Kuukausi: marraskuu 2020

Anyfin, ei uutta lainaa vaan matalampi korko!

Anyfin, ei uutta lainaa vaan matalampi korko!

Kaupallinen yhteistyö: Anyfin

Mietin pari päivää lähteäkö tähän yhteistyöhön mukaan, sillä mietin tovin teidän lukijoiden reaktiota, että laitatteko Anyfinin herkästi pikavippiosioon, mitä Anyfin ei tosiaan lainkaan ole.

Anyfin ei tarjoa lainoja vaan matalampaa korkoa olemassa oleville lainoille. Tästä syystä kannattaa lukea eteenpäin. 🙂

Pureuduin Anyfiniin tarkasti ja tulin tulokseen, että tässä on sovellus/palvelu, josta on hyvä kertoa ihmisille ja samalla jakaa tietoisuutta miten voi säästää ja puntaroida omaa ostoskäyttäytymistään.

Osamaksulla on usein todella korkeat korot ja pienestä summasta kasvaa nopeasti aika iso kustannus. Onko teillä siellä luottokorttivelkaa tai osamaksuja, jos vastasit mielessäsi kyllä, niin kannattaa lukea blogipostaus huolella läpi.

Kyllä olen joskus maksanut osamaksulla ja kyllä olen oppinut läksyni, jos tilaan tuotteen edullisesti, enkä lainkaan tarkista osamaksun korkoa, voi tuotteen loppuhinnalle tulla aika huima summa, joka ei ole alesumma loppujen lopuksi laisinkaan.

Myönnän myös, että joskus nuorempana ja nyt en viittaa nuoriin ylipäänsä vain ihan itseeni, on tullut tämä asia tavallaan opittua kantapään kautta. Pankissa ja sijoitusmaailmassa töissä teki itsestä toki valveutuneen ihmisen, joka tiesi mitä teki ja miten asiat tehdään.

Mutta heikolla hetkellä tuli tartuttua kulutusluottoon, enkä ostohuumassa vaivautunut edes pohtimaan mitä ostettu tuote loppupeleissä kustantaa, kun erämaksuajan korot on laskettu loppusummaan mukaan.

On hyvä, että on osamaksuja, joskus tarvitaan vaikka uusi tietokone tai pitää hankkia uusi sohva ja ei ole sijoittaa kokonaissummaa suoraan. Mutta pikavipit sun muut, joissa saatetaan vielä kätkeä kaiken maailman käsittelykuluja hieman piilotettuina, ettei loppusumma ihan heti aukene viisaimmallekaan kuluttajalle.

Tässä kohden tulee vuonna 2017 perustettu Anyfin hätiin. Anyfin ei tosiaan tarjoa uutta lainaa vaan on palvelu, joka auttaa ihmisiä, joilla on jo kulutusluottoja ja antaa mahdollisuuden säästää rahaa korkoa pienentämällä.

Anyfinin käyttö on näppärää. Lataa sovellus, lataa joko puhelinsovelluksen kautta tai nettisivujen kautta Anyfin luottolaskusi ja tee hakemus. Jos Anyfin pystyy madaltamaan luottosi korkoja/kuluja, tekee Anyfin sinulle tarjouksen ja näet heti, kuinka paljon voit säästää siirtämällä luottosi Anyfinille.

Anyfin pystyy säästämään tilastollisesti noin 58% korkoja ja kuluja, mikä on omasta mielestäni aivan mieletön juttu.

Anyfin ei halua lisätä ihmisten velkaantumista vaan päinvastoin. Vaan koko Anyfinin idea on siinä, että monet ihmiset maksavat aivan liian isoja korkoja kulutusluotoista ja Anyfin haluaa tarjota matalampia korkoja selkeästi paremmilla ehdoilla.

Tehdessäsi Anyfinille hakemuksen ja heidän tehdessä sinulle tarjouksen, siirrät luottosi Anyfinille ja Anyfin maksaa x yritykselle korkeakorkoisen luottosi pois ja näin korko lakkaa juoksemasta. Tämän jälkeen maksat luottoa Anyfinille, mutta matalammalla korolla ja näin säästät aimo summan rahaa koroissa ja kuluissa.

Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Esimerkiksi: Kun nimelliskorko 24 kuukauden laina-ajalla olevalle 4000 euron suuruiselle luotolle on 9,48 % ja käsittelykulu on 2 euroa, todellinen vuosikorko on 11,09%. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4454 euroa, kun asiakas maksaa lainan takaisin 24 kuukaudessa.

Kun lähetät kuvan laskustasi, Anyfin tekee laskustasi kokonaisarvioinnin. Eli tämä toki tarkoittaa luottotietojen tarkistamista. Sinun on myös oltava täysi-ikäinen ja asuttava Suomessa.

Ja jos joku miettii, niin kyllä Anyfin tienaa näin itsekin rahaa, niin näin jokaisen yrityksen kuuluukin, mutta vastuullisemmilla koroilla ja pienemmillä palkkioilla. Painotan sanaa vastuullisuus.

Joskus on pakko tehdä hankintoja osamaksulla, mutta juuri näinä hetkinä, etenkin jos kyseessä on suht iso ostos vaikka uusi sohvakalusto, kannattaa tutkia korot tarkkaan. Nykyään shoppailusta on tehty mahdottoman helppoa ja erilaisia kulutusluottoja on tarjolla paljon. Black Week takana ja joulu edessä, on kulutusluottojen ja osamaksujen kulta-aikaa.

Eli jos on luottokortti tai osamaksuvelkaa, kannattaa tehdä hakemus Anyfinille, hakemus on ilmainen, eikä sido mihinkään. Luottonsa korko kannattaa todellakin kilpailuttaa, voit säästää näin isoja summia.

Anyfin ei koskaan tee tarjousta, jos ei voi oikeasti laskea lainan todellista vuosikorkoa. Eli hakemuksen lähettämällä ei voi hävitä mitään.

Koodilla Tiia20 saat 20 € alennuksen ensimmäisestä laskusta. Aika mieletön juttu, on mahdollisuus säästää aimo summa koroissa ja vielä saada 20€ alennus.

Miltä Anyfin teidän mielestä kuulostaa tai onko Anyfinistä jo kokemusta? Missä tilanteissa olet joutunut ottamaan luottokortti tai osamaksuvelkaa?

Sydämellistä uutta viikkoa kaikille. 💙