Bloggerin vanhoista postauksista kadonnut kuvia?

Selailin vanhoja postauksiani ja huomasin, että noin viisi kuvaa kaiken kaikkiaan on kadonnut eri postauksista. Onko tälläistä tapahtunut jollekin muulle vai onko tämä taas joku vitsaus joka on pingotettu pääni menoksi, koska olin vaikkapa kivasta viikonlopusta niin hyvilläni?

Jos jollakulla on samainen probleemi olisi kiva kuulla, koska nythän ajattelen, että tämä kirous kohdistuu minuun koska minun tulisi ymmärtää ”poistua blogimaailmasta heti” tai säädän jotain totaalisen pieleen.

Ärsyttävää joka tapauksessa, koska blogini hakee muutenkin vasta muotoaan ja on hieman sekava ja sottuinen, niin kuvien katoaminen ei ainakaan luo fiilistä juurikaan muusta kuin sählääjästä.

Pelottaa myös, että katoaako täältä pikkuhiljaa kaikki kuvat?! Minun tuurillani ”KYLLÄ”.

Kiehl’s tuotteita nuuhkutellessa saa kesän tuntua nokkaan.
Kiehl’s tuoksujen hinnat laskivat roimasti. Tämä setti oli aiemmin n.47e ja nykyään 25e. Suosittelen keveiden tuoksujen ystäville. 

Tänä kesänä kaikki on mennyt juuri päinvastoin. Ostin uuden polkypyörän ja noustessani pyörän selkään tunsin pikkutyttömäistä vapaudentunnetta. Visioin jo mielessäni ja valitettavasti sanoin useaan otteeseen ääneen ilmoille, että tulee kiva kesä ja tehdään tyttöjen kanssa mahtavia pyöräretkiä rannalle. Siitä lähtien on ihan vimmatusti satanut…

Valitus sikseen ja otan mallia Oskusta, joka osaa ottaa rennosti.
Kirja kainaloon ja suklaata huuleen. Hyvää viihdettä tarjoaa aina luotettava Ken Follett Vuosisata trilogian kakkososalla. Mahtava järkäle, omasta mielestäni on parasta kun kirja on paksu ja sen luettuani jää haikeuden tunne. 

Täytyy siis jatkaa vastakkaiskielen puhumista, jotta tupsahtelee kivoja onnenkantamoisiakin meille kaikille.

Toisaalta ei kannata rutista vaan tulee nähdä negatiivisetkin asiat positiivisessa valossa. Paitsi tuo kuvien katoaminen, en näe mitään mukavaa siinä.

Sain tänään ihanan yllätyspaketin https://tunnetila.refashion.fi/ Ninalta. Olin kommentoinut hänen kosmetiikkaviikon postauksiin ja hänpä lähetti muutamille kommentoijille todella ihanat ylläripyllärit. Ohessa kuva ja toivottavasti kyseinen kuva jetsulleenkin pysyykin täällä hamaan bittipäivään asti.

Tunnetila bloggarilta tullut paketti tulvillaan suomalaista kosmetiikkaa. Kyllä piristi sateista päivää. 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud