Kuukausi: elokuu 2022

Muumikattaus ja muumit ja Pandan lakut!

Muumikattaus ja muumit ja Pandan lakut!

Karkit ja lakut saatu Pandalta ja Somessa.com kautta pr-näytteinä

Aina kun meillä oli lastenjuhlia, otettiin muumikipposet pöytään. Eri värisillä muumimukeilla ja astioilla saa katettua ihania ja herkullisia karamellin sävyisiä kattauksia ja myös karkkibuffetteja.

Nyt kun töräytin kaikki namit ja lakut muumimukeihin, niin oikein silmä on näissä värikkäissä mukeissa levännyt. Taivas on vain rajana mitä mukeihin laittaa, yrttejä, kukkia, kyniä, dippikastikkeita, pähkinöitä ja ollaanpa joskus tehty Mushroom Juliannet muumimukeihin, mukit kestää kuumuutta.

Muki ei todellakaan ole pelkkä muki vaan mukeista voi olla iloa moniin eri hetkiin. Meillä esimerkiksi muumikannut taasen ovat keittiössä ja niissä on astianpesuainetta ja tiskiharjoja sun muuta. Ihana rivi värikkäitä kannusia peittää rumat esineet ja putelit.

Nämä Pandan suklaalakupalloset ovat pöyristyttävän hyviä ja enpä olisi uskonut, mutta näistä mansikoista tuli suosikkeja, yleensä en nimittäin pidä siitä, että marjoja ja hedelmiä sekoitetaan suklaan kanssa. Näköjään kun on lakua mukana, niin toimii. Ruskeiden lakupallojen suklaakuorrutus maistuu aivan lapsuuden Fazerin suklaatryffelien kaakaolta, nam.

Valehtelematta nämä lakupötkylät ovat parhaita täytelakuja ikinä! Etenkin sitruunajuustokakku, joista miehen kanssa kilpaillaan. Enää on kaksi jäljellä ja säästin ne miehelle. Voi mahoton, näitä voisi vaan nautiskella koko ajan, liian hyviä.

Muumit sulostuttaa myös aamupalapöydän. Välillä mietin, että joku muki ei ole kiva muumimuki, on suorastaan ruma. Mutta muumit kaunistavat toinen toisiaan ja kun mukit laitetaan isompaan mukijoukkoon, kappas kaikki muumimukit näyttävät aivan ihanilta. Jotenkin kaikki vaan sopii yhteen.

Täältä voitte käydä kurkkimassa Instagram reelsin, jonka tein näistä herkuista ja siellä on esillä myös kaikkien herkkujen kääreet ja karkkipussit, niin osaatte kaupasta mennä hakemaan, jos näitä mieli halajaa maistelemaan.

Muita laku-ja muumifaneja siellä? Käytättekö mukeja eri tarkoituksiin ja onko vinkata mihin?

Sydämellisiä viimeisiä elokuu päiviä kaikille. <3