Kuukausi: kesäkuu 2020

Voihan expressie

Voihan expressie

*Expressiet saatu

Naurattaa ihan, sillä kirjoitin tämän postauksen kertaalleen eilen aamulla laivalla ja yhtäkkiä katosi nettiyhteys ja luonnos ei tallentunut ja puf kaikki teksti katosi taivaan tuuliin.

Nykyään harvemmin kirjoitan yksittäisiä postauksia kosmetiikkatuotteista, mutta silloin kun hyppysissä on jotain jumalaista, on aivan pakko ja vielä kirjoittaa teksti uudelleen, sillä nämä expressie kynsilakat ansaitsevat kaiken huomion.

Sain tosiaan testiin aimo paketillisen uusia essien expressie kynsilakkoja, jotka kuivuvat todella vikkelään ja näiden kanssa ei tarvita alus-ja päällyslakkaa. Päätin testata testiin saamistani kynsilakoista sävyä ”in the time zone” ja yrittää muistaa kuvata kynsilakkauksen keston mahdollisimman monena päivänä.

9.6

Lakkasin kynnet 8.6 ja kynnet näytti tältä seuraavana päivänä.

10.6
11.6
13.6

Käytin kynsiin kuitenkin alus-ja päällyslakkaa maximoiden kynsilakan pysyvyyden, mutta kannattaa kokeilla myös ilman, sillä yleensähän kaikki jutut toimiikin parhaiten juuri ohjeistuksen mukaan. Kynsilakka pysyi kynsillä täydellisenä 5vrk, mitä pidän henkilökohtaisena ennätyksenä, sen verran paljon tulee käsiä ja hiuksia pestyä ja tässä tehtiin vielä remonttihommia samalla. Kuudentenakin päivänä olisi kehdannut vielä eli 13.6 lähteä liikenteeseen.

Joten jos jokin miinus pitää tästä kokeilusta löytää on vain se, että jääkö jatkossa kaikki muut kynsilakat käyttämättä, sillä expressie kestää, on vikkelä kuivumaan, siveltimellä tulee parilla vedolla hyvää tulosta ja jos jokin kupru kynnelle tulee, niin jos äkkiä lakkaat kynnelle uuden pinnan, kynsilakka hakeutuu yhteen ja muodostaa sileän pinnan.

Essie-fanina en tosin saata luopua ihanien essie kynsilakkojen käytöstä vaikka nämä expressiet päihittää kuivumisessa ”isosiskonsa” kynsilakat, mikä on toki tälläiselle hätähousulle iloinen asia.

Vinkkinä kaikille, kun kynsilakka alkaa kulumaan kynsien päistä tai kynteen tulee vaikka pieni krupu, päälle uusi lakkaus kynsilakkaa ja essien gel top coatia. Tai töpötät kuluneiden kynsien päille kynsilakkaa ja koko kynnen päälle essie gel top coatia.

Essien gel top coat tekee sen, että myös kynsilakka alla sulaa yhteen ja näin voit jatkaa vanhoilla kynsilakoilla ainakin vielä yhden päivän lisää. Näin olen toiminut reissuissa ja pärjännyt viikon samalla kynsilakkauksella. Ei ole kynsilakkaelämää ilman essien gel top coatia, maailman paras!

Kyllä kynsilakkaus tekee sen, oli lakka väritön tai jokin sävy essien-ja expressien runsaasta sävymaailmasta, että olo on aina huolitellumpi ja siistimpi. Nyt kun olen vielä syönyt biotiinia, niin kynnet on kovemmat ja kasvavat hurjaa vauhtia. Mutta tästä kokeilusta kerron myöhemmin elokuussa.

Onko essie tuttu kynsilakkamerkki tai oletko jo testannut uusia expressie kynsilakkoja? Käytätkö kynsilakkaa ja jos käytät minkälaisia sävyjä, mennääkö klassisilla sävyillä vai maailman kaikilla sävymaailmoilla. Mikä on lempi kynsilakkamerkki siellä?

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille. <3