Kuukausi: heinäkuu 2018

Hullun professorin kokeilut

Hullun professorin kokeilut

Muutaman viikonloppukuvan myötä ajattelin tulla vain lyhyesti kertomaan, että täällä on eräs hullu kokeilu meneillään.  Eli luomien näivettäminen kotikonstein soodalla. 

Kyllä lääkäri on luomet tarkistanut, kyllä yksi vastaava luomi on jo nenästä poistettu, mutta nämä leuassa olevat sen kun kasvaa vaan. 

Ehdottomasti mielessä on luomien poisto, mutta ensin ajattelin leikkiä hieman hullua professoria ja kokeilla vanhan kansan keinoa luomien poistoon. Nimittäin luomet kuulemma lähtee soodalla, jepulis nyt on jännittävää. Kolme päivää olen aika laiskan satunnaisesti laittanut luomien päälle töpötellen kasan soodaa ja kyllä jo nyt luomissa  näkyy muutoksia, jokin käymistila siellä on käynnissä.

Lisäksi sivulauseena kuulin, että perusvoide ja mukaan soodaa, on ihan timanttinen yhdistelmä ihottumiin ja kutkaan, joten saatan sitäkin vielä tulevaisuudessa testailla, kun kutittaa. Nyt keskityn luomiin ja katsotaan miten muijaleksen käy, kuivuuko luomet ja  näivettyy itsestään, vai joudunko tarttumaan kirurgin apuun. Kuvia tästä matkasta onnistuu tai ei, tulee perässä. 
Kynsilakkakuvassa Chanelin Cruise Collection Halo kynsilakka ja alemmassa kuvassa juuri äsken napsittu kuva, miten Chanel pysynyt aivan täydellisenä kynsillä jo 3vrk, kiitos essien gel couture top coatin, jolla pysyy kynsilakka kuin kynsilakka viikonkin pätkän kynsillä. Myös Keyword:Love blogin Jonna on testaillut samat kuviot ja päätynyt samaan suotuisaa lopputulokseen. 


Lisäät vain essien gel couture top coatia joka toinen päivä! Paras keksintö kynsille ikinä. Tämä täällä siksi, että tiedän, että joillain ei ole nuo Chanelin kynsilakat pysyneet ja tämäkin myös on pitkällisen ja moninaisten testirupeaman tulos. 


Alle essie base coatia, kynsilakkaa mieluiten kaksi kerrosta, essie speed setteriä ja päälle lisäten joka toinen päivä essie gel top coat. Mainioon tulokseen pääset kynsilakalla ja essie gel top coatillakin, jos et halua hankkia montaa eri purnukkaa, mutta priimaa pukkaa tällä nimenomaisella cocktaililla. 

Miten siellä, onko ollut hulluja testauksia sielläkin vireillään tai aiemmin toteutettuna tai vanhan kansan keinoja erilaisiin vaivoihin ja miten on viikonloppua vietetty? Upeaa uutta viikkoa kaikille ja me lähdemme tästä palvelutaloon appivanhempia moikkaamaan ja appiukon kanssa syömään. 

*Chanel kynsilakka pr-näyte