Kuukausi: lokakuu 2016

Matti ja Teppo sydämeni veitte!

Matti ja Teppo sydämeni veitte!

Maiju se kertoi jossain kohden, että on ostanut meille liput Matin ja Tepon konserttiin ja on sellainen etukäteisylläripyllärilahja minulle eli tulevien joulukuisten synttäreitteni etkot! No meinasin pyllylleni pyllähtää, koska oma musiikkimakuni menee Jarren, Mike Oldfieldin ja vaikka nostalgisen Abbankin puolelle ja heavymusiikkikin uppoa, tosin ei raivoheavy. No ajattelin kyllä moneen kertaan, että minne oikein joudunkaan.

Maijun seurassa on vaan aina niin hauskaa, että automatkalla oli jo tunnelma katossa ja itse konserttikin oli positiivinen yllätys. Ainoa kokemuspohja tosin on, kun nuoruudenkamuni kanssa tanssittiin nuorina Matin ja Tepon ” Mä tanssin hullun lailla” kipaletta huumoripohjalla ja ns. ennen baariin menoa. Oli kamuni ja minun juttu ja nyt siitä on tullut myös Maijun ja minunkin juttu. Matti ja Teppo saa kuin saakin, vieläkin jalan notkeaksi. 

Matille ja Tepolle hatunnosto pitkästä ja upeasta urasta, heittäytymisestä, vaatimattomattomuudesta ja mahtavasta huumorintajusta, olen otettu. Kiitokset Maijulle, että järjesti synttäreitteni etkot, hih tuo etkot kuulostaa niin hassulta ja meillä oli kyllä tuhottoman hauska ilta. 

Eli kannattaa tulla ulos ennakkoluulojen laatikosta, elämä todellakin voi yllättää. Taas sai huomata, kun vaan laitoin vastaanottavaiset antennit päähän, niin elämä antoi mitä hauskimman illan. 🙂

Onko Matti ja Teppo teidän suosikki tai jotain konserttikokemuksia heidän uraltaan tai oletko käynyt konsertissa, joka on positiivisesti yllättänyt? 

Kivaa syksyistä iltaa. <3