Kuukausi: marraskuu 2014

Tunnelmallista ensimmäistä adventtia ja AVON huulipuna-arvonnan voittaja!

Tunnelmallista ensimmäistä adventtia ja AVON huulipuna-arvonnan voittaja!

Tunnelmallista ensimmäistä adventtia kaikille. Eilen oli blogihössötyksestä vapaapäivä. Toinen typyliineistä pääsi kummeille hoitoon, asia jota odotti koko viikon ja tavaratkin olivat pakattuina jo tiistaista lähtien. Villeroy Boch Foxwood tales
Villeroy Boch Foxwood tales collection, Talvi. Kun tulee yllättävä vapaapäivä, niin mistäs keski-ikäiset löytää itsensä, no teinileffoista. Matkijanärhi osa1 tuli katsastettua ja ihan ok viihdettä, mutta hieman rahastuksen makua oli ilmassa eli aika venytetyltä leffa tuntui ja aika paljon oli Kauniit ja Rohkeat tyylistä tuijottelua ilmassa 🙂 Tähtiä 3.


Käytiin välillä syömässä ja jatkettiin toiseen elokuvaan Judge ja se olikin sitten viihdyttävämpi tapaus, tosin en itkenyt ja se on yleensä erittäin koskettavan elokuvan kriteeri. Eli jotain jäi tunnetasolla puuttumaan. Mutta tähtiä 4-.Kuva lainattu Finnkinon sivuilta vaikka leffat katsastettiin upeassa Porvoon Bio Rexissä.Kaikenlaista draamaa leffapäiväänkin mahtuu. Miehelle tuli jokin äkillinen vatsakohtaus elokuvissa ja maha oli hirmuisen kipeä. Mutta onneksi meikäläisen loputtomassa runsauden sarvea muistuttavassa käsilaukussa on aina lääkearsenaalit mukana, niin saatiin miehen massu rauhoittumaan ja päästiin vielä kakkoselokuvaan.  Yöllä olikin sitten 10-vuotiaan taholta herätystä, että on nälkä. Siinä sitten lämmittelin karjalanpiirakoita ja törötettiin yöllä ruokapöydän ääressä. Eipä toiselle tullut sitten enää uni, kun maha oli niin täynnä, eikä voinut olla makuuasennossa. Kaikenlaista hössötystä aina mahtuu, mutta olipa silti mahdottoman kiva päivä. 


Väliaikatiedotus pyttyyn tippuneesta älyluurista, yöllä katsoeassani Netflixiä vilkkui sinisiä pisteitä kuvassa, taitaa olla lopun alkua..


Ja nyt siihen tärkeimpään, tällä kertaa arvonnan suoritti arvovaltaisen arvontakomitean jäsen eli 10-vuotias tyttäreni. Ja taikahatusta plompsahti nimi ”Nunju”, hirmuisesti onnea voittajalle ja suuret kiitokset kaikille osallistujille. 


Dr.Hauschka arvonta on vielä tänään voimassa ja näin se nyt on, että uutta yhteistyöarvontaa pukkaa lähiaikoina, olkaahan kuulolla. Leppoisaa sunnuntaita. 

Upea määrä osallistujia.