Kuukausi: heinäkuu 2017

Essence ja arvonta!

Essence ja arvonta!

Viime viikolla vinkkasin sivulausessa essencen colour boost 1goat&go sinisestä kynsilakasta, jonka olin saanut jo kuukausia sitten lahjakassista. Kynsilakka oli niin hyvä, kuivui sekunnissa ja pigmentti niin runsas, että kaikki kynnen viirutkin peittyi yhdellä kerroksella, että pakkohan se oli mennä ostamaan lisää colour boost kynsilakkoja. Hintaahan näillä tosiaan on hieman päälle 2e ja Tokmannilta saa. 

Tein sinisen kynsilakan kanssa virheen ja laitoin päälle päällyslakkaa. Ehei niin ei kannata tehdä, meinaan colour boost kynsilakan kanssa yksinään hommat hoituu vielä ripeämmin ja päällyslakka vain nopeuttaa kynsilakan kulumista. Pelkkä colour boost lakka, eikä mitään muuta ja se on siinä. 

Nyt on jo neljättä päivää kynsilakat kynsissä ja vieläkin kehtaa näillä kynsillä käydä kaupungilla. Ihan pientä kulumaa oikean käden kynsien päässä. Pahoittelen, että käsikuvat ovat hieman sumuisia, mutta vilpittömästi se on parempi näin, kun on kyseessä vuotta vajaa viiskymppisen kädet. 😉

Kuvissa mintunvihreä colour boost sävy 06 instant happiness (sininen 11 instant match) ja essenceähän myös saa ostettua Citymarketeista, vaikka meidän omassa Porvoon Cittarissa essenceä ei ainakaan vielä valitettavasti ole, mutta onneksi on Tokmanni. Seuraavaksi aion testiä ja sutia näitä kynsilakkoja kahden kerroksen verran ja saa nähdä, kestääkö sitten kynsilakka kynsillä kaksi viikkoa vai onko kaksi kerrosta huono asia, kuten top coat ja nopeuttaa kynsilakan kulumista. Onko nämä todellakin 1goat&go. 

Sieltä lahjakassista löytyi jotain teillekin ja arvon yllä olevan kuvan essence meikit yhdelle teistä. 🙂 

Yksi arpa anonyymit lukijat ja kaksi arpaa bloggerin tai bloglovinin kautta lukeville. Muistakaa kommenttikentässä kertoa mitä kautta luette blogia ja anonyymit jättäkää selvä nimimerkki ja mielellään vielä sähköpostiosoite, niin saan teidät kiinni, jos satutte voittamaan. 🙂 

Arvonta päättyy 6.8. Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan ja kommenttikentässä olisi kivaa lukea juttua essencestä. Onko tuttu merkki, löytyykö suosikkeja, onko jokin loistava essence vinkki antaa?

Ohessa vielä Youtube tähti Tatin Essence meikkivideo, jolla Tati kertoo omat essence ehdottomat suosikit (jotka haluan nyt kaikki) ja myös inhokit. Inhokeihinkin kannattaa suhtautua niin, että mielipide on aina subjektiivinen, mikä ei Tatilla toimi, saattaa meille olla nro1. 

Mukavaa maanantaita kaikille.