Kuukausi: huhtikuu 2017

Vappuaaton iloittelua!

Vappuaaton iloittelua!

Mikä voisi sopia paremmin kevään juhlan vapun tuoksuksi, kuin Stella McCartneyn Pop. Koska ilmat eivät salli kevään tulevan, nautitaan iloittelevasta keväästä tuoksun ja kuplivan juoman parissa. 

Pop tuoksu on kukkaistuoksu, johon syvyyttä tuo puiset nuotit. Puiset nuotit juuri erottavatkin Pop tuoksun perinteisimmistä kevään kukkatuoksuista, joissa päällimmäiseksi nousee pintaan tuberosa kukan ja santelipuun liitto. 

Ensituoksussa huumaa tomaatin lehdet, orvokin lehdet ja vihreä mandariini. Sydäntuoksussa kukkaisemmaksi tuoksun taikoo Orvokki, Tuberosa kukka ja Frangipani, joka tuoksuu omaan tuoksunenääni jotenkin vahvimmin ja herättää tuoksun suhteen huomioni. Lopputuokussa hurmaa santelipuu, setripuu ja myski.

Stella McCartneyn Pop, on mielenkiintoisen naisellinen kukkaistuoksu, johon syvyyttä ja aikuisuutta tuo puiset nuotit. Täydellinen vapputuoksu, joka huumaa ja viettelee vastaantulijat. 
Essencen runsaalla meikkivalikoimalla luo vappumeikin jokainen, ikään katsomatta, niin edukkaita essencen meikit on. Omat essence lempparit edelleen, ykkösenä kynsilakat, joista kukui öljyä sisältävä kynsilakka on aivan täydellinen ja pysyvyys essencen kynsilakoissa on kyllä loistava. Seuraavat lempparit on ehdottomasti huulipunat ja huulikiillot.
Ei anneta merkillisen vappusään masentaa, vaan haetaan vappuiloa, kukista, ilmapalloista, kuohuvasta ja ihanasta kosmetiikasta. Vaikka Crocseissa tarvitseekin olla karvavuori, niin olen kuullut huhuja, että vappupäivänä paistaa aurinko. 

Nuorena oli ehdotonta aina käydä vappuaattona Mantan lakituksssa ja viettää vappupäivä Kaivopuistossa picnikillä, nykyään vappupäivään jännittävyyttä tuo koiralenkki ja hyvä, kun se yo-lakkikaan enää mahtuu päähän, merkillisesti se pääkin lihoo. 😉Miten siellä, onko Stella McCartneyn Pop tuoksu tuttu tai muut tuoksut, entäs essencen meikit ja miten aiot vappuaattoa viettää? Huomenna ajattelin kertoa nuoruuden vapputarinan, pysykäähän kuulolla ja vappu on olotila, ei sää, muistakaa se, ken vappua vietättekään. 🙂

Stella McCartneyn Pop ja essence meikit pr-näytteitä. 🙂