Kuukausi: elokuu 2020

Kesä ylellisen Sensain kanssa

Kesä ylellisen Sensain kanssa

*Sensait saatu testiin, sisältää mainoslinkin

Koko kesä on mennyt ihastuttavan ja ylellisen Sensain parissa. Sain Sensailta testiin markkinoiden parhaat aurinkotuotteet ikinä ja samaan aurinkoiseen kesätestaukseen ylelliset ihonhoitotuotteet myöskin Sensailta.

En ota enää juurikaan aurinkoa, mutta ihoa tulee suojata auringolta muutenkin. Tänä kesänä tosin olen näyttänyt päivittäin ihoani auringolle n. puolen tunnin tai tunnin ajan ihan suorana auringon kosketuksena, sillä aurinko hellii ja parantaa vyöruusua, jonka sain riesakseni tänä talvena. Huomaan, että juuri aurinko aina saa vyöruusun rauhoittumaan.

Ihossa kun on vielä vyöruusua, niin äärimmäisen hellävaraiset SILKY BRONZE aurinkotuotteet ovat tuntuneet vartalon iholla silkkisen rauhoittavilta, eikä ärsyttäen vyöruusua vaan päinvastoin lievittäen jopa kutinaa.

CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR BODY SPF 30 ja 50 +

”Voidemainen, vettä hylkivä, ihoa monitahoisesti suojaava aurinkovoide, joka muodostaa vartalon iholle silkkimäisen suojan UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan. Sun Ageing Care -yhdiste kirkastaa ihon väriä samalla, kun valkoisen teen uute suojaa ihoa UV-säteiden aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Vartalolle tarkoitetun aurinkovoiteen koostumus on hankauksen kestävä.”

Niin ällistyttävän ihanat, hetkessä iholle sulavat ja pienen appelsiinisen tuoksu twistin iholle antavat aurinkotuotteet. Joita käyttäisin mieluusti vartaloa hemmottelevina tuotteina jo ilman aurinkoa suojaavia ominaisuuksia ja se on paljon se. Sillä useimmiten aurinkotuotteiden käyttö on välttämätön pakko, eikä ylellinen ihonhoidollinen hemmottelu rituaali.

Sensain Silky Bronze-aurinkotuotteet valmistetaan ihonhoito edellä. Ensin mietitään ihonhoidolliset ominaisuudet ja tämän jälkeen ylelliseen ihonhoitotuotteeseen lisätään aurinkosuoja.

CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR FACE SPF30 JA 50 +

”Voidemainen, vettä hylkivä, ihoa monivaiheisesti suojaava aurinkovoide, joka muodostaa kasvojen iholle silkkimäisen suojan UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan. Aurinkovoiteen sisältämä Sun Ageing Care
-yhdiste kirkastaa ihon väriä samalla, kun valkoisen teen uute suojaa ihoa UV-säteiden aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Aurinkovoiteen koostumuksesta johtuen hikoilu ja ihotali eivät heikennä voiteen suojaavia ominaisuuksia.”

Uskon, että oman sukupolven naisilla on monilla käsitys, että kasvoille on ihonhoitotuote ja aurinkotuote erikseen. Tai ainakin käsitys, että kasvoille laitettava aurinkotuote tai päivävoide, jossa on aurinkosuoja, on jotenkin tahmainen ihonhoitotuote. Saatan olla toki väärässä, mutta on hytinä, että tästä syystä moni suomalainen nainen ei vielä käytä päivävoidetta, jossa on UVA-suoja.

Sensain aurinkotuotteet kasvoilla tuntuu, kuin unelman höyhenen kevyeltä kosketukselta. Imeytyen heti ja jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Meikin voit huoletta laittaa aurinkotuotteen päälle, eikä meikki rullaa tai iho ole jotenkin rasvaisen näköinen tai tuntuinen, päinvastoin. Eli sopii joka päiväiseen käyttöön suojataksesi ihoa päivittäiseltä auringon säteilyltä minne ikinä menetkin.

Voitte olla varmoja, että vaikka marraskuun synkin pimeys saapuu, tulen käyttämään Sensain aurinkotuotteet viimeistä pisaraa myöten. Silkkaa silkkiä ja ylellistä luxusta iholle.

