Kuukausi: toukokuu 2018

Paras 50-vuotislahja ikinä!!!!!!!!!

Paras 50-vuotislahja ikinä!!!!!!!!!

Hello kaikki, nyt on niin kova juttu meikäläiselle, että ihan arkena jouduin pläjäyttämään meikit nassuun ja hiukset kutreille. Päätin osallistua Tuplan Hungry for Adventure Space Edition kisaan, jossa on maailman uskomattomin palkinto. Nimittäin raati valitsee 20 ihmistä 200 eniten ääniä/sydämiä saaneiden joukosta, Venäjälle Juri Gagarinin avaruuskeskukseen ja täällä on tuhansia perhosia jännityksestä sekaisin vatsassa jo silkasta ajatuksesta, että voisiko olla vihdoin mahdollisuus tällä scifihörhöllä päästä avaruusseikkailulle!


Lisäys: tarkistin vielä säännöt uudelleen, niin tuomaristo valitsee 200:sta eniten ääniä saaneista maximissaan 20.

Kerranhan on ollut oma avaruusseikkailu jo lähellä, kun muutama vuosi sitten voitin koko Pohjoismaissa painottoman lennon Las Vegasiin Warner Brossin ja Gigantin kisassa kirjoituksellani. Lento ei koskaan toteutunut, koska painoton lento puljulle tuli jotain ongelmia, mutta matka toki saatiin, mutta tämä avaruuksellinen elämys on jäänyt kokematta ja avaruuteen on kova nälkä ja palo!

Nyt on mahdollisuus vauhdittaa meikäläinen ja vielä 50-vuotisjuhlavuonna Juri Gagarinin avaruuskeskukseen suurelle seikkailulle ja kokea huimaavin scifiseikkailu ikinä. Enää ei tarvitsisi sulkea silmiä ja kuvitella vaan seikkailu olisi totta. Mikä hulluinta, tämä seikkailu tullaan esittämään Sub-kanavalle ja tuumin siitäkin, no mikä ettei, mitä en avaruuden nimissä tekisi. 

Joten ohessa alla oikein isolla linkki kaikille ja ei tarvitse muuta, kuin painaa sitä sydäntä ja se on siinä eli helppoa, kuin nakki. Tuplan sivuilla on tällä hetkellä joku vika ja kaikki eivät kuule videossa tarinointiani, miksi juuri minut pitäisi lähettää tälle suurelle seikkailulle, mutta ohessa vielä alla video, joka on vain minuutin pituinen ja jonka katsoessa ehkä vakuutut paremmin, kannattaako antaa sitä sydäntä vai ei.

Olisin maailman kiitollisin tykkäyksestä eli sydämestä! Nyt jännittää, tuleekohan ensi yönä uni. Jos pääsen mukaan, lupaan jakaa seikkailusta niin paljon matskua kuin mahdollista, nimittäin seikkailulle lähteävät saavat tiedon jo 15.6.

Miten siellä, lähtisitkö Juri Gagarinin avaruuskeskukseen seikkailulle, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus ja muistakaa, me olemme kaikki alieneita ja asumme planeetalla nimeltä maa, joten kyllä meidän jokaisen sisällä asuu pikku alien. <3


Nöyrin kiitos äänestäsi <3

Alla vielä video, jos ei ääni kuulunut äänestyssivun videolla.