Kuukausi: kesäkuu 2019

Luxusta hiuksille, miten taion kiharat ja arvonta!

Luxusta hiuksille, miten taion kiharat ja arvonta!

*Kaupallinen yhteistyä L’Oreal Paris Botanical Fresh Care
Nyt olen ehtinyt testailla Botanicals Fresh Care-sarjan kaikkia kolmea hiustenhoitosarjaa. Järkkäsin oikein juhannuksen kunniaksi aidon spa-hetken kylpypommeineen ja kukkineen kaikkineen, ennen kuin menimme käyskentelemään ja nauttimaan Porvoon vanhankaupungin juhannustunnelmasta. Tällä kertaahan oli kotijuhannus, koska tytär pääsi juhannusviikonloppuna ripille. Jos haluat kurkata vielä aiemman blogipostauksen sarjan tuotteista Sipoon mökiltä, postaus löytyy täältä. 
Muistellaan ensin aiemman postauksen tiimoilta uudistuneen L’Oreal Paris Botanicals Fresh Care sarjan kulmakiviä, jotka ovat: 

Shampoo-ja seerumipullot ovat 100% kierrätettyä PET-muovia ja nykyisin kaikki tuubit ovat 50% kierrätetyistä materiaaleista. Meillä on täällä Porvoossa ruokakaupan keskuudessa eli mukavan lähellä lajittelupiste, jonne voi lajitella myös muovista tehdyt tuotteet. Teimme vastikään myös kaatopaikkakeikan, jonne tarkkaan lajittelimme eri pisteille kuuluvat tuotteet, jotta niistä vielä saadaan osasta hyötyä uusiokäyttöön. 

Koostumukset ovat 98% luonnollista alkuperää (hoitoaineet, naamiot, leave-in tuotteet), ilman silikoneja, parabeeneja tai väriaineita. Olen omassa käytössä huomannut atooppisen ihottuman päänahassa yltyvän parabeeneista,  joten iso peukku parabeenittomuudelle myöskin. 

Vegaanit koostumukset.

Kaikki koostumukset ovat 94% biohajoavia ja tässä syy miksi mökillekin valikoituu Botanicals Fresh Care tuotteet. Miehen vanhempien mökillä on esimerkiksi lampivesi, jonne ensiarvoisen tärkeää on olla levittämättä lainkaan myrkyllisiä tuotteita, eikä sen enempää tietenkään mereen, järveen tai luontoon.

Raaka-aineiden vastuullinen hankinta ja korkea luonnollisuusaste, sarjan tuotteet on tuotettu vihreän kemian prosessien mukaisesti. Pyritään valitsemaan mahdollisimman paljon uudistuvia ja luomuraaka-aineita samalta toimijalta.

Kyseessä on ylellinen hiustenhoitosarja ja tuoksumaailmoissa puhkeaa kukkaan rauhoittavat eteeriset öljyt, joiden tuoksumaailmassa ei ole mitään keinotekoista. 

Loistavaa tietenkin on, että markettisarjan  ollessa kyseessä, hinnatkin ovat edullisia. 

Shampoo 400ml 9,95e

Hoitoaine 200ml 9,95e

Erikoishoidot 9,95e 100-200ml
Kylpyhetkeen Botanicals Fresh Care tuotteet sopivat täydellisesti, sillä Botanicalsin hiustuotteissa on uskomattoman upea ja suorastaan ylellinen spa-henkinen tuoksumaailma. Ei ihan heti uskoisi, että nämä eteeristen öljyjen tuoksut tulevat hiustuotteista ja vieläpä markettihiustuotteista ja vielä, että tuotteiden ulkonäössä silmä lepää.

Tuoksumaailmoista löytyy varmasti jokaisen tuoksunenää hykerryttävä ja iloa tuova sarja, kuten myös jokaiselle hiuslaadulle. Olen karhea-ja paksuhiuksisena kokeillut suvereenisti kaikkia sarjoja ja jokaisella hiussarjalla todellakin pärjää loistavasti. Perheelle kokeiluun voi hankkia hiustuotteet, tuoksumaailma ja kaunein purkki edellä, juuri sen omaa silmää ja tuoksunenää miellyttävimmän sarjan.

