Kuukausi: maaliskuu 2018

Kuukauden kosmetiikkasuosikit maaliskuu 2018

Kuukauden kosmetiikkasuosikit maaliskuu 2018

Kuukauden suosikeissa on toki aina yksi tuoksu ja tällä kertaa jopa kaksi, mutta ensin pureudutaan tähän uuteen Black Opium The New Glowing Eau de Toiletteen. Alkuperäinen Black Opium on nimittäin aivan järjettömän hyvä tuoksu ja te, jotka mietitte, että apua Opium, sehän oli aikoinaan sellainen hyvin tumma ja synkkä tuoksu, niin kyseisen Opium tuoksun voitte tässä tapauksessa unohtaa, sillä Black Opium tuoksut ovat ihan omia tuoksujaan.

Alkuperäinen Black Opium on itselle selkeä talvituoksu,  jossa lämmin kahvi ja vanilja kohtaavat mitä täyteläisemmällä tavalla. Black Opium Floral Schock on taas jo taas paljon kukkaisempi ja raikkaampi versio Black Opiumista. Mutta nyt jutellaan uusimmasta versiosta eli nimenomaan The New Glowing Eau de Toilette versiosta, joka on kepeä, pirskahtelevampi ja kesäinen versio tuhdimmasta Black Opiumista. Eli ihanaa, nyt voi tuoksua kahvilta myös kesällä. Kahvin tuoksua ei kannata säikähtää, se on nimittäin aivan huumaavaa ja tässä The New Glowing Eau de Toilette versiossa kauniin vieno. Tuoksupullo eroaa sillä, jos kaupassa vielä ihmettelette, mikä se kepeä versio olikaan, niin glitteri on tässä kyseisessä Eau de Toilette versiossa lasin sisällä, eikä röpelönä lasituksen päällä eli tämän version tunnistaa tuoksupullon sileästä pinnasta. 

Kaikki hiemankaan ennakkoluuloiset, käykää rohkeasti vaan tuoksuttelemassa Black Opiumin eri versioita ja hyvinkin löytyy teillekin ihan oma suosikki. Jos katsoo Eau de Toilette tuoksun tuoksunuottejakin, niin paljon kepeää ja raikasta on pullotetttuna uuteen The New Glowing Eau de Toilette tuoksuunkin. 

Black Opium The New Glowing Eau de Toilette pitää sisällään:

Ensituoksussa musta kahvi, sitrus, päärynä ja bergamot

Sydäntuoksussa jasmiini ja appelsiininkukka 

Lopputuoksussa myski, setripuu ja patsuli

Hinta Sokoksella 59e 30ml ja 80e 50ml 

Korresilta on tullut uusia ihania Lip Butter huulivoiteita, jotka antavat kivasti kevyttä sävyä ja karitevoi ja riisivaha kosteuttaa ja hoitaa huulia pitkäkestoisesti. Korresin huulivoiteita olen käyttänyt jo vuosia ja tiedän jo vanhastaan, että nämä aidosti hoitavat huulia, eivätkä vain anna hetkeksi mukavaa tunnetta huulille ja tee huulivoideriippuvaisuutta. Huulivoiteen purkin aukko on sen verran leveä, että pitkäkyntisemmätkin saavat purkista sormella sipaistua voidetta, mutta toki kun pohja alkaa häämöttää, niin silloin saattaa tarvita jo käyttöönsä sivellintä, jota nyt muutenkin olisi toki hyvä käyttää, jottei huulivoiteeseen kulkisi sormien kautta bakteereja. Oma suosikki näistä on Pomegranate ja näitä on saatavilla kuutta erilaista. Tuoksut näissä ovat hyvin miedot, eli hedelmäpommimaisia tuoksuja ei kannata odottaa. 

Hinta 13e kpl

Ei taida huulipunahöperöllä olla kuukauden suosikkeja ilman huulipunia, mutta oijoi mitä Clarins on tuonut markkinoille. Uudet Joli Rouge Velvet-huulipunat, jotka kosteuttavat huulia, mutta jättävät huulille mattapintaisen tuloksen, mutta kuitenkaan lainkaan kuivattamatta huulia. Henkilökohtaisesti en ole mattapunien ystävä eli sellaisten mattapunien, jotka jättävät huulet, todella mattamaisemman näköiseksi. Käytän kyllä mattapunia, mutta aina huulikiillon kanssa. Käytössä itselleni ihan parasta on, että itse puna pysyy ja voin vain lisäillä kiiltoa päälle. 

