Kuukausi: heinäkuu 2022

Jälleen viesti tuonpuolesta, uskoako vaiko ei?

Jälleen viesti tuonpuolesta, uskoako vaiko ei?

Ihme! Tänään tapahtui uusi ihme. En usko muuhun kuin avaruudelliseen energiaan ja toki myönnettävä on, että kaikki maailmassa ja elämässä on niin ihmeellistä, että olisi syytä uskoa ihan kaikkeen ja myös ihmeisiin. Geenit, DNA-kierre, virukset, planeetat, eläimet, ihmiset, avaruus, suolisto, no ihan kaikki!

Ihastelin täällä mökillä anopin äidin käsitöitä ensimmäistä kertaa. Aiemmin pitänyt kitseinä, mutta nyt sydän avautui mummola romantiikalle ja alkoi sykkimään ja pohtimaan, miten taidokasta ja mikä työ ja silmät näkivät käsityöt ensikertaa aivan ihanina. 

Tämän jälkeen aamukahviin ilmestyi M-kirjain, vuosi sitten edesmenneen anopin etunimen ensimmäinen kirjain. Tuijotin kirjainta sydän läpättäen, anoppi mielissään, koska olemme mökillä ja ihastelin hänen äitinsä kädentaitoja.

Siinä se on, selvä M-kirjain. Kissat ihmettelivät ja kuulostelivat, Rommi maukui. Eläinten tutkaimet ovat taatusti enemmän höröllä kuin meidän ihmisten.

Kun oli anopin viimeiset hetket, anopin huoneessa leijaili perhonen. Ajattelin siinä hetkessä hieman ”romanttisesti”, että päästetään anopin sielu ikkunasta ulos lepattamaan. Myöhemmin luin, että perhonen liittyy vahvasti kuoleman symboliikkaan.

Nyt kun tulimme mökille ja istuimme muutaman tunnin laiturilla, meille piti seuraa tumma perhonen, nököttäen laiturilla.

Ohessa vielä aiempi kirjoitus, ihmeestä jonka koimme, kun oma mummini pari vuotta sitten lähti täältä.

Uskotteko te vai ette? Onko jakaa vastaavia tarinoita, olisi todella mielenkiintoista kuulla. Sydämellistä ja ihmeellistä heinäkuun viimeistä viikkoa kaikille. <3