Kuukausi: elokuu 2023

Sellosali 20 vuotta ja kunnia olla Sellosalin brändilähettiläs!

Sellosali 20 vuotta ja kunnia olla Sellosalin brändilähettiläs!

Kaupallinen yhteistyö Sellosali ja 30% alekoodi omiin lemppari elämyksiin ja konsertteihin.

Vihdoin saan paljastaa teille, että olen 20-vuotisjuhlavuotta viettävän Sellosalin brändilähettiläs eli ”hyvä haltiatar”, sillä saan viedä eri tapahtumiin rakkaita ihmisiä, jakaa teille konserttien tunnelmia ja tutustuttaa paremmin Sellosaliin ja mikä parasta antaa teille jopa 30% alekoodin omiin lemppari tapahtumiin, mikä on aivan huikea ale, koska liput eivät ole kovin hintavia muutenkaan.

Sellosali on Leppävaarassa sijaitseva musiikin, esittävien taiteiden, elokuvan ja muiden korkeatasoisten tapahtumien talo. Sellosalille Helsingistä on vaan 12-minuutin junamatka edullisella AB-lipulla. Junan olen testannut ja olipa hirmu kätevä. Joukkoliikenteellä on Sellosalille helppo tulla, bussit jne. Autolla pääsee myös erittäin helposti ja parkkipaikkoja riittää.

Omalla listalla tänä syksynä on Jannika B, Hanna Pakarinen, Mentalisti Pete Poskiparta, viime vuonna uutta musiikkia julkaissut Disco-yhtye ja Ida Nielsen. En malta odottaa tapahtumarikasta syksyä.

Omiin lemppari tapahtumiin käy alekoodi ”TIIA30.” Laitat nettisivuilla hakusanaksi esimerkiksi Jannika B, klikkaat ”osta lippuja” ja sieltä ”Tiian tärpit”, jonka alle laitat koodin.

Kävin kurkkaamassa lippuja mm. Jannika B:n konserttiin ja jestas, liput maksavat vain 25€ kappale ja ajatelkaa elävästä elämyksestä. Nykyään leffaliput maksavat miltei saman verran. Tähän kun vielä lisäät 30% alekoodin, niin aivan huikean edullisesti pääsee nauttimaan elävästä musiikista.

Kanssani pestin jakaa @Bertamusiikki  Kannattaa ottaa Berta, laulaja ja musiikintekijä seurantaan, jaamme varmasti hieman erilaista sisältöä. Berta on ihana ja Bertalla on hyvin kaunis lauluääni. Bertan TikTok-tilillä riittää Bertan kaunista laulua ja musisointia.

Huippua on, että Sellosalin lähes kaikki konsertit ovat ikärajattomia. Sellosalin konsertit alkavat aina ajallaan ja Sellosalissa ei tarvitse pönöttää. Kuohuvat väliaikatarjoilut pääset halutessasi nauttimaan lämpiön baarissa. 

Ihanan Bertan kanssa pääsimme lavalle valokeilaan.

”Sellosali juhlistaa tasavuosiaan gaalakonsertilla, jossa monilahjakkaiden taiteilijoiden matkassa kuljetaan vuodesta 2003 tähän päivään. Luvassa on viihdyttävä musiikillinen ilotulitus ja käsin poimittu kattaus kahden vuosikymmenen parasta kotimaista musiikkia.

Ikimuistoiset biisit ja tunnelmallisimmat melodiat kuullaan neljän solistin, Sami Saaren, Nina Tapion, Aili Järvelän ja Petrus Kähkösen tulkintoina. Monitaituri, tv:stä tuttu Katja Lappi johtaa juhlaorkesteria, ja illan juontavat iki-ihanat Krisse Salminen ja Mikko Silvennoinen. Solistien tulkitsemat kappaleet kuljettavat tarinaa vuodesta 2003 tähän päivään – mutta koska Sellosali on tunnettu monipuolisena kulttuurin ja kaikkien musiikin lajien näyttämönä, on juhlissakin luvassa tähtiluokan yllätyksiä jazzin, laulumusiikin ja taidemusiikin maailmoista.

