Kuukausi: helmikuu 2017

Ystävä yllätti maailman ihanimmalla lahjalla!

Ystävä yllätti maailman ihanimmalla lahjalla!

Hyvät hyssykät sentään mikä ylläripylläri meinasi pyörryttää pöksäyttää eilen. Oli kamuseni Ninan, joka pitää myös Höpölän emäntä blogia, kanssa leffatreffit ja ennen leffaa Nina poimi käsilaukkunsa uumenistaan kutomansa villasukat ja ojensi ne minulle!

Maailman kauneimmat sukkakaunottaret, jonkalaisia olen toivonut jo muutaman vuoden ja ”kateellisena” ihastellut kanssakavereiden kaunotarsukkia ja tiedostaen, että koska meikäläisessä ei ole neuloosin hippustakaan, en koskaan tulisi itselleni taikomaan moisella vaivalla kudottuja sukkia! Nyt sain Ninalta ihan ikiomat, mikä vaiva, mikä työ ja ajatus toiselta!

Nyt olen minäkin villasukkamuodin aallonharjalla ja johan kelpaa leffassa sädehtiä ja briljeerata sukkakaunokaislla ja johan nyt toki aamukahvikin maistuu aivan eriltä kyseiset sukkaliinit jaloissa. 

Kävimme muuten katsastamassa Ajojahti leffan, joka kertoo Bostonin Maratonin terrori-iskusta ja leffa oli yllättävän hyvä ja tunnettakin oli saatu jonkin verran hahmoihin. Ei pelkkää räiskintää ja räiskintäkin näytettiin todentuntuisella tavalla eli sotkua, sähläystä ja järkyttäviä tiltanteita eli ampumakohtaukset eivät menneet kuten elokuvissa, vaan kuten oikeassa elämässä. 

Onko sinulla villasukat ja lempivillasukkia tai jotain tarinaa niiden ympärillä? Milloin sinut yllätettiin perinpohjaisesti. Onni on eittämättä ystävät ja villasukat. Iiks nyt minä ja villasukkani, joiden nimet ovat Iiris ja Lempi, toivotamme oikein ihanaa tiistaita kaikille. <3