihanaa viikonloppua Siru ja kiitos niin paljon <3

  • Ihanaa matkaa Tiia! Nyt on appivanhemmilla turvallista olla ja sinulla passit, kosmetiikka ja asenne kunnossa, niin eihän tuosta voi seurata muuta kuin loistava matka! Odotan jo instakuvia ��☀️

    • Loma tulee olemaan ihana ja kunpa olisit päässyt mukaan <3 Mutta ihanat kelit täälläkin, ihanaa viikonloppua teille ja kiitos Tuula <3

  • Oooooooo!! Sä lähdet!! Ihanaa!! <3 <3 Ihan vähän vaan kade ;D

    Mua kuumottaisi kans kokeilla Glam Beigejä! Marketissa testaillessa vaikuttivat ihanilta <3

    Rentouttavaa lomaa 😎

    • Wuhuu passi tuli vihdoin ja mä niin lähden. Meinasin jo eilen pyörtyä ja menettää yöunet, kun näin kuvat ja videot Istanbulin Turkish Airlinesin loungesta, haluan muuttaa jo sinne. 🙂

      Glam Beiget on just ihania kesään. <3

      Muiskuja ja kiitos ihanuuspakkaus <3

  • Ihania matkoja sinulla tiedossa <3 ja onneksi kaikki tarpeelliset tavaratkin on jo hankittu ja pakkauslistat kunnossa 😉
    Nauti Turkin matkasta – on ihan kiva paikka, olen useamman kerran ollut siellä. Mies oli toissasyksynä ensimmäistä kertaa Turkissa ja piti kovasti. Ja Kreikka – tarviiko edes sanoa mitään – ihana on 🙂
    Hyvää matkaa siis!
    Terkuin, Johanna

    • Oletko, tämä on vallan ensimmäinen kerta, mutta paljon on ystävät kehuneet. <3 Ihanaa mennä. <3 Kreikassa olen käynyt kerran, enemmän olen ollut aiemmin Italiaan taipuvainen, joten nyt on mahtavaa nähdä kuukauden sisällä kaksi aivan uutta paikkaa.

      Kiitos niin paljon Johanna ja aivan ihanaa viikonloppua teille <3

  • Mulla on aina mukana ihan järjetön määrä lääkkeitä kaikkiin mahdollisiin vaivoihin. Sitten pitää olla eri suojakertoimilla rasvoja ja after sun tuotteita myös.
    Ihanaa, että sait passin ajoissa ja pääset matkaan. Mukavaa reissua Tiia <3

    • Sama hommeli, tropit on todella tärkeät, rahat, tropit ja passi, niillä pärjää jo pitkälle. Kaikenmoisia aurinkotuotteitakin pakattu mukaan <3 Ihanaa viikonloppua ja kiitos niin paljon Outi<3

  • Apua…enpä paljoa reissaile. Kerran (vuosia sitten) työpaikan laivaristeilylle pakkasin kaikkea mukaan, että "onpa sitten vaatteissakin valinnan varaa"…puoliakaan en kerennyt käyttämään =D.

  • Oikein ihanaa matkaa lämpimään ja nauti ja rentoudu kaiken jälkeen. Asioilla on aina tapana järjestyä tavalla tai toisella😗

    • Juu Wipesit on ihan ehdoton ja Moroccanoil aivan huippua hiuksille "ääriolosuhteissa". Kiitos niin paljon ihanuus ja meille kävi pieni kämmi, eli mentiin passin tarkastuksen läpi ja Bussiness lounge international jäi kokematta nyt menomatkalla, onneksi on paluu. 🙂

      Ihanaa viikonloppua <3

  • Onneksi sait passit ajoissa itsellesi 😀
    Itse olin viikonloppuna pikareissulla Tallinnassa – tai no ei se kovin pika täältä kaukaa lähdettynä ole 😀 Nyt yritän sitten maanantaiaamuun ja töihin orientoitua, onneksi on vain kolme työpäivää tällä viikolla..

    Nautihan reissustasi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud