Kuukausi: helmikuu 2015

Kivvi luonnonkosmetiikka päivävoiteen muodossa ihastuttaa jälleen

Kivvi luonnonkosmetiikka päivävoiteen muodossa ihastuttaa jälleen

Luonnonmukainen kylmäpuristettu öljy
sisältää runsaasti C vitamiinia,
antioksidantteja sekä ihosolujen uusiutumiselle
välttämättömiä rasvahappoja linoli ja linoleenihappoja.
Parantaa ihon ja hiusten pintarakennetta
ja kosteuttaa ihoa.

Vegaani
100%Natural
69%Organic
Ei eläintestattu

Kivvi luonnonkosmetiikka jaksaa vain ihastuttaa. Voin olla hieman puolueellinen Latviassa 4-vuoden asumisen vuoksi, mutta siltikin tämä kosmetiikkasarja on jotain niin herkullista, kaunista ja sielua hellivää.


KLIKTämä kosteuttava päivävoide on kuin hento aamusade yön jälkeen. Päivävoide sisältää A-, C-, ja E-vitamiinia, ubikinonia (koentsyymi Q10) ja luomukasvien ja -öljyjen yhdistelmän, joka nuorentaa ihoa ja antaa luonnollista tasapainoa ja joustavuutta. Suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Sopii kuivalle, herkälle ja normaalille iholle. Vaikutus: Päivävoide antaa iholle kosteutta ja ravinteita. Suojaa vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta, stimuloi kollageenituotantoa ja solujen uusiutumista. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Ikäsuositus 25+. 
*teksti lainattu 

Vadelmasiemenöljyä ja omenauutetta sisältävä päivävoide 50ml, on täyteläistä, kermaista ja suorastaan hurmaavan herkullisen tuoksuista voidetta. Jättää ihon suloisen pehmeäksi, kosteuttaa ja sopii erinomaisesti myös herkälle iholle. Mielestäni täyteläisyyden vuoksi soveltuu myös yövoiteeksi. 

Hygieeninen pumppupullo tekee käytön vaivattomaksi ja annostelee juuri haluamani määrän voidetta. On nimittäin matkan varrella tullut sellaisiakin voiteita vastaan joiden annosteleminen on vaikeaa. Miellyttävän paksua eikä lirua, joka valuisi sormien läpi. 

Kertakaikkiaan ihastuttava tuote taas kerran latvialaiselta luonnonkosmetiikkamerkiltä kivviltä. <3 Ja Waku-Organicsin sivuilta löytyy muitakin kivvi päivä/yövoiteita yhtä herkullisilla nimillä ja erilaisien ihon tarpeisiin. Suosittelen ja hieman jo sellainen hytinä ettei kivvillä olekaan muunlaisia kuin hurmaavia tuotteita, niin voimakkaan ihastumisen kivvi on saanut minussa aikaan. 


*kuvien taustoina käytetty Riviera Maisonin agenda kalentereita