Hugo Boss Woman Extreme

Hugo Boss Woman Extreme

Sain kesän alussa yllärinä blogiin testiin Hugo Boss Woman Extreme tuoksun ja lähdin tuoksua erittäin mielenkiinnolla tuoksuttelemaan. Mielenkiinnolla kenties siksi, että mieheni on ollut meillä se Hugo Boss mies, eli Hugo Bossin pukuja töihin ostanut ja vuosia käyttänyt Bossin tuoksuja ja aivan erityisesti miesten tuoksua ”Just different”.

Siinä mielessä olen siis hassu, kun Hugo Boss on niin vahvasti yksilöitynyt mieheen, etten ole siten aiemmin tuoksutellut Hugo Bossin naisten tuoksuja ja olen tainnut menettää aika paljonkin, sillä tämä ”Woman Extreme” on ihana tuoksu.

Hugo Boss Woman Extreme on erityinen oma versionsa Hugo Bossin alkuperäisestä naisten tuoksusta. Tuoksua kuvailisin pehmeän naiselliseksi, hienostuneeksi ja samalla raikkaaksi, mutta ei kirpeäksi tuoksuksi. Kirpeyden tuon tähän esille siksi, sillä moni vakiotuoksuni omaa sitrusmaista kirpeyttä.

Woman Extremen ensituoksussa tuoksuu ilmoille aivan hetkeksi kyllä pirskahteleva marjainen raikkaus ja ensituoksussa voitkin aistia boysenmarjan makeutta ja eloisuutta. 

Pirteys sulkeutuu kuitenkin hyvin pian puhtaaksi ja tyylikkääksi ja tuoksun sydämessä valloittaa jasmiini, valkoiset kukat ja musta tee. 

Itämainen osmankäämi luo tuoksulle sensuellin ja tyylikkään loppusilauksen. 

Hugo Boss Woman Extreme tuoksu on päiviin, jolloin kaipaan rauhoittavaa, mutta tyylikkään naisellista tuoksua. Tuoksua joka vienosti viettelee, ei valloita hyökäten päälle vaan hiljakseen ihastuttaa pehmeydellään. 

Joten kyllä vaan, tuoksu on niin ihastuttava kaikessa hienostuneisuudessaan ja hienovaraisuudessaan, että taidan minäkin nyt hieman olla Hugo Boss nainen, vaikka en Bossin vaatteita omistakaan ja olen avoin tuoksuttelemaan muitakin Hugo Bossin tuoksuja.

Pullolle vielä ihastunut huokaus, pullo on mielestäni erittäin kaunis ja tyylikäs, kuten tuoksu itsekin ja vaaleanpunainen lasi on mitä kauneinta katseltavaa. Kyllä tuoksut vaan ovat ihania ja saavat harmaankin päivän kirkastumaan. 

Onko Hugo Bossin tuoksut teille tuttuja ja mikä on tärkein ominaisuus sinulle tuoksussa vai onko se kokonaisuus pullon ulkonäköä myöten?

Aurinkoista tiistaita kaikille. <3

*Tuoksu pr-näyte ja saatavuus mm. Sokos




34 thoughts on “Hugo Boss Woman Extreme”

  • Mulla on tästä se edellinen versio ja se on ihan mun lempparituoksuja. Tätä vaaleanpunaista unelmaa en ole haistellut. 🙂

    • Nyt on kyllä aivan pakko tuoksutella muitakin Bossin naisten tuoksuja, sillä tämä kyseinen on hyvin kaunis ja ihana tuoksu. 🙂 Unelma on hyvä sana tälle. <3

      Ihanaa päivää Jonna <3

  • Mä olen aikas vannoutunut Hugo Bossin tuoksujen käyttäjä, samoin ukkokulta. Näinkin tuon tuoksun laivalla, mutta tuoksuttelu jäi,kun en vain tarvii yhtään uutta tuoksua tällä hetkellä 😀

    • Oletko, vitsi miten mukavaa kuulla! Sillä naisten tuoksut ovat jääneet aiemmin täysin vieraaksi, koska ovat olleet niin vahvasti oman miehen tuoksuja. Mikä logiikka tuossa sitten on, no ei niin mikään, ainahan naisten ja miesten tuoksut ovat kuitenkin erilaisia. 🙂

      Ihanaa päivää Tuija <3

  • Hugo ei ole mun tuttu, mutta jos noin kauniissa vaaleanpunaisessa muodossa saa, niin toki kiinnostaa:)

  • En ole kyllä tutustunut Bossin tuoksuihin, jotenkin olen pitänyt niitä miehille kuuluvina myös, mutta täytyypä käydä tuoksuttelemassa 😀

    • Ihan sama juttu ja en oikein ymmärrä edes miksi, koska toki miesten ja naisten tuoksut ovat hyvinkin erilaisia. No taas opin jotain uutta ja vielä jotain oikein ihastuttavaa.

      Tuoksuvaa päivää Anu <3

  • Mä taas en ole osannut Bossin tuoksuista oikein tykätä. En tiedä miksi. Toisaalta ole niin kiintynyt aina, kun löydän "sen omani", että ehkä se juontaa sieltä :). Ja mä olen löytänyt vasta kaksi "omaa" tuoksua :O.

    • Sulla vaan on tarkka tuoksunenä, jos kerran kaksi rakkautta vain on. Täälläkin ennen oli vain Escadan kesätuoksut ja Marc Jacobsin Daisyt ja yhtäkkiä kun aloin tuoksuttelemaan muita, huom. siis omalla kohdalla aukeni aivan ihana tuoksumaailma, pullollaan erilaisille mielialoille ja päiville erilaisia tuoksuja. Mutta toki näin asia ei kaikkien kanssa mene vaan on ihmisiä, jotka vannovat vaikka yhteen ja samaan tuoksuun läpi elämän.

