Kuukausi: maaliskuu 2017

Nyt väsyttää ja mistä se johtuu?

Nyt väsyttää ja mistä se johtuu?Pinkit korkokengät Maijun kanssa oli eilen vauhtipäivä ja mietin olenko siksi tänään niin koomassa. Luultavasti tajuton väsymystila johtuu kuitenkin siitä, että tädit kävi ViaVital kiropraktikolla ja kivut ja jännitykset jäi kiropraktikon pöydälle. Muutamia liikkeitä ja aivan merkillisesti jumit ja kivut katosi sen siliän tien. Mikä hulluinta väärä asento, eli toisen puolen etukeno, joka saa jalat tavallaan näyttämään eri pituisilta katosi myöskin ja jalat ottavat taas askelta saman pituisina, hih kun kuulostaa hullulta.  Olisin voinut niksautusten jälkeen mennä suoraan nukkumaan ja vaikutus tuntuu vieläkin. Kiropraktikko käynnistä alla jännittävää videomateriaalia ja kuulkaas ei pelottanut eikä sattunut yhtään. 🙂


Maijun kanssa kävimme myös Messuhallissa syömässä ja jutustelemassa 5.4 tapahtuvasta messukoulutuksesta, jossa Maijun kanssa luennoimme miten bloggaajien kanssa tehdään yhteistyötä, sanonko että jännittää aivan sairaasti.

Monesti on muuten Helsinki päivillä pakko poiketa tuoksuttelemassa tuoksuja ja oijoi mitä ekskluusivia tuoksuja on Lancomelta tullut ja vain Stockmannilla myytävänä. Sarjaan on tulossa kesäksi myös pari ruusun tuoksuista limited edition tuoksua, mutta kuvassa olevia tuoksuja on saatavilla pitemmän aikaa. Hintaa tuoksuilla on 195e kappale, joten aika arvokkaasta tuoksusta on kyllä kysymys, mutta kyllä tuoksut nenuunkin todella hienostuneilta ja uniikeilta tuoksui.

Tuota Elizabeth Arden Neoclassic Coral punaa, kuvaan vallan alvariinsa, koska hylsy vaan on niin upea ja itse puna täydellisyyttä. 🙂 Punasta halutessaan voi lukea lisää täältä

Onni on muuten uusi kirja ja Bazarilta oli tänään plompsahtanut postilaatikkoon todella kiva kirja Pieni kirjapuoti Pariisissa, joka kertoo pariisilaisesta kirjakauppiaasta Jean Perdusta, joka osaa löytää jokaiselle asiakkaalleen juuri tämän mielialaan sopivan kirjan. Hänen ”kaunokirjallisuusapteekistaan”, pienestä Seinessä kelluvasta kirjakauppalaivasta, saa kirjoja kaikkiin vaivoihin. Perdun oma sydän on särkynyt kauan sitten, ja entisen tyttöystävän Manonin lähettämä kirje on vieläkin avaamatta.


Eräänä päivänä Perdu vihdoin lukee kirjeen, ja se muuttaa kaiken. Perdu irroittaa laivansa kotilaiturista ja lähtee proomullaan unohtumattomalle jokiseikkailulle kohti menneisyyttä ja Provencen sydäntä-ja kohti elämää. 


Iiks eikö kuulostakin ihanalta kirjalta ja ei tietokoneita, älyluureja, vaan salaperäinen kirje!

Tänään on kaikesta hurjasta väsymyksestä huolimatta nuoltu koko kämppä, käyty suuresti ruokakaupassa ja ihmetelty sään vaihteluita. Harvinainen päivä johon mahtui talvi ja kevät. 

Nyt aion jysäyttää itseni oikoseksi ja katsoa yksinkertaisesti vain Netflixiä koko illan putkeen, jotta huomenna jaksaa rupatella, kun saamme meille mukavia ystäviä kylään.

Miten siellä hyytyykö konehuone, masensiko lumen tulo, oletteko käyneet kiropraktikolla ja maksaisitteko tuoksusta 195e pullo ja oletteko jo lukeneet Pieni kirjapuoti Pariisissa kirjan ja viehättääkö Elizabeth Ardenin puna?

Kivaa perjantai-iltaa. <3

*Arden puna pr-näyte, Kiropraktikko käynti I Love me messuyhteistyö ja Pieni kirjapuoti Pariisissa arvostelukappale.