Kuukausi: elokuu 2019

Häät ja Ted Baker Est. 88

Häät ja Ted Baker Est. 88

* Ted Baker est 88 saatu ilmaistuote
Tänään se päivä on, jota on odotettu noin vuosi ja perhosia on ollut vatsassa koko kesä. Ihana aikuinen tytär saa mahtavan puolison. Häitä juhlitaan kotimme puutarhassa ja heti mietinkin, että miten tässä ikinä voi muuttaa tästä talosta, koska tänne on kylvetty paljon rakkauden täyteisiä muistoja.

En tiedä mikä niin jännittää, mutta perhosia ollut vatsassa koko kesä ja nyt perhoset oikein leijailee ja pörrää massunpohjalla. Mekko asiatkin olleet ihan levällään. Ollut mahdotonta päättää mitä häihin päälle. 

Jompi kumpi näistä kahdesta kuosista se kuitenkin on. Voi olla, että mukavuussyistä häissäkin otan väljemmän mekon eli tuon yläpuolella olevan. Sillä alapuolella oleva mekko näyttää hyvältä vain jos seison, haha. Juu ei ole ollut mitään häitä edeltävää dieettiä vaan tuntuu, että olen syönyt päinvastoin hermostuksissani kahta kauheammin. 
Häätuoksu on kuitenkin selvä ja se on Ted Bakerin kukkaishedelmäinen ja vehreä tuoksu Ted Baker Est. 88 EdT. Ted Bakerilta on nyt ilmestynyt premium tuoksu ja onhan tämä aivan ihana ja ylellinen. Halusin korkata häihin jotain kevyttä, pehmeää ja freesiä ja jotain sellaista tuoksumaailmaa, jota en ole aiemmin tuoksutellut, jottei edeltäviä tuoksumuistoja ole ehtinyt syntyä.

Mutta miltäs kuulostaa alkutuoksun mandariini, petigrain yhdessä päärynän ja vehreiden tuoksunuottien herkullisen freesi tuoksumaailma. Päällimmäisenä koko tuoksussa aistin juurikin vastaleikatun ruohon ja vehreyden ja taustalla kukkaniittyä, lämpöä ja hedelmäisyyttä. 

Sydäntuoksussa liljaa ja ruusua ja pohjatuoksussa vetiveriä, meripihkaa ja puisia nuotteja. 

Tuoksu on inspiroitunut vahvojen ja itsenäisten naisten sukupolvesta, mutta tämän hieman jäävään tässä heti, sillä vahvoja naisia on ollut kautta aikojen, joten tuoksu sopii ihan kaikille tyttärestä isoäideille. 

Brittiläinen twist tuoksusta tietenkin löytyy ja kiva asia on, että tuoksupullo on ns. pimennetty, näin tuoksu säilyy pitkän tovin ja voi halutessaan hankkia 100ml tuoksupullon. Tuoksua saa myös 30ml pulloina ja mm. Sokokselta löytyy. 

Samu pääsi häähulinaa pakoon Bean kanssa mökille. 😍


Toivotan kaikille ihanaa ja iloista viikonloppua täältä häähumun keskeltä. <3 Lämpöisin ajatuksin Tiia.