Kuukausi: syyskuu 2022

L300 uusi pro-retinolia sisältävä ihonhoitosarja ja arvontavinkki!

L300 uusi pro-retinolia sisältävä ihonhoitosarja ja arvontavinkki!

Kaupallinen Instagram yhteistyö L300 kanssa

Halusin vinkata myös täällä blogin puolella uudesta L300 ihonhoitosarjasta, joka sisältää 0,27% pro-retinolia, joka on retinolin lempeämpi muoto. On sopinut omalle herkälle iholle loistavasti vaikka on couperosaa ja rosacea yrittää myös tupsahdella iholle ja rosacea diagnoosin ihoanalyysissä käymällä sain.

Olen tosiaan käynyt sarjan tiimoilta kahdesti ihoanalyysissä, mikä on tehnyt sarjaan tutustumisesta vielä astetta mielenkiintoisempaa, koska olen saanut sukeltaa pintaa syvemmälle.

Lisäksi pääsen yhdelle Instagram seuraajistani arpomaan 80€ lahjakortin L300 verkkokauppaan ja linkin arvontaan löydät tämän postauksen lopusta.

Sarjan jokaisen tuotteen hinta on 19,95€ kpl. Tuotteet ovat hajusteettomia, vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. Jos haluat perehtyä tarkemmin tämän sarjan ainesosiin, niin Karkkipäivän Sanni on tehnyt tästä ruotsalaisesta sarjasta aivan mahtavan blogipostauksen.

Omat sarjan lempituotteet ovat silmänympärysgeeli ja öljyseerumi. Omaan erittäin haastavat, herkät ja kuivat luomet ja pikemminkin aniharva silmänympärystuote soveltuu silmänympärysiholleni. Moni ei riittävästi kosteuta ja luomet kuivuu, moni tuote saattaa jopa kirveltää. L300 sarjan silmänympärys-ja huulivoide on toiminut älyttömän hyvin ja tästä syystä silmänympärysvoide on lemppareita, sillä niin harvinaista on löytää loistava tuote suorastaan ärsyttävän herkille silmäluomille.

Toinen lempparituote on uudistava öljyseerumi ja tässä mennään fiilispohjalla. Rakastan lasisia pipettipulloja, joista tulee ylellinen olo. Lisäksi seerumi on tuntunut fantastiselta iholla. Loppupeleissä kuitenkin kokonaisuus ratkaisee eli se, että olen käyttänyt sarjan tuotteita ihan kaikkia aamuin ja illoin.

Sain myös vinkin, että jos pitkäaikaisella käytöllä iho rupeaa aavistuksen kuivumaan, on kuitenkin tärkeää jatkaa retinolin käyttöä, jotta loistavia tuloksia pidetään yllä. Käyttöpäiviä voi harventaa vaikka 2-3 kertaan viikossa. Nyt parin kuukauden käytön jälkeen siirryin ainakin toistaiseksi käyttämään sarjan tuotteita 3x viikossa. Mutta silmänympärysvoidetta toki käytän joka päivä.

Tämähän on jotain uskomatonta ja yhdessä ihoanalyysin tekijän kanssa tätä tulosta huokailtiin ja taivasteltiin.

Noin muuten ryppyjen tilanne kasvojen edestä on keskiverto suomalaisen naisen ja sivuista taas sain jopa 90% tuloksen eli ryppyjä on mm. silmien sivuilla vähän ikäisekseni. Ehkä se, että on extrakiloja, avittaa tässä asiassa.

Sarjaan kuuluu:

Kiinteyttävä silmänympärys-ja huulivoide

Korjaava kasvoseerumi

Uudistava päivävoide SPF 15

Elvyttävä yövoide

”Täysin uusi anti-age tuotesarja, joka sisältää pro-retinolia. Pro-retinoli on voimakas A -vitamiinityyppi, joka on erittäin tehokas ikääntymisen merkkejä vastaan.

Pro-retinoli on miedompi, mutta samalla tehokas retinolin muunnos, joka ei ärsytä ihoa vastaavasti kuin retinoli.

Kaikki L300 Pro-Retinol -tuotteet sisältävät 0,27% pro-retinolia ja leväuutteita, jotka yhdessä vaikuttavat korjaavasti jo syntyneisiin ikään liittyviin ihomuutoksiin ja ennalta ehkäisevät uusien ihomuutosten syntyä.”

Koodilla ”PRORETINOL” saatte 25% alennuksen L300.fi verkkokaupasta ja koodi on voimassa 16.10. asti. Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksiin.

Lisäksi Instagramin puolelta löytyy arvonta, jossa yksi seuraajistani voittaa 80€ lahjakortin L300 verkkokauppaan eli klik täältä.

Pakko vielä vinkata erinomainen kroppavoide herkälle iholle ja sen löydät täältä. Mielestäni 400ml kroppavoide hintaan 5,95€ on todella edullinen näin laadukkaasta ja kuivaa ihoa hemmottelevasta tuotteesta.

Ohessa vielä muisto, olin joskus lehdessä L300 mainoksessa ja taisi olla Kodin Kuvalehti, jossa mainos ainakin oli.

Onko L300 sarjan tuotteet tuttuja teille?

Ihania ihonhoitopäiviä kaikille. <3