Kuukausi: elokuu 2015

Asukuvia Tampereelta! Ei minusta taida saada ”muoti”bloggaajaa tekemälläkään. ;)

Asukuvia Tampereelta! Ei minusta taida saada ”muoti”bloggaajaa tekemälläkään. ;)

Olimme Pinkit korkokengät Maijun ja Kristallikimaran Minnan kanssa viikonloppuna Tampereella Hyvinvointitukun kutsumana. Viikonlopusta on myöhemmin tulossa mielenkiintoista materiaalia ravintolisistä mm.sekä postauksen, että tubetuksen muodossa. Hankintatukun aiemmin testaamista tuotteista mm. Vivania Beauty shot on niin loistava tuote, että jäi vakiokäyttöön. 
No mutta, otatimme muutamia asukuvia toisistamme tai oikeastaan taisin villiintyä hieman ihanien naisten matkassa. En viihdy kameran edessä ja se näkyy kuvissa. Tubetus onkin sitten täysin eri asia, koska tubetuksessa ei tarvitse poseerata vaan voi olla aivan oma itsensä ja pölöttää menemään.
Kuvissa oli miltei mahdotonta olla normaalisti ja jos olin, näytin väsyneeltä. Arvo nousi arvaamattomaan kosmetiikkabloggaajia ja mallejakin kohtaan, miten he osaavatkin olla kuvissa niin luonnollisen oloisina ja katse kohdistettuna intensiivisesti kameraan. Kai tätäkin ”urheilulajia” voisi harjoitella ja opetella. 

Siihen asuun sitten. Aiempienkin vähäisten asukokonaisuuksien suhteen olen infonnut täällä, että olen varsinainen löytäjä nuuskamuikkunen, eli löydän edullisesti kivaa. Toki vaatekaapissani on muutamia hintavampia klassikoita, joiden tiedän kestävän hyvin aikaa. Mutta normaalisti en maksa vaatteistani paljoakaan, vaan ostan edullisesti kun näen jotain sopivaa. 
Housut Lindex, 7,50e, paita taisi maksaa saman verran, jakku Lindex muistaakseni 20e ja ballerinat olivat varmaan 5e Seppälästä. Laukku onkin asukokonaisuuden kallein, Ivana Helsinki Muumilaukku 39e. Kaulassa näkyy pienen pieni kultainen kaulakoru, jossa apila ja koru on Syster P:n ja olen käyttänyt korua miltei joka päivä. 
Upea ja sutjakka Minna, en voi kuin ihmetellä Minnan nuorekasta vartaloa. On se upea pakkaus. <3

Yllä oleva kuva on sellainen, että otatimme kaikki kolme itsestämme tälläiset aidot American Style wow kuvat, mutta miten omalla kohdalla tälläinen kuva näyttää yksinkertaisesti aivan super pöntöltä! Rehellisesti sanottuna tuota omaa kuvaa katsellessa oikein inhottaa! Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun meikäläinen poseeraa tai kuvittelee poseeraavanasa, aion tästä lähtien vain seistä töröttää kuvissa vanhaan malliin….

Ivana Helsinki laukku on vaan niin söpö ja ostin kyseisen laukun myös meidän tyttärelle Emmalle synttärilahjaksi. Tuuminpa sitten että kuvaan hieman mitä sieltä laukun uumenista löytyy. Hotellihuoneen avain, laukun hintalappu ja omat tämän hetken yhdet lempparihuulikiillot erittäin edulliselta Kubiss London sarjalta. Huulikiillot 3,95kpl! Kiillot ovat omaan makuuni ihanan kosteat, kivan tuoksuiset, pysyvät hyvin huulilla, huomaan koko ajan valitsevani huuliin näistä kiilloista jomman kumman. Kuten yllä sanottu, edullisen ei tarvitse todellakaan olla huonoa. 

Matkalta saattoi tarttua Arabian Tanssi muki mukaan, joka on ehdottomasti yksiä upeimpia Arabian mukeja ikinä!!! Ehkä Minna ja Maiju joutuivat ajoittamaan vessareissunsa juuri Iittala outletin kohdalle… 
Miten teillä, viihdyttekö kameran edessä ja minkälaiset vaatelöydöt ovat teidän mielestä niitä parhaita?
Kivaa maanantaita kaikille!

*Kubiss London ja Syster P
 sponsored