AFTER SUN GLOWING CREAM

”Auringonoton jälkeen käytettävä voide, joka jättää iholle kauniin silkinhohteen. Voide levittyy ja imeytyy hyvin ja sen iholle jättämä silkkinen hohde korostaa rusketusta samalla, kun sen sisältämä raikas persikan tuoksu rentouttaa mieltä. Sun Ageing Care -yhdiste ja antioksidanttina toimiva valkoisen teen uute pitävät huolta, että iho nauttii vain auringon parhaista puolista. Voiteen sisältämä Koishimaru Silk EX ylläpitää ihon joustavuutta ja kimmoisuutta.”

Aah tänäänkin hoidin ihoa säärikarvojen ajelun jälkeen tällä ylellisellä ja ihoa hoitavalla After Sun Glowing Cream:llä. Ihan lemppari appelsiinisen tuoksun vuoksi, miten rauhoittaa ihoa niin auringonoton tai säärikarvojen ajelun jälkeen ja miten antaa iholle kauniin luonnollisen hehkun, kuin auringon suudelman.

Vaikka kohta pitäisi palata housuihin ja pitempiin mekkoihin, suojata sääret sukkahousuilla, niin tämä suorastaan upea tuote jo pelkkänä kroppatuotteenakin saa koukkuun ja halun hemmotella vartaloa ympäri vuoden.

Olen vuosia testannut erilaisia aurinkotuotteita ja toki todella monia ja laadukkaita aurinkotuotteita löytyy markkinoilta, joista olen tykännyt. Mutta ei yhtään sarjaa, joka olisi näin ylellinen ja joka hoitaisi ihoa samalla, kuin myös suojaten auringolta. Suoraan voin sanoa, että Sensain aurinkotuotteet on ihaninta luxusta, mitä aurinkotuotteiden saralla voi löytää. Sensain tuoksumaailma on myös aivan ylittämätön.

Sensain aurinkotuotteet hoitavat ihoa ja samalla suojaavat auringon aiheuttamilta haitoilta. <3

Olen kirjoittanut paljon Sensain ihonhoitotuotteista ja etenkin Sensain Cellular Performance sarjan tuotteista, joista muutama tuote on vuosia ollut blogin vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet postauksissakin.

Nyt pääsin testaamaan omalle kuivalle ja ikääntyvälle iholle vielä räätälöidympaa tuotesarjaa Sensailta, nimittäin Cellular Performance Extra Intensive-sarjaa.

Heti sarjan tuotteita jo ensimmäisen päivän testattuani oivalsin, mitä aikuisen kosteusköyhä iho aidosti tarvitsee. Extra intensiivisempää hoitoa ihonhoitotuotteilta.

CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE 10 MINUTE REVITALISING PADS

”Hoitovedessä liotetut laput tarttuvat silmien- ja huultenympärysihoon kirkastaen ja kosteuttaen intensiivisesti. Edistyksellinen CPX Vital -uute korjaa keskitetysti ikääntymisen merkkejä, kun taas Advanced Energy Charge -teknologia energisoi ihoa. C-vitamiinipitoinen acerolakirsikka tasoittaa ihon sävyä, aminohappo l-karnitiini stimuloi ihosolujen uudistumista ja hyaluronihappo yhdessä Sensain signeerausraaka-aine Koishimaru-silkin kanssa sitoo ihoon kosteutta. Silkkinen kokonaisuus sulautuu yhteen ihon kanssa kapseloiden aktiiviset raaka-aineet.”

Silmäpussukka aamun pelastajat tai ennen juhlia tuhkimotaikoja sekä huulten että silmänympärysiholle tekevät ylellisellä hoitovedellä varustetut laput, saavat aitoja tuloksia aikaan.

Ihana kosteuttavan silkkinen tunne ja laput pysyvät loistavasti iholla, eivätkä valu pitkin poskia tai kaulaa.

Omia lappuja säästän mahdollisiin juhlatilaisuuksiin tai väsyneimpien aamujen varalle.

SENSAI CELULAR PERFOR­MANCE EXTRA INTEN­SIVE EYE CREAM SILMÄNYMPÄRYSIHON KUNTOA TEHOK­KAASTI PARAN­TAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

”Tämä ihon nuorekkuutta ylläpitävä toiminto innoitti SENSAIta kehittämään Advance Energy Charge
-teknologian, jossa yhdistelmä vaikuttavia aineita ylläpitää ihon toiminnoille tärkeää energiantuotantoa. Advance Energy Charge -teknologiassa hyödynnetään kahta vaikuttavaa ainetta, Ene-Activate-yhdistettä ja Cell Activatoria. Ene-Activate vaikuttaa epidermiksen solujen energiantuotantoon ja Cell Activator dermiksen solujen energiantuotantoon.