Mutta omat takkuisen karheat ja pörheät hiukset rakastivat pikkuisen enemmän Rose&Geranium sarjaa, joka on tarkoitettu elottomille ja värjätyille hiuksille ja juuri sellaisethan minulla on. Eron huomasi siinä, että Rose&Geranium sarjalla se tiheinkin kampa solahti takkupesän lävitse soljuvasti. 

Tätä sarjaa voin sydämestä suositella kaikille takkutukille ja käsitellyille hiuksille ja kyllä myös niille, jotka rakastavat ruusun tuoksua, joka tuoksuu kauniisti, eikä lainkaan vanhahtavan esanssisen ruusun tavoin. Kauttaaltaan koko sarjan tuoksumaailma on mitä aidoin.

Tuoksumaailmaltaan kuitenkin tämä Inkivääri&Korianteri sarja on omaan makuun ihanin, sillä voisin suorastaan kylpeä tai uida joka päivä inkiväärin tuoksussa. Sarjan tuotteet sopivat myös omille hiuksille, vaikka ovatkin suunnattu hauraille hiuksille. Toisaalta kotiraidoittamat hiukseni ovat totta totisesti myös hauraat ja nimenomaan latvoista. 

Inkivääri&Korianteri sarja taikoi myös unelmanpehmeät hiukset, kuin olisin ollut Olaplex-hoidossa. Tätä puolta oikein jäin miettimään, miten Olaplex tuotteet ja hoidotkin, kotihoidontuotteineen ovat varsin hintavia ja miten sain samanlaisen pehmeyden, kammattavuuden ja pörheyden poiston kuitenkin markettituotteilla, wow sanon minä. 

Inkivääri&Korianteri sarja oikein herättää ja virkistää uuteen aamuun, kun taas laventeli sarja rauhoittaa iltaan tai saa kiihdyttävän sykkeisen kiireisen aamun rennommaksi. Ruususarjasta tulee sellainen nautinnollinen luxuskylpylä olo. Tuotteiden tuoksut ovat omalla kohdalla todella tärkeitä ja yksi suuri osa ostopäätöstä ja näiden kolmen sarjan tuoksumaailmalle jo, paukahtaa suoraan se viisi tähteä, sillä tuoksut ovat fantastisia. 


Ruusu ja Laventelisarjoihin kuuluu hiusnaamiot, mutta Inkivääri&Korianteri sarjaan kuuluu hiuksia vahvistava seerumi, joka on oivallinen apu rääkätyille hiuslatvoilleni: kotiraidat ja kihartimen käyttö. Tukee ja vahvistaa haurasta hiusta, ei klähmää tai tee rasvaiseksi vaan tuo hiuksille vahvuutta. 
Laventeli sarjassa on kaunis laventelin tuoksu, sellainen josta tulee mieleen ranteisiin laitettavat laventelin eteeriset tipat, joiden avulla saa helpommin rauhoituttua ja nukahdettua iltaisin. Laventelin tuoksu on Botanicals sarjassa niin hyvä, aavistuksen jopa piparminttuun vivahtava niin, että purkkeja tekee koko mieli aukoa ja ihan tuoksutella menemään. 

Laventeli sarjan tuotteet ovat luonnollisesti rauhoittavia ja tarkoitettu herkälle päänahalle, ohuille ja hauraille hiuksille. Koin Laventeli sarjan sellaiseksi, että näitä haluan käyttää ajoittain, esimerkiksi kerran viikossa päänahan hellimiseen ja raikastamiseen. Muita hiussarjan tuotteita taasen voin käyttää ihan päivittäisessäkin käytössä niin halutessani. 
Yllä oleva kuva, kuvaa hyvin Botanicals Fresh Care sarjaa. Sarjan tuotteilla taiot hulmuavan pehmeät ja takuttomat hiukset. Normaalisti hiukseni pesun jälkeen ovat sellaista piikikästä klönttiä, ei lainkaan hulmua, saatikka pehmeää. Hiuksista tuli tunne, kuin olisin pessyt hiukset anoppilan lampivedessä ja hiuksia olisi pidetty hyvänä ja hellitty. 
Koska muutama ihminen on kysellyt, miten teen hiuksilleni kiharat tai nuo laineet, niin kerronpa tässä vielä sen. Eli käytössäni on pyöreä rauta, jossa on klipsi ja klipsi pitää hiukset raudassa kiinni, kun olen koko hiusnipun pitkin pituuttaan kieputtanut raudan ympärille. Erittäin kätevää ja nopeaa. 

