Kuukausi: tammikuu 2017

Power elektroniikkaliikkeen kauneudenhoitolaitteet ja mahtava arvonta!

Power elektroniikkaliikkeen kauneudenhoitolaitteet ja mahtava arvonta!

*Kaupallinen yhteistyö Power/Minäkö keski-ikäinen?

Heipsistä kaikki. Talvella kärsitty pitkä flunssa ja muutenkin kaiken pimeyden aiheuttama möhkälöityminen vei siihen pisteeseen, etten hiuksiakaan jaksanut laittaa tahi meikkiä arkisin sutia nassuun. Meikittä vielä jotenkin tulee sukkuloitua, mutta jos hiukset on huonosti, niin tuleehan siinä sitten itselle sellainen tietynlainen roskapussiefekti. 

Tulikin sitten taianomainen tunne, kun tuli mahdollisuus yhteistyöhon Powerin kanssa, niin tuumin, että nyt on kohtalon sormet kyllä pelissä. Oma ulkonäkö tulee saada edes jollain tasolla uudelleen ruotuun, koska ei sitä turhaan sanota, ”hiukset hyvin kaikki hyvin”. Hyvä hiuspäivä nostattaa ehdottomasti mielialaa ja ihan tavallisena arkenakin. 

Sain valita testiin kaksi ”kauneuslaitetta”, joista arkisten hiusten nostattaja Nooa Hot Air Styling Set oli toinen aivan ehdoton valinta. Koin, että saan lämpöharjalla toteutettua kaikkein kivoimman ja sellaisen siisteimmän hiuslookin, josta minä tykkään. Kuohkeutta, kiiltoa volyymia ja latvatkin taivutettua eli juuri sellaisen lookin, jonka kampaaja normaalisti aina hiusten leikkuun jälkeen taikoo hiuksiini. 

Nooa Hot Air Styling Set on 1100W, siinä on kaksi lämpöasetusta, kolme harjaa ja suulake ja on ioninen. Laitteessa käytännöllinen 1,8 metrin virtajohto. Tyylikäs Ilmakiharrin-/muotoilusetti sisältää varren lisäksi 25 mm paksun kiharrinpään keraamisella pinnoitteella, 25 mm ja 50 mm lämpöharjan Keratiini pinnoitteella, föönisuuttimen ja säilytyspussin. 

Se myös mistä tämä nainen pitää kovin on, että lämpöharja tulee kauniissa ja eleettömän tyylikkäässä mustavalkoisessa lahjarasiassa. Eli olisi todella kiva antaa myös lahjaksi. Yleensähän laiterasiat ovat aivan kamalan näköisiä eli nyt on kyllä tyylikkyyteen panostettu. Omalla kohdalla lahjan saaminen tai antaminen on kokonaisvaltainen kokemus lahjapakkausta myöten. 

Mikä muuten lämpöharjassa on myös mukavaa, että sillä saa hyvin vikkelään luotua aamuhötäkässä siistit ja kauniit hiukset. Aina ei vaan ole aikaa ja silloin nopeus on kaiken A ja O. 


Yllä olevien kuvien hiuslookin sain viime lauantaina taiottua Nooa lämpöharjalla eli sellainen huoleton ja siisti tyyli. Tosin tuo alempi kuva on aivan kamala, mutta hiukset on omaan makuun kuvassa jetsulleen. 🙂 

Toinen laite, jota olen kutreilleni himoinnut jo tovin, on Nooa Hair Curler, joka on tavallaan pyöreän mallinen hiusrauta, jossa on mukana kätevä klipsi, joka pitää kiharrustilanteessa hiukset kiinni ja helpottaa hiusten kihartamista. 

Suoristusraudalla en ole koskaan osannut tehdä itselleni laineita, vaan olen saanut aina aikaiseksi hiuksiin merkillisiä vekkejä. Nooa Hair Curlerilla, sain eilen ja jo ihan ensimmäisellä kerralla laitettua itselleni sellaisia laineita, joita olen ihastellut aina muilla, mutta ajatellut niiden olevan omien hiusteni ulottumattomissa. Kihartaminen oli helppoa, kuin nakki. Ei mennyt puolta tuntiakaan ja mikä parasta, tänä aamuna herättyänikin oli vielä samat kivat kiharat hiuksissa. 

Kumpaistakin Nooa hiuslaitetta täytyy vielä siitä suitsuttaa, että tuo pitkä johto on aivan uskomattoman hieno lisä, enää ei tarvitse pää seinässä kiinni käkerrellä, vaan tilaa on. Laitteessa on keratiini-keraaminen pinnoite, keratiini antaa hiuksille kiiltoa, digitaalinen näyttö, säädettävät lämpöasetukset 130-210 astetta ja lämmönkestävä pussi eli kuuman laitteen voi heti siirtää käytön jälkeen pussiin säilöön.
Power on omakohtaisesti jo muutenkin tuttu liike, sillä Porvoossa on oma Power ja sieltä olen ehtinyt jo ostella uuden Huawei P 9 puhelimen, DVD-laitteen tyttärelle ja myös toisella kertaa haimme toiselle tyttärelle Play Station pelin, joka muuten sattui Powerilla maksamaan 10e vähemmän, kuin netin Play Station kaupassa ja netissä pitäisi kuulemma olla mukamas halvinta. 

Pelkkää positiivista Powerista, palvelu oli erinomaista ja henkilökuntaa oli kivasti, hermostun, jos joudun aina pitkään odottamaan. Eli meistä on tullut heti Powerin Porvooseen saavuttua, Powerin kanta-asiakkaita. 

Mikä on omasta mielestäni kaikkein kivointa, saan arpoa yhdelle teistä omavalintaisen kauneuslaitteen, alla olevien viiden linkatun tuotteen joukosta. Olen valinnut viisi omaa kauneuslaitesuosikkiani Powerilta ja teidän tulisi kommenttilaatikkoon kertoa, minkä laitteen sinä haluaisit, jos arpaonni osuisi kohdalle. 


Eli nyt annan teille pientä tehtävää ja klikkailtavaksi viisi linkkiä ja tuotetta tutkailtavaksi, joista saatte sitten valita juuri sen yhden ja mieluisimman tuotteen, jolla hoitaa omaa kauneutta ja jonka voittaja saa ikiomakseen. 

Kannattaa käydä myös Powerin omilla nettisivuilla ja tilata uutiskirje, sillä Power arpoo kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 500e lahjakortin Powerille. 🙂

Arvonnassa kaikille tasapuolisesti yksi arpa, sillä Power sponsoroi arvonnan voiton ja laitteen postituksen ja arvonta on voimassa 6.2 asti.