Lisäksi Extra Intensive Eye Cream -silmänympärysvoiteeseen on lisätty kaikkien Cellular Performance -linjan tuotteiden sisältämää Advanced CPX Vital -uutetta, joka vaikuttaa tehokkaasti viiteen ikääntymisen mukanaan tuomaan muutokseen ihossa: ihon kuivumiseen, ihon veltostumiseen, ryppyihin ja juonteisiin sekä ihon värin elottomuuteen.

Edellä mainittujen vaikuttavien aineiden lisäksi Extra Intensive Eye Cream sisältää kahta kasviuutetta, jotka on valittu erityisesti silmänympärysiho huomioiden. Suikazura–uute eli kuusamauute aktivoi nestekiertoa silmänympärysiholla ja ehkäisee ja alentaa siten silmänympärysihon turvotusta. Yuzu-uute taas aktivoi mikroverenkiertoa ja vähentää siten silmänalusten tummuutta.”

Hämmästyttävin ikinä testaamani silmänympärysvoide. Sormea voi vaan käyttää silmänympärysvoidepurkissa eli et ota sormenpäällä tai spaattelilla silmänympärysvoidepurkista nokaretta, sillä pieni sormen sipaisu purkissa riittää annosteluun ja tämä määrä riittää kosteuttamaan silmänympärysihon. Täyteläisempi koskaan testaamani silmänympärysvoide ja silti ei lainkaan ”voimainen” vaan kepeä ja ihoon hetkessä sulautuva. Jopa hämmentävää, miten jokin näin hyvin hoitava voi samalla olla niin silkkisen sulava iholla.

Kuiva ja ikääntyvä silmänympärysiho rakastaa tätä ihoa hemmottelevaa silmänympärysvoidetta. Silmänympärysiho on täällä kaikkein vaativin ihonoitoalue atooppisen ihon vuoksi ja vuosia olen etsinyt sitä täydellisintä silmänympärysvoidetta. Muutaman sopivan tuotteen olen löytänytkin eri brändeiltä vuosien saatossa, mutta en käytössä yhtään näin riittoisaa.

Silmänympärysvoide riittää varmasti vuoden ajaksi tällä annostelutekniikalla. Eli jos jotain Sensain tuotteiden osalta aina korostan, riittoisuus on aivan omaa luokkaansa. Yhtäkkiä se hinta ei olekaan niin suuri, koska ihonhoitotuote ei lopu kuukaudessa.

CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE ESSENCE

” Kiinteyttävä seerumi, jonka kevyen raikas, silkkinen koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja antaa virkistävän tunteen. Tekee ihosta välittömästi heleämmän ja terveemmän näköisen. Iho saa uutta energiaa ja siitä tulee joustavampi, kimmoisampi ja vastustuskykyisempi. Sisältää L-carnitinen ja ruskeiden levien yhdistelmän, joka lataa ihon energialla.”

Nyt ymmärrän todella mitä ihonhoitotuotteen napakoittava tunne tarkoittaa. Sensain hoitovesi on ohut ja silti täyteläinen ja antaa iholle ällistyttävän napakoittavan tunteen. Voi jopa tuntea, miten kerii ”löysää” ihoa napakoittaakseen tätä. Samalla kosteuttaen ja hoitaen ja antaen pitkäkestoista hoitoveden energiaa iholle. On hoitovesiä ja sitten on hoitovesiä.


CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE CREAM

”Voide on kehitetty erityisesti ihon ikääntymisestä johtuvaan kiinteyden ja kimmoisuuden puutteeseen. Täyteläinen koostumus ravitsee ja elvyttää ihoa. Iho saa nuorekkaan ulkomuodon säilyttämiseen vaadittavaa energiaa. Se sekä tuntuu että näyttää kiinteämmältä ja heleämmältä. Sisältää L-karnitiinin ja ruskeiden levien yhdistelmän, joka lataa ihon energialla, jolloin vaikutus on välitön. ”

Aamuin ja illoin käytettävä intensiivinen ihonhoitovoide, joka sulaa iholle, mutta antaa sille täyteläisen ja ravitsevan tunteen. Napakoittava tunne tässäkin, mikä tuntuu ihanalta, kuin iholle syntyisi hetkessä ryhtiliike.

