Kuukausi: maaliskuu 2015

Salaisuus julki ja keltainen instahaaste

Salaisuus julki ja keltainen instahaaste


Sain instan puolella Valkoinen leinikki blogin Hannelta keltaisuushaasteen. Keltainen on vaikeahko väri, sillä sitä nykyisessä kodissamme on kaikkinensa vähän. Oih ysäriaikoja ja jopa keltaisia verhoja ja lakanoita tai Latviassa keltaiseksi maalattua aurinkoista ruokailutilaa. On ollut kivaa kuitenkin katsoa nykyajan vaikkapa musta/valkoisia koteja joita on piristetty keltaisilla yksityiskohdilla, näyttää hirmu kodikkaalta.


Mutta keltaisen kanssa on hieman kuten Unikkokuosin kanssa, jos tietyllä värillä tai kuosilla on itsensä ähkyksi jossain elämänvaiheessa vetänyt, niin ähkyöverien kautta väri ei heti uudelleen ihan nappaa. 


Onneksi Samu kultainen on kovin keltainen ja pääsiäinenkin on ovella, joten kyllä täältä viiden päivän haasteeseen keltaista riittää.


Toinen on aiemmin vihjailemani asia, joka eilen tuli julki eli missä verkkokaupassa pidän omaa erillistä blogia ja tässäpä siihen linkit. Kyseiseen verkkokauppaan luulin ensin, että minua pyydettiin, mutta kävipä ilmi, että eräs ihana yhteistyökumppani olikin suositellut minua, mikä tekee asian jotenkin kaksinverroin sydämellisemmäksi. 

KLIK

En voi nyt toivottaa keltaista tiistaita kun on lunta maassa, mutta kivaa tiistaita kuitenkin.