Kuukausi: syyskuu 2018

Melli Ecodesign asuissa ihastelemassa Porvoon katutaidetta

Melli Ecodesign asuissa ihastelemassa Porvoon katutaidetta

*Kaupallinen yhteistyö Melli Ecodesign kanssa


Miltä kuulostaa vaatteet, jotka ovat kuin tehtyjä suomalaisen naisen vartalolle. Eli siis omalle varsin keskivartaloiselle vartalolle myöskin. Vaatteet jotka kaunistavat naisellisia muotoja, eivätkä korosta vartalon epäkohtia. 

Melli Ecodesign vaatteet on tehty pehmeästä luomupuuvillasta Suomessa ja ommeltu Jyväskylässä Melli Ecodesignin omassa ompelimossa eli tuotantoketju on jäljitettävissä. Ihotunnulta erittäin pehmoisten vaatteiden laatu on myös erinomainen. 

Mielestäni tämä kaikki kuulostaa erityisen sykähdyttävälle, yhtä sykähdyttävälle, miltä nämä vaatteet tuntuu ja näyttää päällä.

Täällä on muuten keväästä asti ollut suuri himo keltaisiin vaatteisiin ja Melli Ecodesignin valikoimista löytyi sellainen paita, jonkalaisesta juuri olen haaveillut. 

Keltainen röyhelöpaita löytyy koossa XS-XXL ja oma kokoni on L. Kaikki postauksessa esiintyvät vaatteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Keltaista röyhelöpaitaa löytyy myös mustana ja myös tunikana, niin keltaisena,  kuin mustana

Kaikki vaatteet saa pestä 60 asteessa, mikä on myös nykyään vaatteissa suht harvinaista. 
Joggersit musta bambu , joiden materiaali on kotimaista neulosta, joka sisältää 96 % bambua ja 4 % lycraa. Vyötäröllä kumiallergisille soveltuva kuminauha. Sivuilla piilotaskut ja lahkeissa sivuilla kuminauharypytys. 

Joggersit ovat mielettömän mukavat päällä ja kunpa kuvat antaisivatkin oikeutta näille housuille, jotka ovat todella kivan näköiset päällä, eikä yhtään verkkarimaiset, vaan tyylikkäät. Joggersit käyvät moneen menoon, niin rennon hupparin kanssa, kuin tyylikkään blazerin. Taskuille isot peukut ja tuolle vyötärössä olevalle kuminauhalle, joka sopii kumiallergisille. 

Housuja saa koossa XS-XXL.
     Tencel-neuletakki on kotimaista, todella pehmeää ja kauniisti laskeutuvaa kevyttä 100 % tencel interlockia. 

Ihanan ohut, mutta silti lämmittävä ja erittäin pehmeä neuletakki sopii moneen menoon, niin mekkojen, farkkujen tai rennompien asujen kanssa tai kietaistavaksi kotona tuomaan lämpöä hartioille. 

Koot XS-XL
Röyhelöhihatunika oliivi on maailman mukavin mekko yllä. Luomupuuvillasta tehty tunika on erityisen pehmeää materiaalia. Käy mielestäni niin pienimuotoisempaan juhlaan, töihin, arkeen, legginsien kanssa ja vaikka hätätilanteessa yöpaitana. Oikeastaan kaikki yöpaidat saisivat olla näin mukavia yllä. Todella naiselliseksi mekon tekee kauniit röyhelöhihat ja uskomattoman taidokas hoikentava leikkaus. 

Mekkoa/tunikaa löytyy myös karviaisen ja burgyndyn sävyissä. Oli suorastaan miltei mahdotonta tehdä valintaa mekkojen välillä, mikä olisi kivoin väri, sillä kaikki ovat todella ihania ja vähän omasta vaatekaapista poikkeavia sävyjä. Tartuin kuitenkin oliiviin, sillä en omista yhtäkään oliivin väristä vaatetta. Keltainen ja vihreä väreinä, nyt tänä syksynä jotenkin aivan erityisesti houkuttaa.
Koot XS-XXL


Mitä piditte Melli Ecodesign vaatteista tai oletteko kuulleet aiemmin Melli Ecodesignista?


Kannattaa muuten pysyä kuulolla, sillä ensi viikon lopulla omalla Instagram-tilillä tulee Melli Ecodesign arvonta ja yksi teistä voittaa itselleen ihan minkä tahansa valitsemansa vaatteen Melli Ecodesignin valikoimista. 


Vinkkaan vielä arvonnasta täällä blogin puolellakin ja kannattaa jo hieman kuikuilla Melli Ecodesign valikoimaa, jotta tiedätte mikä olisi teidän valinta, jos voittaisitte arvonnassa ja muutenkin kannattaa tutustua tähän aidosti kotimaiseen vaatemerkkiin. 

Melli Ecodesignin vaatteet ovat hyvän mielen vaatteita, joita on ihanaa pitää yllä. <3 Lämmin ja suuri suositus kaikille. 

Kävimme hieman kauppareissulla kuvaamassa Porvoon taidetehtaan katumaalausten äärellä Mellin vaatteita, sopivat niin hyvin värimaailmaan ja fiilikseen. 

Ihanaa päivää <3