Kuukausi: marraskuu 2017

Jouluinen Tukholma

Jouluinen Tukholma

Terkkuja jouluisasta Tukholmasta. Kaikkea kivaa on tullut taas bongailtua ja ihan paras paikka oli uusittu H&M Home, josta shoppasin punavalkoisen maton meidän makkariin ja hinta 20e. Liikkeessä myytiin myös kukkia ja noin kauniisti ruskeisiin papereihin käärittynä kukat tuleekin olla esillä, eikä muovikelmuissa tai valkoisissa papereissa kukkakaupan mainosteksteineen. 
Kiehl’s joulun Mikki Hiiri-sarjasta tuli bongattua vain yksi purnukka ja pelko pepussa, että tuleeko Mikki Hiiri-kokoelmaa lainkaan Suomeen…
Lempikauppoja Tukholmassa on vanhankaupungin päässä Fantasia-ja scifikirjakauppa ja löytyihän sieltä Robin Hobbin uusin kirja, jota olen odottanut, kuin kuuta nousevaa. Järkäle maksoi 20e, kun englannin kielisestä samaisesta opuksesta saa Suomessa pulittaa 30e. 
Lagerhaus-sisustuskaupassa tuli käytyä, kuten joka kerta, suosittelen. 🙂
Silja Serenaden Tavolatassa oli jälleen kerran mielettömän hyvä ruoka ja palvelu aivan huippuluokkaa, ruokakuvat Tavolatasta.
Matkatuoksuna Michael Korsin punainen jalokivi ”Sexy Ruby”, joka aukeaa mehukkailla vadelmilla ja aprikoosilla. Sydän tuoksussa lumoaa ruusu ja jasmiini ja tuoksun viimeistelee kashmir ja puiset nuotit. Hyvin persoonallisen viehkeä ja mehukkaan intensiivinen tuoksu, johon pullotettiin tämän Tukholman matkan tuoksumuistot. 
Mukava olisi teiltä kuulla, mikä teistä on parasta Tukholmassa? 
Toivottavasti teksti näkyy, sillä tämä postaus on toteutettu mobiililla. 🙂 Ihanaa iltaa kaikille ja terkkuja Tukholmasta. 
*Michael Kors Sexy Ruby pr-näyte