Kuukausi: kesäkuu 2023

Disney World Orlando, unelmapäivä!

Disney World Orlando, unelmapäivä!

Kaksi unelmaa on viime viikolla taputeltu ja tässä niistä toinen. Toki vajaalla kokemuksella, sillä näitä Disney alueita on yhteensä neljä. Meidän aika ja jaksaminen riitti yhteen päivään ja alueeksi Disney World:ssä valikoitui Magic Kingdom, joka on härpyttimien puolesta enemmän ehkä pienille lapsille, mutta noin muuten kerrassaan satumainen elämys!

Emmekä edes jaksaneet jäädä illaksi seuraamaan upeita ilotulituksia vaan kuumana ja ukkostavana päivänä noin viisi tuntia riitti meille tätä elämystä. Mutta nuo viisi tuntia olivat mitä upeimmat. Magic Kingdom on niin hieno, että minne vaan pääsi käännät, riittää ihmeteltävää.

Jännää oli, että ensin mentiin parkkipaikalta kuljetuksella lipunostoon, lippu per naama 165 dollaria, siihen kuulemma kuului kaikki eli ymmärtääkseni laitteet myös. Sieltä paatilla tai monoraililla Disney Worldiin. Testattiin molemmat, mikä oli pieni seikkailu itsessään. Miltei tunteroinen meni paatilla itse matkaan, monoraililla vikkelämpää.

Odotin, että itse Disney maailmassa hymy ja nauru raikaisi, mutta ihmeen hymytöntä menoa noin yleisesti, kuin Disney olisi puurtamisen paikka. Ja olisihan se, jos jonottelisi laitteisiin joko kuumuudessa tai sateessa.

Nautimme buffalounaan Chrystal Palacessa, jonne teimme paikan päällä pöytävarauksen ja jonottamisaika oli vain 5-minuuttia. Palvelu oli aivan huikeaa, Nalle Puhin hahmot jututtamassa ja halailemassa toivat hymyn huulille ja nautimme koko viikon parhaat ruoat kyseisessä paikassa. Odotukset eivät olleet ruoan suhteen äärimmäisen korkealla, mutta odotukset ylittyivät moninkertaisesti.

Hämärää kyllä, en ostanut yhtään mukia, koska ei nyt vaan sattunut silmään sellaisia, jotka olisi ihastuttaneet oikein lujaa. Ostin peltipurkin, jossa kaakaota ja Pumpkin Spice -kahvia.

Mies ei alunperin ollut kovin innoissaan Disney World:stä, mutta totesi kuitenkin, että olipahan hieno elämys ja kiva että tuli käytyä, mutta kerran elämässä kaikkinensa riitti hänelle.

Itseäni kiinnostaisi muut alueet, mutta Magic Kingddomin nähtyäni, ei kuitenkaan enää polttele samalla tavalla. Voisin jonain päivänä harkita Disney Parisia tai Disney Tokiota, jos Japaniin vielä matkaamme.

Nämä kuvat nauratti ja siis kamera taas napsi kuvia hymytoiminnolla ihan itsestään. Kun mies ja Nasu höpötteli. 😀

Nalle Puhia ei muuten näkynyt missään?

Pride oli vahvasti myös näkyvillä.

Oletteko käyneet jossain Disney maailmoista tai aiotteko mennä?

Kivoja kesäpäiviä kaikille ja Disneyn taikaa. <3