Joli Rouge Velvet-huulipunat pysyvät ja pysyvät, mutta valovuosien päähän on tultu niistä pysyvistä punista, jotka kuivattivat huulia, sillä Joli Rouge Velvet-huulipunat tuntuvat miellyttävän kostealta huulilla koko ajan. Tuoksu on hennon marjainen ja itse kultainen hylsy pysyy todella napakasti kiinni, eivätkö punat pyöri käsilaukun pohjalla ilman korkkia suttaamassa. Vaikka kyseessä on ns. mattamaiset punat, punat soljuvat huulilla nätisti ja jopa joukon tummin ”plum” kuvassa yllä oikealla, näyttää huulilla kauniin marjamaisen sävyiseltä, eikä lainkaan noin tummalta, kuin kuvassa, joten näistä kannattaa kaupassakin testailla jopa hieman rohkeampia sävyjä. 

Joli Rouge Velvet-huulipunat vasemmalta ”woodberry”, oma suosikkini näistä ”pink cranberry”, ”soft berry”, ”deep red” ja ”plum”. 

Näitä Maybellinen New York City Kits paletteja odotin, kuin kuuta nousevaa. Näissä on täydellisen herkulliset sävyt, aivan ihanaa pienijakoista kimaltavaa hohdetta, osa sävyistä toimii niin poskilla, kuin luomillakin. En osaa edes sanoa kummasta paletista pidän enemmän, sillä molemmissa on aivan upea sävykokoelma. Kuviin en saanut edes vangittua näiden ihanaa glitteriä ja hehkua ja vaikka näissä glitteriä onkin, niin näissä ei ole mitään överiä eli sanoisinko, tuovat sellaista kaunista hehkua luomi-ja kasvomeikkiin. 

Paletti pitää sisällään kahdeksan matta-tai helmiäshohtoista luomiväriä, yhden poskipunan ja yhden korostussävyn. 

Sokoksella juuri nyt tarjouksessa 14,90, normaali hinta 18,90 kpl
Body Shopilta jo jokin aika sitten ilmestyi Japanese Cherry Blossom Strawberry kiss-sarja, joka pitää sisällään Body Creamin, Eau de Toiletten ja suihkugeelin. Voi olla, että toistan samaa vanhaa levyä, mutta tällä hetkellä kyseinen sarja on ehdoton suosikkini Body Shopilta. Voi olla, että johtuu siitä, että sarjan Eau de Toilette kyseenalaistaa Escadan kesätuoksujen ihanuuden ja paljon edukkaammalla hinnalla vielä ja kyllä tuoksupullokin on omaan silmään nätimpi. Mutta jos johonkin tuoksua tulee verrata, niin nimenomaan Escadan kesätuoksut juurikin tulevat mieleen. 

Kyseessä on sarja, joka ei ole lainkaan imelä, mutta jossa on aavistus ihanaa makeutta, mutta kivan hienostuneella tavalla. Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss-sarja ei ole myöskään liian mansikkainen, vaan voisin jopa verrata johonkin ylelliseen mansikkaiseen kuohujuomaan. Tuoksu on näissä hyvin naisellinen ja ihastuttava ja itse tuoksu hämmästytti myös sillä, että aamulla vielä ranne tuoksui hyvälle tai oikeastaan suorastaan ihanalta. 

Alkutuoksussa on japanilaista kirsikankukkaa ja mansikkaa.
Sydäntuoksussa vaaleanpunaista pionia

Lopputuoksussa meripihkaa.

Tuoksun hinta on vaatimattomat 27,50, Body Cream 19,50 ja suihkugeeli 9,50. Blogini oikeassa laidassa näkyy kaikille, jotka ette ole mobiililaitteilla linkki (voi muuttaa mobiilin internet versioon), jossa alekoodi Body Shopille 2.4 asti ja saatte -20% tuotteista ja ilman postikuluja, vink vink. 😉
Tässäpä maaliskuun uutuudet, jotka ovat vieneet sydämeni kosmetiikan saralla. Löytyikö jotain omia suosikkeja tai jotain mikä oikein inspiroi tai onko vinkata joku oma suosikki kyseisiltä merkeiltä? Vinkkejä otetaan aina ilolla vastaan. 🙂

Sydämellistä ja aurinkoista lauantaita kaikille. Oikein hämmentää, että kello on kohta melkein 18 ja aurinko sen kun paistaa, jee se on kevät. Mitähän kaikkea uutuutta kevät ja tuleva kesä tuovat kosmetiikan saralla markkinoille, jännää jäädä odottelemaan. 

*Postauksen tuotteet pr-näytteitä