Kuukausi: tammikuu 2016

Marc Jacobs Daisy Dream Blush ja kevät on korkattu!

Marc Jacobs Daisy Dream Blush ja kevät on korkattu!

Marc Jacobs Daisy Dream Blush herkän vaaleanpunainen kevään uutuustuoksu, on tuoksu johon rakastuin ennen kuin sain tuoksua edes tuoksuteltavaksi. Dream Blush täydentää romanttista keräilijän unelmasarjaa täydellisesti. Tietenkin vaaleanpunainen ajattelin heti, kun kauneusbloggaaja Keyword Love Jonna tuoksuista vinkkasi. 

Sarjan ensimmäistä valkoisilla kukilla koristettua Dream tuoksua en ole raaskinut heittää edes pois, vaikka pullo on tyhjä. Itse pullo on kaunis kuin koru ja tuoksu uusimmassa Dream Blush tuoksussa on omaan tuoksunenääni kolmikon herkullisin. Tarvitsin muutaman päivän tuoksuttelun, kunnes Dream Blush tuoksu kaikessa kauneudessaan ja kukkaisuudessaan minulle aukeni. 

Toimin muutenkin aina tuoksuja hankkiessa niin, että käyn kaupassa tuoksuttelemassa tuoksuja iholle muutamankin kerran, jotta varmistun miten tuoksu iholla käyttäytyy ja onko tuoksu niin erityislaatuinen, että se ostoskoriin päätyy. Daisy Dream Blush on sellainen tuoksu, erityislaatuinen. 

Daisy tuoksujen fani olen ollut jo vuosia ja en tiedä onko Daisy kokoelmassa sellaista tuoksua, joka ei olisi tuoksukokoelmassani näkynyt. Minulla on muutama nimikkotuoksu ja Daisy on yksi niistä.

Daisy Dream Blush tuoksussa tuoksuu vienon ominaisena Daisy tuoksu, mutta henkilökohtaisesti tässä vaaleanpunaisessa herkässä tuoksussa erotan eniten kieloa. Ensialkuun kieloa hieman epäilin, nyt kielo on se seikka, mikä tekee tästä tuoksusta erilaisen kuin aiemmista Daisy ja Daisy Dream tuoksuista.

Daisy Dream Blush on sekoitus runsaita kukkaistuoksuja, alkutuoksu on täynnä orvokin terälehtiä, sydämessä tuntuvat ruusun ja kielon tuoksut ja jälkituoksusssa voi erottaa vetiveriä ja myskiä.

Rakastan Daisy tuoksuja, rakastatko sinäkin ja onko kevään Daisy tuoksujen ilmestyminen sinulle lupaus kesästä?

Daisy Dream Blush tuoksua olen jo bongaillut mm.Sokokselta ja hintaa tuoksulla on n.72,60e. 

*Valkoinen Daisy Dream ostettu itse, sininen ja vaaleanpunainen lehdistönäytteitä