Kuukausi: kesäkuu 2018

Tyylilyylinä metsässä ja herkullinen munakasrulla!

Tyylilyylinä metsässä ja herkullinen munakasrulla!

Herkullinen munakasrulla

6 munaa
1dl vehnäjauhoja
6dl maitoa
1tl suolaa
voita/öljyä liraus

Täyte

200g herkkusieniä
1-2 sipulia
170g pekonia
juustoraastetta
pippuria
persiljaa

Paista ensin pellillinen ”pannaria” uunissa
Täytä rulla levittäen kaikki, kuin pizzaan ja kääri rullalle
Ripottele päälle juustoraastetta
Käytä uunissa, kunnes juustoraaste on sulanut

Munakasrulla on niin täyttävä, että tästä riittää aamupalaksi, lounaaksi jne, isommallekin porukalle tai perheelle pariksi päiväksi.

Kylkeen hyvä salaatti, johon on vielä puristettu raakaa valkosipulia ja se on siinä!
Lähdettiin taas miehen kanssa metsälenkille ja mies miltei joka kerta kysyy samaa asia, ”eikö sulla ole lenkkareita tai jotain, ei noilla Crocseilla varmaan ole niin hyvä kävellä”. Koska miehet eivät harrasta korkkiruuvin kieroa vihjailua, niin hän tosiaan tarkoittanee  juuri sitä mitä sanookin, vaikka muuten voisi kyllä epäillä, että saattaisi vihjailla, että mitäs jos lähtisit lenkille vähemmän resuisissa vaatteissa. Kieltämättä yksi rönttöilyn pohjista on tullut saavutettua, ei nyt vielä sentään eriparisilla sukilla, mutta kun toinen sukka ei ole edes oikeinpäin jalassa, niin onhan se tyylipisteiden suhteen aika pohjat jo. 

Säällä kuin säällä lenkillä ja pieni tai rankkakin kesäsade ei haittaa, kummasti virkosi tänäänkin taas mieli ja unihiekat kaikkosi metsäpolulle. Monesti tulee ajateltua, ulkona sataa, ei sitä nyt voi ulkoilla, mutta miksi ei voisi, lämmin kesäsade tavallaan tuntuu aika ihanaltakin ja ilma on happirikasta. 
Tänään meidä poika tulee Tampereelta viikonlopuksi meille eli viikonloppuna vietetään perheen kanssa laatuaikaa, mitä siellä touhutaan tänä viikonloppuna? Hei muistakaa, vielä tämä päivä on aikaa osallistua muhkean juhannuskosmetiikkapaketin arvontaan ja yritän parhaani, että huomenna ehdin jo ilmoittaa arvonnan voittajan, sillä tittidii, huomenna tulee tosi kiva arvonta myöskin, vinkkinä jotain niin miehelle, kuin naiselle. 

Upeaa lauantaita kaikille ja hei munakasrullaan muunlaisia täytteitä, saa vinkkailla!

*Nina Ricci tuoksu saatu pr-näytteenä jo pari vuotta sitten ja Crocsit lahjakassissa vuosi sitten