Kuukausi: heinäkuu 2015

Apua hyviin uniin ja vessavaivoihin luontaistuotteiden avulla!

Apua hyviin uniin ja vessavaivoihin luontaistuotteiden avulla!

Blogin puolella on tullut kirjoitettua ajoittaisista univaikeuksista ja miten niihin lähdin hakemaan apua Apteekin melatoniinista. Melatoniini sinällään toimi, mutta aamulla kampesin itseni ylös vasta 10:n hujakoilla ollen pöhnässä noin kello 13 asti. Pöhnäisyys ei ole tunne josta juurikaan voisin sanoa pitävänäni… 
Suorastaan kohtalollinen tuuri kävi, kun pr-toimisto Sugarin kautta tarjottiin testiin Aboa Medican luonnonmukaisia melatoniinipillereitä, purkki kuvassa oikealla. Lopetin apteekin synteettiset pillerit siihen paikkaan ja vaihdoin lennossa luonnonmukaisiin ja wau mitä on tapahtunut. Olen nukkunut kuin enkeli, heräten joka aamu n.8:lta, ei pöhnää vaan hyvin nukuttu erinomainen olo. Nämä ovat parasta mitä pitkään aikaan on tapahtunut yöunieni saralla. Myynnissä luontaistuotekaupoissa, mm.Life kaupoissa, Terveysmarket, Luontaistuntijat jne. Lämpimästi suosittelen!
Blogissa on tullut myös sivuttua, että kärsin kroonisesta virtsarakon tulehduksesta ja siksikin näitä vessa-asioita on tullut käsiteltyä blogissa oikein urakalla. Sain samalla reissulla (kyllä olen vaivainen;) Solgar Cran Flora karpalo/asidophilus pillereitä virtsavaivoihin. Syön normaalisti lääkärin määräämää estolääkitystä. Nyt olen vähentänyt lääkärin määräämiä pillereitä ja pärjännyt estolääkityksen ominaisuudessa näillä Solgarin kapseleilla. Toki kun kunnolla virtsarakontulehdus iskee päälle, olen joutunut edelleen turvautumaan ns.antibiootteihin, mutta estolääkkeenä nämä ovat toimineet minulla loistavasti. On niin paljon parempi fiilis, syödä luontaisia pillereitä vaivoihin, kuin lääkkeitä. Solgaria myös saa mm. Life kaupoista ja luontaistuotekaupat ympäri maan. 
*Aboa Medica Melatoniini 1,9 mg.




Paremman unen puolesta!


Melatoniinia ei aina muodostu olosuhteisiin nähden riittävästi, joten sen nauttiminen ravintolisänä on perusteltua. Melantoniini auttaa lievittämään aikaeron vaikutuksia ja auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tämä melatoniinivalmiste tarjoaa kolmen kuukauden tupla-annokset eli 1,9mg puhdasta melatoniinia vuorokausiannoksessa ja mahdollisuuden ”venyttää” vaikutusta ottamalla yksi tabletti veden kera nieltynä (hitaammin imeytyvä) ja sulattamalla toinen suussa (nopeammin imeytyvä).



Annostus: 1-2 mikrotablettia nukkumaan mennessä.


*Solgar Cranberry Asidophilus 

*Valmiste sisaltaa konsentroitua karpalouutetta, jossa on mukana C-vitamiinia (Ester-C®) ja probioottibakteeri L. Acidophilusta (6 miljardia probioottia). Karpalouutetta on kaytetty perinteisesti naisten virtsatietulehduksiin, mutta myos vahvistamaan kehon immuunipuolustusta. L. Acidophilus on terveysvaikutteinen bakteeri, jota on luonnostaan ruuansulatuskanavan limakalvolla, mutta myos eraissa jogurttivalmisteissa. Ohutsuolen sisaltamat hyvanlaatuiset bakteerit, kuten L. acidophilus auttavat tasapainottamaan suoliston mikrobiflooraa ja edistavat myos ravinteiden hyvaa imeytymista. Ester-C on happoneutraali C-vitamiini, joka ei arsyta mahaa tai suolistoa, se sisaltaa myos C-vitamiinin luonnollisia aineenvaihduntatuotteita, kuten treonaattia, joka tehostaa C-vitamiinin imeytymista ja biosaatavuutta. Cran Flora -valmistetta voivat kayttaa myos miehet, silla karpalouutteella on edullisia vaikutuksia eturauhasen hyvinvointiin ja liikakasvuun.





Kissan unenlahjat olisi kivat, eikä niitä jatkuva kahvin juominen edesauta…. Kahvi vaan on niin hyvää ja konehuone ei lähde käyntiin ilman, mutta ei kahvia pitkin päivää…

Vaan illalla Yogi tai Pukka uniteetä ja Aboa Medican melatoniinia ja hyvät unet ovat taatut.  Kyllä hyvillä unilla vaan on merkitystä kaikkeen. Niin on myös vessa-asioilla, on rankkaa alati pohtia missä on vessa?
Olkaahan kuulolla jos terveysvinkit kiinnostaa. Pian vinkkaan vielä maailman parhaan hyttysten kutinaan tarkoitetun voiteen ja lasten kasvukipuihin tarkoitetun taikavoiteen. Lisäksi pian tulee juttua täysin luonnonmukaisista orgaanisista terveyssiteistä joita käyttäessä ei ole enää paluuta entiseen. 
Kiinnostaako sinua luonnonmukaiset vaihtoehdot ja oletko kuullut kyseisistä tuotteista tai ovatko jopa käytössä?
Oikein leppoisaa ja hyväunista perjantaita kaikille!