Gaalakonsertin musiikillinen sisältö rakentuu vuosien 2003–2023 kotimaisista hiteistä. Katja Lappi luo kappaleiden sovittajana uusia jännittäviä versioita: miltä kuulostaisi hittibiisi ”Syntisten pöytä” tangon rytmissä ja elektronisin maustein? Tai Juicen säveltämä, Jonna Tervomaan uuteen kukoistukseen nostama iki-ihana Rakkauden haudalla folk-retrohenkeen sovitettuna? Krisse Salminen ja Mikko Silvennoinen tarjoavat musiikista taustatietoa ja takaavat hersyvällä huumorilla höystetyn illan, jossa viihtyy jokainen.”

Liput upeaan Sellosali 20 vuotta -gaalakonserttiin voit ostaa täältä. Olen menossa, olettehan tekin?

Sellosali on itsessään kaunis ja eleettömän tyylikäs paikka. Korkeat tilat antavat paikalle tyylikästä ja avaraa tunnelmaa.

Sellosalissa on vain hyviä istumapaikkoja. Kaikkialta näkee ja kuulee ihan yhtä hyvin.

Hui miten jännittävä elämysten syksy tulossa, jota odotan kuumeisesti. Mikä tunne on saada viedä rakkaita ihmisiä kanssani nauttimaan elämyksistä ja konserteista. Mikään ei kosketa sielua niin kuin elävä taide.

Jannika B konserttiin liput voit hankkia täältä. Tätä mennään nauttimaan miehen kanssa.

Lippujen hinta on tosiaan alkaen 25€ kappale ja siitä vielä 30% alennus koodilla ”TIIA30.”

Ihana Hanna Pakarinen, joka on vieraillut aikoinaan meidän tubekanavalla oli selvä valinta. Tänne lähtee mukaan tietenkin meidän entisen tubekanavan toinen täti.

Hannan konserttiin liput voit hankkia täältä. Lippujen hinta alkaen 25€ kpl ja siitä tuo 30% alennus.

Mentalisti Pete Poskiparta jännittää, sillä en ole ikinä ollut katsomassa mentalisti show:ta. Ystävän kanssa tulee taatusti erittäin jännittävä ilta.

Liput 29,50€ ja siitä taas se 30% alennus koodilla ”TIIA30.”

Tyttären vien katsomaan Disco-yhtyettä, jolta on tosiaan tullut uutta musiikkia viime vuonna.

Liput alkaen 25€ tänne myös ja se 30% ale.

Sitten itselle jotain uutta, Ida Nielsen & The Funkbots feat. Felix Zenger, tänne lähtee mukaan ystävä. Ida Nielsen tuli tunnetuksi legendaarisen Princen basistina, joka myös laulaa upeasti. Tämän mahtavasti groovaavan mimmin pauloihin pääsee alkaen hintaan 35€ lippu ja tietenkin tästä myös vielä se 30% alennus alekoodilla.

Sellosalin ohjelmisto on pullollaan erilaisia elämyksiä ja konsertteja, jokaiselle löytyy jotain.

Odotetaan Bertan kanssa innoissaan ensimmäistä konserttia.

Lisäksi Sellosali sijaitsee Euroopan ekologisimmassa
ostoskeskuksessa Sellossa ja panostaa vahvasti vihreisiin arvoihin.

Esiintyjien lisäksi koko henkilökunta kierrättää, niin pahvit, lasit, kuin myös kierrätys biojätteisiin. Sellosalin artisti cateringissä suositaan lähiruokaa ja luomua. Sellosali ja Kauppakeskus Sellon katot ovat täynnä aurinkopaneeleita.

Sellosalin sivuilta löydät tietoa syksyn monipuolisesta tarjonnasta www.sellosali.fi. Sellosali
on myös Facebookissa
ja Instagramissa eli ei muuta kuin seuraamaan, niin pysytte ajan tasalla tapahtumista ja konserteista.  

Omassa sydämessä läikehtii kerran kuussa pidettävät päivätanssit. Suosituissa päivätansseissa Sellosalin lämpiössä pyörähdellään elävän musiikin tahdissa. Yhteistyössä Pop&Jazz Konservatorio kanssa.

Innoissani odotan elämysten syksyä!

Onko Sellosali tuttu paikka teille ja minkälaisia konsertteja tai elämyksiä teillä on haaveissa? Kenen kanssa lähtisit konserttiin?

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille. <3