Tuoksumaailma sarjan tuotteissa on mieto, ihanan puhtaan ylellinen, kuin aamukasteen tai tuulen tuoman puhtaan järviveden tuoksu. Purkkien sininen sävymaailma sulattaa tämän sinistä rakastavan ihmisen. Voisiko olla visuaalisesti kauniimpaa? Miksi ihonhoitotuotteiden purkkien väri on usein valkoinen tai vaikka kultainen, kun tämä sininen sävymaailma viestii mitä kauneimmalla tavalla luonnon puhtaudesta ja kauneudesta.

Lasipurkit ovat erittäin painavia ja ylellisiä. Suosittelen pitämään yöpöydällä tai ei välttämättä kylpyhuoneessa, sillä jos näin ylellinen luxuspurkki putoaa kaakeliin, niin kaakeliin voi tulla särö. Eli puhutaan lasipurkkien aatelista.

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE MASK

Viimeisenä, mutta ei vähimpänä, ylellinen pari kertaa viikossa käytettävä kasvonaamio, joka jätetään yön yli iholle tekemään ihmeitään ja aamulla peilistä katsoo kosteutetun pehmeä ja virkistynyt kaunis iho. Ihan paras talviaikaan, kun iho on samea. Suosittelen kasvonaamion levittämiseen hierovia pyöriviä liikkeitä, jotta naamion tehoaineet saadaan käsien lämmöstä ja kepeällä kasvohieronnalla imeytymään ihoon, ihoa parhaimmailla mahdollisella tavalla raviten.

Täällä voitte lukea tästä supernaamiosta lisää infoa. Sillä niin tähän naamioon, kuin Sensain kosmetiikkaan on käytetty nerokasta ja aivan uskomatonta teknologiaa ja parhaita aineosia, joten kyse ei ole pelkästään ”tuntemuksista” vaan ihonhoidon aidosta voimasta saada ihmeitä aikaiseksi.

Rypyt ovat tulleet jäädäkseen vaikka juovat toki näyttävät maltillisemmilta hyvin hoidetussa ja kosteutussa ihossa. Ikääntymistä voi myös hidastaa käyttämällä laadukkaita ihonhoitotuotteita.

Blogin puolella olette nähneet viimeisten vuosien aikana paljon vähemmän ihonhoitoon liittyviä blogipostauksia, sillä uusia tuotesarjoja on toki aina mielenkiintoista testailla, mutta huomaan aina palaavani Sensain tuotteisiin, joitain yksittäisiä tuotteita muilta merkeiltä välillä korvaten tai lisäten ihonhoitorutiiniin.

Sensaita käyttäessä ihon punoitus on maltillisempi, näppyjä on vähemmän, iho on kosteutempi ja tätä kautta pehmeämpi. Iho voi todella hyvin ja uskon, että japanilaisten ja suomalaisten ihoissa ja myös ihonhoitomieltymyksissä on pakko olla jotain samaa.

Lisäksi Sensain ylellinen, mutta visuaalisesti tyylikkään hienostunut maailma vetoaa varmasti myös meidän suomalaisten makuun, puhumattakaan kauniin puhtaista tuoksumaailmoista.

Kannattaa mennä vaikka Sokokselle testaamaan miltä Sensain ihonhoitotuottet tuntuu ja tuoksuu ja pyytää vaikka pieniä testereitä kotiin, jotta pääsette paremmin tutustumaan tähän ylelliseen ja aivan fantastiseen ihonhoitobrändiin.

Jos rakastutte Sensain tuoksumaailmaan kuten minä, niin lämmöllä suosittelen myös Sensain Eau de Toilettea ja parfyymiä. On mahdollisuus tuoksua Sensaille hienostuneen kepeällä otteella päästä varpaisiin.

Sensain tuotteita voit tilata mm. täältä (sisältää mainoslinkin)

Löytyykö omia suosikkeja Sensailta ja mitä kaikkia tuotteita käytät omissa ihonhoitorutiineissa ja mikä on lemppari ihonhoitotuote?

Kaunista ja hemmottelevaa uutta viikkoa kaikille. <3