Kuukausi: maaliskuu 2020

Body Shop Zesty Lemon

Body Shop Zesty Lemon

*Body Shop tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Pitkästä aikaa ihan oma postaus jostain tuotesarjasta, koska hulluna sitruunaan ja The Body Shoppiin! Mitkä ovat maailman parhaat tuoksut, no tässä järjestyksessä: sitruuna, raparperi ja inkivääri.

Voisin kyllästää itseni näillä tuoksuilla ympäri vuoden. Kait olen niin aneeminen persoona, että sitruuna on vaan se, jolla lähtee päivä käyntiin. Käytän paljon myös sitruunaisia tuoksuja.

Nyt on omiin toiveisiin vastattu, sillä viime vuonna The Body Shopilta ilmestyi inkivääri tuotesarja, mutta tänä keväänä ilmestyi vihdoin se suurin tuoksusuosikki, sarja joka tuoksuu kirpeälle sitruunalle ja on nimeltään *Zesty Lemon.

Zesty Lemon sarja sisältää kolme kirpeän raikasta tuotetta ja tytär nappasi heti suihkugeelin omaan käyttöön. Ehkä salaa käytän minäkin, mutta jänniä nuo tyttäret, haluavat pitää kosmetiikkaa koristeena huoneessaan, joten en taida päästä osingoille tästä ihanuudesta.

Mutta kun tytär kuuli, että Body Shopilta oli tullut lähetys, tytär huudahti ”jee Body Shoppia, on mun lemppari.” Mikä on hauskaa, sillä Body Shop on ollut ihan niitä omiakin lemppareita nuoresta pitäen. Muistan aina Lontoon reissulta 14 vuotiaana mansikkasarjan ja tumman vihreän design maailman.

Tyttäret pääsivät The Body Shoppiin tutustumaan kunnolla joulukalenterien muodossa ja sitä kautta on molemmille syntynyt suuri rakkaus Body Shoppiin. Lisäksi vielä, kun kuopuksen atooppinen päänahka saatiin kuntoon 2 vuotta sitten *Fuji Green Tea sampoolla, ei ole toinen suostunut muuta käyttämään. Eli aina ostan varastoon sitä heti pari pulloa. Kannattaa kokeilla, rauhoitti tyttären päänahan ensipesulla. Tätä tarinaa en lakkaa kertomasta. 🙂

No mutta kerrotaan vielä sarjan triosta. 🙂 Sarjan suihkugeeli on muuten juuri nyt alessa 7,50e hintaan ja Vartalojogurtti 10e ja kuorinta on normaaliin hintaan 22,50e.

Suihkugeeli on kolmikon vähiten kirpeä, mutta ihanan kirpeä siltikin. Kuorinta ja jogurttikaksikko sitten onkin silkkaa sitruunaista kirpeyttä.

*Suihkugeeli sisältää kuhmuisista sitruunoista puristettua sitruunauutetta. On dermatologisesti testattu ja kyseessähän muuten limited edition eli rajoitetun ajan saatavilla oleva sarja.

*Vartalokuorinta kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa ihoa. Sisältää myöskin samaista sitruunauutetta ja luomusokeria. Kyseessä myös vegaaninen tuote ja dermatologisesti testattu.

*48H kosteuttava vartalojogurtti on kevyt ja nopesti iholle imeytyvä geelimäinen voide. Sisältää myöskin samaista sitruunauutetta ja reilun kaupan mantelimaitoa. Vegaaninen ja dermatologisesti testattu.

Jee vihdoin markkinoilla jetsulleen kaikille sitruunaa rakastaville suunnattu ihonhoitotrio. Virkistää, piristää, saa mielen kevyemmäksi, oikea sitruunan tuoksua rakastavan unelma.

The Body Shop on sellainen merkki, ihan niitä lemppareita, joilta tulee käytettyä aina purkit viimeiseen pisaraan asti ja nyt niistä purkeista vielä kilvoitellaan kotona tyttärien kanssa.

Mikä on lempi The Body Shop tuote kautta aikojen ja pidätkö sitruunan tuoksusta vai oletko vaikka enemmän vaniljan ja suklaan ystävä ihonhoitosarjoissa tai enemmän tuoksuttomien tuotteiden käyttäjä?

Ai niin ja ne jotka ei niin välitä sitruunasta, niin The Body Shopilta ilmestyi toinenkin kausisarja *Cool Cucumber, jonka voin kuvitella olevan myös aivan mielettömän ihana! Kurkkusarjaan kuuluu vartalojogurtti, suihkugeeli, käsivoide ja klassikko vartalovoi.

Nimittäin kurkussahan on aavistuksen samanlainen tuoksu, kuin vesimelonissa. On joskus ollut kurkkuhuulivoide ja se oli aivan ihanan tuoksuinen. Nyt on kyllä aavistuksen harvinaisemmat valinnat kausituotteille, mutta sitäkin mieluisammat. Kunpa pääsisi nyt liikkeeseen tuoksuttelemaan nämä kurkut myös. Mutta Body Shopin tuntien ja ilman tuoksutestiä, viimeiseen pisaraan menisi. 🙂

Sitruunaisissa tunnelmissa, aah meillä tuoksuu nyt niin hyvälle ja ne pienet ilot. Toivotan teille oikein sydämellistä viikon jatkoa, mehukkaan sitruunaista sellaista. <3