Kuukausi: helmikuu 2021

Kevät tulee, farkkukausi on täällä!

Kevät tulee, farkkukausi on täällä!

Kaupallinen yhteistyö Very Nice kanssa. Osa blinimenusta saatu, osa maksettu itse.

Aurinko paistaa, valoisuuden määrä on hurjasti lisääntynyt, on jo kevättä rinnassa.

Samalla on fiilis, että farkkukausi on näillä näppäimillä korkattavissa vaikka tosin käytän farkkuja suvereenisti ympäri vuoden. Farkkutakki on kuitenkin omalla kohdalla kesäasuste tai kesätakki.

Very Nicelle on ilmestynyt pehmeän joustavasta farkkukankaasta tehty Melody farkkutakki. Muistatteko nuoruuden farkkutakit, olivat kuin kovaa peltiä. Enää ei kirraa, eikä tunnu, että käsivarsia ei voi kääntää vaan tämä farkkutakki on ihanan joustava ja pehmeä.

Toinen todella kaivattu uutuus Very Nicelta on farkkumekko. Itselle ei toimi kynähame mekkomalli, mutta tämä hieman A-linjainen Misty farkkumekko on kiva ja istuva yllä. Peukut jämäkästä, mutta silti pehmeästä kankaasta. Tykkään mekon valkoisista saumoista, kahdesta isosta taskusta ja takapuolella olevasta pienestä pätkästä joustokuminauhavyötärön pätkää, ah niin mukava yllä.

Ohessa vielä Very Nice sivulta lainattu kuva mallin päällä, niin saatte erilaista kulmaa, miltä mekko näyttää.

On niin kiva, kun saa kädet piilotettua taskujen sisään. Hieman niin kuin rennosti tukea taskujen tuomaan turvaan ja nojaan.

Sitten vielä farkkuihin. Kuvissa yllä strech farkut Fiona. Äärimmäisen mukavat yllä, eikä nappikaan kiristä tai purista.

CLASSY FOR THE CLASSY.

  • Fiona = klassisen farkkumallin ystävälle.
  • Valmistettu tummasta denimistä, jossa kevyt kulutus.
  • Miellyttävä korkeahko vyötärökorkeus.
  • Rento reidenympärys ja suora lahje.
  • Valmistettu joustavasta Stretch –materiaalista, joka istuu kaikille vartaloille.
  • Farkuissa käytetty kierrätysmateriaalia – peppusi lisäksi myös luonto kiittää!”

Very Nicelta löytyy myös farkku kasvomaski, joka on suun ja nenän kohdalta mukavan tilava ja tällä kasvomaskilla on hyvä hengittää.

Farkut joka pepulle ja joka tilanteeseen. Olen aina ollut farkkutyttö henkeen ja vereen. Ihmiset ovat tottuneet näkemään meikäläisen farkuissa ja parina viime vuotena, kun olen kietonut kropan myös erilaisiin kukkamekkoihin, on asia herättänyt mielenkiintoa, että onko farkut jääneet jonnekin. Farkut eivät ole jääneet vaan tulen olemaan ”farkkutyttö” vielä mummelinakin.  

Joka kropalle ja joka pepulle ja monia eri lahjetyyppejä valmistaa suomalainen Very Nice sloganilla ”Jeans for every booty.” Very Nice farkkuja valmistaa suomalainen M.A.S.I Company, joka on perustettu vuonna 1972. 

Täältä voit lukea M.A.S.I Companyn koko mielenkiintoisen tarinan ja moni varmasti tietää Fredriksonin yo-lakit, jollainen itsekin nuoruusvuosilta on, lakkeja valmistaa myöskin M.A.S.I Company.  Lee Cooperit ovat myös Very Nicen brändi.

Kaikki  M.A.S.I Company tuotteet suunnitellaan Suomessa, mikä takaa ja täyttää laatukriteerit. Laman aikana 90-luvulla farkkujen valmistus siirtyi lähialueelle Viroon, koska saneerauksen tiimoilta toimintaa jouduttiin uudelleen järjestämään voimakkaasti. Vaatteiden valmistus lähituotantona on yksi M.A.S.I Companyn kulmakiviä ja läpinäkyyvyys missä ja miten tuotteet on valmistettu.

Tärkeitä yrityksen arvoja on myös se, että tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja farkut kestävät pesusta pesuun. Kun suunnitellaan tuotteet itse ja valvotaan toimintaa ja tunnetaan ne henkilöt, jotka tuotteita valmistaa, voidaan seisoa tuotteiden takana.

Yritys on myös erittäin kiinnostunut asiakkaiden palautteista ja koska tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan lähellä, on myös mahdollisuus reagoida asiakkaiden toiveisiin helpommin. Itse en keksi niin mitään moitittavaa Very Nice farkuista, ainoastaan napittomia farkkuja kaipaan enemmän mallistoon. 

Sitten on aivan pakko vinkata yksi suosikkimekoista. Very Nicen yhteistyössä Anni Hautalan kanssa suunniteltu samettinen Salsa by Anni salsahame, joka on nyt aivan mielettömässä alennuksessa eli lähtee 50€ hintaan.

Mekko on painava eli laadukas, mutta yllä pehmeä ja joustavaa strechkangasta tämäkin. Tämä mekko käy kaikkiin vuodenaikoihin ja tuo nostalgisesti mieleen niin värillään kuin mallillaan oman lapsuuden.

Jee kevät tulee🧡

Vaikka ulkona on hurjan liukasta, sää on muuten mitä parhain🌞

Valoisuuden määrä saa sydämen pamppailemaan ilosta ja pian talven pimeys on hetken ainakin takanapäin💙

Rakastan odottaa vaihtuvia vuodenaikoja, mutta myönnän talvi on ainoa kausi, jota en odota🧡

Talvi on liian pitkä ja kesä liian lyhyt🌞

Vai olisiko kesä niin nautinnollinen ja ihana, jos olisi yhtä pitkä kuin talvi💙

Eikä se talvi vaan se pimeys🧡

Mutta nyt askeleet valoa kohti ja kevät pursuaa rinnassa🌞

Valoisaa sunnuntaita kaikille ja onko teillä kevättä rinnassa ja onko Very Nice farkut tuttuja teille tai mikä oli näistä kuvien vaatteista teidän lemppari, olisi kiva kuulla?💙