Hiukset suojaan aina kuumuutta suojaavilla aineilla, käytän L’Orealin toisen hiusbrändin tuuheuttavaa suihketta ja vielä kuivasampoota, jotta saan pitkitettyä hiustenpesuväliä. Vielä sipaus hiuskiinnettä ja kiharapilvi pysyy sellaisena sen kolme päivää aivan mainiosti. Tämän kampauksen voi hiuksilleen taikoa vaikka edellisenä päivänä ennen reissua tai tärkeää aamumenoa ja tiedostaa, että aamullakin hiukset ovat hyvin. 
Juhannuspäivänä vietin nautinnollisen spa-hetken omassa kotikylpylässä ja hoidin ja hellin hiuksia ajan kanssa. Kiharsin hiukset rauhassa ja illalla menimme mieheni kanssa vielä ihastelemaan Porvoon vanhaa kaupunkia. Kiharat olivat entisellään seuraavana aamuna, kun oli tyttären konfirmaatio kirkossa. Aika kätevää sanon minä ja ah Botanicalsin, ihanan pehmeät kiharat tällä kertaa, eikä sellaiset kovat tupsut, jotka huiskii kasvoille tuulessa. 

Jos vain yksi kehu tulisi tästä hiussarjasta nostaa, olisi se vaikeaa, sillä kauniit purkit, edulliset hinnat, löytyy Stockmannilta, Sokokselta ja Citymarketeista, vegaanisuus, luontoa ajattelevat kierrätettävät purkit ja biohajoavat tuotteet. 

Mutta jos ajatellaan mitä nämä tekevät hiuksille, niin ah miten pumpulinpehmeiksi nämä hiustuotteet taikovatkaan hiukset. Ehkä tälläiselle koppurahiuksiselle se on juuri se sellainen ydinominaisuus, joka saa jatkossakin tarttumaan näihin tuotteisiin myös omia hiuksia ja hiusten kauneutta ajatellen. 
Niin se vaan on, kun on hyvä hiuspäivä, niin silloin on aina hyvä päivä. Nyt on kaiken kukkuraksi mahdollisuus taikoa jollekin teistä siellä myös hyvä hiuspäivä ja myös hyvän mielen päivä luontoa ajattelevilla hiustuotteilla. Eli yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa Botanicals Fresh Care hiustuotteita, jotka sopivat juuri sinun hiustyypille ja tuoksunenälle. 

Kommenttikenttään olisi mukavaa kuulla, mikä sarjoista kiinnostaa eniten ja miksi ja näin sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi juuri se sinun hiuksille sopiva sarja näistä Botanicalsin kolmesta sarjasta. 

Arvonnan säännöt ovat seuraavat: 

1 arpa tasapuolisesti kaikille, sille L’Oreal Suomi sponsoroi palkinnon ja postittaa palkinnon voittajalle. 

Arvonta on voimassa 7.7.2019 asti, jonka jälkeen huhuilen voittajaa nimimerkillä täällä blogissa. Tietoturvasyistä sinun ei tarvitse jättää sähköpostiosoitettasi, mutta jos jätät sähköpostisi kommenttikenttään, annathan luvan käyttää sähköpostiosoitettasi vain ja ainoastaan, jos voitat arvonnassa ja otan sinuun yhteyttä voiton ilmoittamisesta. 
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä L’Oreal Paris Botanicals Fresh care kanssa.

Nyt toivotan mitä aurinkoisinta päivää kaikille ja muutenkinn hyviä hiuspäiviä. <3