Kuukausi: kesäkuu 2016

Sushia ja V 10 Plus japanilaista ihonhoitoa

Sushia ja V 10 Plus japanilaista ihonhoitoa

Sain keväällä kutsun Hanko Sushiin ja tutustumaan V 10 Plus sarjan ihonhoitouutuuksiin. Sarjaa esitteli meille ihastuttava sarjan japanilainen kehittäjä Akiko Yokota. Saimme Akikolta oppia miten syödä oikein syömäpuikoilla ja Akiko kertoi myös hauskasti miten japanissa on kohteliasta syödä äänekkäästi ja ns. ”ryystää” ruokansa, mikä kuulosti suomalaisittain hassulta. 

Akiko oli erittäin hauska ja huumorintajuinen ja japanilaisella tavalla ihastuttavan vaatimaton. Muistikortin katoamisen myötä katosi ihanat kuvat Akikosta, mutta halutessanne voitte lukea lisää Akikosta täältä.

Henkilökohtaisesti en pidä liian ”voimaisista” ihonhoitotuotteista ja olen myös monesti huomannut ihoni reagoivan liian raskaisiin ihonhoitotuotteisiin näppylöillä. V10 Plus sarjan tuotteet ovat ihastuttavan kevyitä ja useimmista tuotteista tulee mieleen kosteus, puhtaus ja vesi. Ei ole lainkaan ihme, että japanilaiset tuotteet ovat olleet Suomessakin suuri menestys ja V10 Plus seerumit on valittu Glorian lehden puolesta 2012 vuoden kauneustuotteiksi.

Yllä olevan kuvan Deep Moist Gel eli syväkosteuttava geeli, joka sisältää 75% hyaluronia on juurikin ihanan kevyt, tuoksuton ja väritön geelimäinen ihon kosteuttaja. Oman kosteusköyhän ihon on syväkosteuttava geeli jo viikon käytöllä saanut ihon tuntumaan kosteutetummalta. Sopii käytettäväksi aamuin ja illoin ja on geeli jota käytän kasvoveden sijaan. 

Uskon, että tästä todella moni suomalainen nainen pitäisi, joka kaipaa iholle freesiä kosteutusta ja ei kaipaa ylimääräisiä tuoksuja vaan arvostaa laatua ja selkeyttä ja myös sitä, että geeli kosteuttaa, mutta sulautuu iholle hetkessä, ravitsee enemmän kuin tavallinen kasvovesi.

Kollageeni seerumi on yksi kymmenestä V 10 Plussan seerumeista ja kollageeni sopii iholle, jossa on jo näkyvissä juonteita ja veltostumista. Oman seerumistestin voit tehdä täällä, josta näet mitkä seerumit sopisivat ihollesi juuri tällä hetkellä. 

Tein itsekin tämän postauksen tiimoilta uudelleen seerumitestin ja yksi tuotteista jota testi suositteli oli kollageeniseerumi. Suosittelen tekemään testin, on yksinkertainen ja valaiseva ja kertoo selkeästi oman ihon tarpeista. 

V 10 Plus LX Advanced lifting Cream Treatment eli kohottava voide tulee ensinnäkin markkinoiden yhdessä ihastuvimmista rasioista, josta taas kerran tulee mieleen elementtinä vesi. Voide on testaamistani tuotteista kaikkein ns. ”paksuinta”, mutta jo yhdellä kerralla saa ihon tuntumaan huomattavasti pehmeämmältä ja sulaa iholle heti, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Joskus blogitestaamisissa on kaikkein vaikeinta luopuminen, kun joihinkin tuotteisiin ihastuu, niitä tekee mieli käyttää koko ajan. Näin on käynyt V 10 Plus ihonhoitotuotteiden kanssa. Nämä sopivat iholleni, ovat saaneet ihon voimaan paremmin ja tuntuvat vastaavan aikuisen kosteusköyhän ihon tarpeita. Joten kyllä aion käyttää kaikki nämä viimeiseen pisaraan. 🙂

Okinawa Deep Sea Water Mask eli kosteusnaamio on ehdottomasti täysin erilainen naamio, johon olen koskaan aiemmin törmännyt. Väritön, tuoksuton, kepeän geelimäinen koostumus ihastuttaa.

Yönaamiot ovat sellaisia joihin en aiemmin vielä täysin ole lämmennyt, mutta kun naamio tulee ”huomaamattomassa” värittömässä geelimäisessä muodossa, kuin iholla ei olisi naamiota lainkaan, on mukava tunne jättää tämä naamio yöksi ja tuntea aamulla, että iho tuntuu joustavammalta ja kosteammalta. 

Naamiota voi toki käyttää 20-30 minuutin ajan saadakseen tuloksia. Mutta kaikkein huolettominta ja helpointa on jättää naamio yöksi kasvoille. Me Naiset on valinnut tämän tuotteen vuoden 2015 Vuoden paras tittelillä. 

Oli hauska sattuma, että kuvatessa V 10 Plussan ihonhoitotuotteita, alkoi samalla satamaan vettä taivaalta. Samanlaisen tunteen nimittäin taikovat iholle V 10 Plus tuotteet. Kosteutta, kimmoisuutta, ravitsevat, mutta ovat tuoksuttomia, ilman turhia lisäaineita. 

Akiko kertoikin, että hänen ihonhoitotuotteensa ovat tavallaan lisäravinteita, sisältäen japanilaisia tehoaineita, joilla voi vaikkapa tehostaa omia ihonhoitorutiinejaan. Filosofiassa viehättää se, ettei kaikkia omia voiteita tarvitse lähteä uusimaan vaan vaikka V 10 Plus hittituotetta seerumia voi lisätä omien voiteiden joukkoon. 

V 10 Plus sarjan tuotteita myydään apteekeissa ja oman ensikosketuksen sarjaan olen saanut alunperin I Love me messuilla. Messuilla jaettiin pieniä näutepussukoita ja sitä kautta sain tuntumaa, miten ihana, raikas ja myös eleetön sarja on kyseessä. 

Vaikka japanilaisten ja suomalaisten iho on hyvinkin erilainen, ainakin omalla kohdalla mieltymykset ihonhoidon saralla kohtaavat japanilaisten tuotteiden kanssa, sushista puhumattakaan. 😉

Onko sinulla kokemusta V 10 Plus sarjasta, löytyykö omaa suosikkia, pidätkö oikein kermaisista tuotteista vai viehättääkö nopeasti kuivuvat, mutta ihoa ravitsevat koostumukseltaan kevyemmät ihonhoitotuotteet?

Kaunista torstaita kaikille japanilaisissa tunnelmissa ja arvatkaa kenelle iski nyt sushihimo. 😉


*Kuvien tuotteet lehdistönäytteitä