Kuukausi: toukokuu 2019

Armottomat muotikuvaukset ja kivat  Lidl vaatteet

Armottomat muotikuvaukset ja kivat Lidl vaatteet

* Tähdellä merkityt saatuja vaatteita ja sisältää Cellbes mainoslinkin
Maanantaina eli 3.6 rantautuu Lidleihin ehkä kivoin vaatemallisto ikinä ja mallisto on vielä erittäin runsas. Kokoja löytyy 42/44 saakka, mutta osasta vaatteita kävi itselle 38/40 vaatteet myöskin eli vaatteet ovat kivan löysiä ja mukavia yllä.

Tyttären kanssa eilen aurinkoisen haastavissa olosuhteissa päätettiin ottaa kuvia tai hih meikäläinen päätti,  jotta tekin pääsisitte hyvissä ajoin katsastamaan osan vaatteista ja heti maanantaina iskeä vaatteisiin kiinni ja hyökätä Liiteriin ostoksille. 

Naurussa oli taas pitelemistä, sillä tytär on armoton. Kuvia otettiin monta ja tytär tokaisi jo jossain kohden ”relaa mummeli.” Meitä nauratti ihan älyttömästi. Kysyin myös tyttäreltä ”näkyykö kaksari”, johon toinen viivana laukaisi ”noh kaksarihan on vähän sun tavaramerkki.” En kestä! 

No mutta vaatteisiin eli tosiaan saadut vaatteet merkkaan tähdellä. Yllä olevan kuvan *raitapaita ja näitä löytyy eri värisiä. 
*Mekko on oikeasti niin pitkä että polvet näkyy. Löytyy myös vaaleansinisenä. Kenkulit Tommy Hilfiger.

*Housuja löytyy eri värisiä, myös valkoisina, joustava vyötärö ja *paita samaa mallia kuin ylimmän kuvan raitapaita. Pupukenkulit Minna Parikka. 

*Hihatonta paitaa löytyy Lidlistä myöskin muita sävyjä.
*Tekonahkajakku Cellbes, sisältää mainoslinkin. 

*Neuleita tulee Lidlin ainakin puuteriroosana ja vaaleana beigenä. Huivi Balmuir, laukku Michael Kors ja valkoiset farkut jo kolmantena vuonna peräkkäin ostin KappAhlista ja kuminnauhavyötäröllä tietty ja hinta vaatimattomat 24,95e.  

Alla olevien kuvien kengät Minna Parikka. 

*Paitoja tulee Lidliin ainakin valkoisina. Tämä pellavainen mallisto on todella runsas. 

*Kesäkenkulit kuin tohvelit ja näitä tulee eri kuosilla myös beiget Lidleihin. 
KappAhlista ostin tälläisen aidon etelä meininki paidan, mutta tykkään kovasti. *Hiusdonitsi Cailap
Ohessa vielä pr-toimiston kivasti laittamat hinnat teitä varten. Olen itse sunnuntai-maanantai Tallinnassa pressimatkalla Bon Jovin konsertissa, mutta heti kun laiva saapuu maan kamaralle, aion hyökätä Lidliin ostamaan näitä vaatteita lisää, sillä tykkään aivan todella paljon tästä mallistosta. 

Kiinnostuitko mallistosta, iskikö joku silmiin ja jälleen kysyn samaa, mutta tilanteet elää eli mikä on parasta Lidlissä. 

Mitä mahtavinta perjantaita kaikille, täällä suursiivous, sitten ystävän kanssa herkuttelemaan nepalilaista.