Kuukausi: maaliskuu 2014

Keski-ikäinen käy elokuvissa,

Keski-ikäinen käy elokuvissa,

Keski-ikäinen vie muksut katsomaan Lego elokuvaa ja ihmettelee, tähänkö sitä on tultu. Toista se vaan oli omassa lapsuudessa, kun lelut olivat ”aitoja” Barbie oli Barbie, eikä mikään Monster High tai Bratzi. Legot oli Legoja ja Aku Ankkakin paremmin piirretty.
Ja mikä se sellainen ”normaalivartaloinen” Barbie on? Barbie oli juuri siksi niin jumalainen, kun ne raajatkin olivat kilometrin pituiset. Kyllä nämä meidän muksut näkevät jo omassa äidissään ”normaalivartaloista” ihan riittämiin, pitäköön Barbie pikkurillin kapean uumansa ja loputtomiin sojottavat koipensa.
Vinkit nautinnolliseen leffaelämykseen;
Keski-ikäinen ja keski-ikäisen villasukat elokuvissa. Maximoi nautinnollinen elokuvaelämys;iso käsilaukku jonka uumenista löytyy lämmittävä hartiasaali, laskimovaivoihin villasukat, eväsleivät, juomaa, Buranaa, kosteuspyyhkeitä, jos eväät tuhrii ja nehän tuhrii, eritoten jos muksut matkassa. 
Milloin elokuviin menosta tuli näin monimutkaista että mukaan tulee pakata matkalaukku? Viimeisenä vinkkinä, varmista ettei kukaan istu edessäsi, jotta saat levottomat ja villasukilla paketoidut jalkasi nostettua ylös.  Jos jokin tavaralistasta unohtuu voit vain todeta, ettei elokuvaelämys onnistunut suunnitelmallisesti.