Kuukausi: toukokuu 2016

Marc Jacobs Dot&Honey

Marc Jacobs Dot&Honey

Olen Marc Jacobs nainen henkeen ja vereen, Marc Jacobsin tuoksut sopivat iholle, viehättävät tuoksunenääni ja rakastan Jacobsin suunnittelemia erilaisia pulloja. Olen ollut niin Marc Jacobsin Daisy tuoksujen lumoissa, että miltei olen meinannut kävellä onneni ohi ja jäi melkein tutustumatta vuonna 2012 ilmestyneeseen Dot tuoksuun ja Dotin perään vuonna 2013 ilmestyneeseen Honey tuoksuun. Voi pojat kyllä  minä aikoinani nämä ihastuttavat pullot heti noteerasin ja muistan lähettäneeni tädillenikin kuvia kumpaisestakin tuoksusta ”katso mitä ilmestyy”. Mutta joskus sitä on jumissa, kunnes silmät aukenee ja tässä tapauksessa tuoksuaistit.

Marc Jacobs Dot tuo ihastuttava punainen leppäkerttua muistuttava pullo, joka suorastaan kutsuu leppäkerttuja saapuvaksi. Leppikset eivät nyt ymmärtäneet lentää pyrähtää kuvaustilanteeseen, mutta Honey tuoksu vetikin kyllä mehiläisiä enemmänkin paikalle. 

Dot on Daisy tuoksujen tyyliin kepeä kukkaistuoksu, mutta ei aivan niin kirpeä kuin isosiskonsa Daisy. Dot on mehukas, mutta kuitenkin pehmeä tuoksu, jonka kukkaisessa ensituoksussa lumoaa punaiset marjat ja minulle vieraampi pitaya hedelmä.  Ensituoksua seuraa kuusama, jasmiininkukka ja appelsiininkukka ja ihanan tuoksun viimeistelee kookosmaito,  vanilja, sensuelli myski ja hipaus puista tuoksua. Tuoksu on aivan ihastuttava. 

Siltikin näistä kahdesta hieman enemmän vielä ihastuttaa hunajainen Honey tuoksu, jonka vieno hunajainen tuoksu lumoaa kuin kesän kauneimmat kukkaset. 

Honey tuoksun ensituoksussa sitruksen ystävän hurmaa päärynä ja mandariini ja tuoksun ensikirpeyden jälkeen kietoo syliinsä appelsiininkukka, persikka ja jälleen Dotissakin tuoksuva ja näitä molmepia tuoksuja yhdistävä kuusama. Tuoksun viimeistelee puiset nuotit, vanilja ja hunaja jotka taikovat tuoksusta hyvin ainutlaatuisen. Hunaja on tuoksussa selkeästi aistittavissa. Ihana tuoksu joka pääsi Daisy tuoksujen kanssa samalle mitalipaikalle. 

Rakastan Marc Jacobs tuoksuja, tuntuu kuin ne olisi tehty juuri minua varten ja sulostuttamaan näitä täydellisiä kesäpäiviä, jotka ovat meitä nyt auringon lämmöllä hellineet.

Ovatko Marc Jacobsin tuoksut tuttuja, entä näistä jompikumpi Dot tai Honey, mikä on juuri sinun Marc Jacobs tuoksusuosikki? Järkytyksekseni huomasin, että vuonna 2014 on myös ilmestynyt Pink Honey tuoksu ja sitä tuoksunenäni ei ole koskaan päässyt tuoksuttelemaan, mikä harmillinen vahinko ja tälläistä en anna toiste tapahtua. Onko Pink Honey kenellekään tuttu tuoksu? 🙂

Oikein aurinkoista ja tuoksuvaa tiistaita kaikille toivottelen uutukaiseen kesäisen Muumi mukin ja Dot ja Honey tuoksujen kera.  
*Tuoksut lehdistönäytteitä ja tuoksuja saa ostettua mm. Sokokselta