Kuukausi: helmikuu 2016

Aurinkolasit päällä elokuvissa, what?!

Aurinkolasit päällä elokuvissa, what?!

Eilen oli perinteiset brunssi-ja leffatreffit ystäväni Höpölän emännän kanssa. Porvoon motarilla matkalla kohti Helsinkiä tiedostin jo mitä unhoitin kotiin, prillit! Soijaa alkoi pukkaamaan ärsytyksestä ja jo hetken tuumin, että leffapäivä on menossa piloille. Samalla muistin, että kiireessä unohdin laittaa kainaloihin myös dödöä, se se on tunne, josta en pidä lainkaan. Päivästä olisi siis tulossa likinäköisen kädet lintassa pitkin reisiä kainalopäästöjä varjeleva päivä! Metroa odotellessa käänsin vielä laukun ylösalaisin mitä ei olisi kannattanut tehdä, sillä hukkasin kuulokkeet metroaseman penkille. No eihän tässä mitään, onhan kirottu helmikuu eli normimeininki, tähänhän jo tottuu, että Murphy on paras ystäväin. 

Kaikki dödön pettämiset ym. härdellit kuitenkin unohtuivat, kun näin ystäväni iloisen naaman, Kluuvin Fazerin brunssiainekset ja eritoten porkkanakakun. Fazulla se vaan on ymmärretty porkkanakakun syvin olemus, päällistä yhtä paljon kuin kakkusta!

Fazun brunssi on erinomainen, mutta ensi kerralla suuntaamme jonnekin muualle ihan vaihtelun vuoksi. Fazulle oli tullut joka vuotiset suklaata sisältävät peltimunat joita minäkin keräilen. Isä ja isän vaimo ovat niitä lahjoiksi jo vuosia sitten antaneet, ensin minulle ja sitten tyttärille. Erityisesti kielokuvituksella varustettu peltimuna olisi listalla top 1, mutta niitä en eilen bongannut.

Meillä oli alunperin leffassa istumapaikat takarivillä, koska on kivaa, ettei kukaan heitä vaikkapa poppareita niskaan tai ainakaan ei tarvitse pelätä moista. 😉 Rillien uupumisen vuoksi vaihdoimme neljännelle riville, mutta enhän minä sieltäkään riittävästi mitään nähnyt. Leffan katselu sujui suvereenisti aurinkolasit päässä (niissä on tehot), eikä ollut niin mitään ongelmaa, pikemminkin toi vaan synkähköön elokuvaan lisää tummia sävyjä. 😉 Elokuva oli muuten Deadpool ja leffana oli siitä erityinen, että juuri koskaan väkivalta ja huumori eivät kulje mallikkaasti käsi kädessä, paitsi ehkä Quentin Tarantinon leffoissa, mutta nyt kulki. Hihitin leffan läpi, oli nokkelaa ja vikkelää ja erittäin kaksimielistä ja jopa pimeääkin pimeämpää huumoria, ai että tykkäsin. Ai niin jos jotain kiinnostaa päivän asu, petroolinvärinen neule Lidl ja noin 14e, hehe. 

Oletko ollut aurinkolasit päässä elokuvissa tai mikä on paras tai huonoin leffakokemuksesi, entäs paras brunssi, vinkkejä otetaan ilolla vastaan. Aurinkoista maanantaita kaikille!