      Haluaisin kuulla, mitkä nämä kaksi tuoksua ovat? <3

      Ihanaa päivää Heli <3

    • Mun kautta aikojen ykkönen on Guerlainin Nahema, sitä on viime vuodet saanut ainoastaan Stockalta vaihtelevasti ns. tiskin takaa, kun on osannut kysyä. Hyllyssä sitä ei ole esillä ollut. Nyt olin lukevinani, että lopettivat/lopettavat valmistuksen :(. Vanha tuoksu se parfyymi, mutta mä olen käyttänyt perfume de toilette -versiota.

      Toinen rakkaus on Lancomen La vie est Belle. Yhdessä vaiheessa se Legere-versio oli pois ainakin Sokoksen hyllystä mutta siinä kohtaa löysi tiensä tilalle Intense-versio.

    • Käytätkin muuten sellaisia voimakkaita tuoksuja, jotka taasen ei ole minun juttu. Mutta eikö upeaa, että kaikille on omat tuoksunsa ja moniakin niitä. <3 Tuo Lancomen tuoksu minulla olikin, mutta sen annoin eteenpäin, koska se vaan jotenkin oli liian myskinen omaan tuoksumaailmaan. Ehkä eniten olen kukkais ja hedelmäisten tuoksujen ystävä ja sitten on muutamia vahvempia iltatuoksuiksi.

      Kiva kun kerroit suosikkisi ja oikein mukavaa sunnuntaita Heli <3

  • Minä olen myös mieltänyt Hugo Boss tuoksut miehille kuuluviksi. Pitääpä joskus mennä kauppaan nuuhkaisemaan tuota ihanan punaista Woman Extremeä:)

    • Meillä ihan sama juttu siis, mutta ei näin olekaan vaan kyllähän nämä naisten tuoksut ovat ihan oma ja ainutlaatuinen juttu. Suosittelen, tämä on hyvin viehättävää ja kauniskin tuoksu. <3

      Upeaa päivää <3

  • Samoin minä miellän Bossin miehille, mutta en pane pahitteeksi naisten tuoksuja Bossiltakaan. Yhden Woman tuoksun, niitä ensimmäisiä olen saanut muistaakseni näytteenä LivBoxilta ja siitä tykkäsin. Kaunis pullo!

    • No niin eli tosiaan nämä ovat naisten tuoksuja, vaikka aluksi uumoilimme muuta. Mistähän nämä mielikuvat ovat meille tulleet. Woman tuoksua en ole tuoksutellut, mutta nyt kyllä kiinnostuin enemmän näistä.

      Pullo on hyvin kaunis, ihan samaa mieltä. <3

      Kivaa viikkoa M <3

  • Kiitos Bossin tuosuesittelystä. Voisi hyvinkin olla minulle sopiva. Olen huono tunnistamaan tuoksuista eri ainesosia. Kesän kunniaksi räväytin ostaa kerralla kolmea tuoksua ja ne sattuivat niin nappiin, että jokaista olen jo käyttänyt. On niin monta pettymystä, kun tuoksu on liian voimakas ja lopputuoksu kuin kärpäsmyrkky tai saippua. Ja että vaate haisee etovalta seuraavana päivänä. Pullon perusteella en valitse. No paljastan nämä nykyiset tämän kesän tuoksuni : Tommy Hilfiger, Tommy Girl, Guess, Girl Summer, jossa tosi upea pullo ja Laura Biagiotti, Laura. Hyvää elokuun alkua sinulle.

    • Ihanaa, että löytyi sopivia. Tommyn tuoksut tuttuja ja Guessin tuoksua juuri tuoksuttelin ja sen kanssa kävi jännästi, tuoksui tätini iholla ihanalta ja minun iholla pahalta. Eli vitsi nämä tuoksut ovat jänniä juttuja. Lauran pullon muodonkin tiedän, mutta en sitä miltä ne tuoksuu.

      Kivaa kun paljastit, oli mukavaa lukea näitä ja ihania elokuun päiviä Beate <3

  • haa, osuit asian ytimeen! liian usein tuoksu ostetaan ulkonäön ja/tai merkin mukaan.

    muutama vuosi sitten sain salarakkaaltani lahjaksi tuoksun Boss Nuit Pour Femme, musta yksinkertainen pullo, läpinäkyvä kansiosa. aivan ihan tuoksu!

    itse en olisi ikipäivinä älynnyt ostaa tätä hajuvettä ulkonäön perusteella. en varmaan olisi edes tuoksutellut. ei putelin ulkonäössä ole mitään vikaa, tyylikäs ulkoasuhan sillä on.
    mutta niin erinäköinen kuin edelliset hajuvesipulloni.

    no,salarakas oli ja meni, mutta tätä kyseistä mustaa Bossin hajuvettä olen sen jälkeen ostanut jo monta putelia 🙂

    T

    • Olipahan kiva tarina ja minulta löytyy tuo Bossin kroppavoide ja tuoksuna se on mielestäni todella naisellinen ja sellainen arvokas, ei synkkä vaan hienostunut. Pullo on todella yksinkertaisen kaunis, vaikka tosiaan omatkin pullot ovat suurin osa kirkasta lasia eli hyvin erinäköinen pullo se on.

      Ajattele salarakkaasta oli hyötyä, kun löysit yhden lempituoksuista.

      Kiitos kovasti tästä tuoksutarinasta T ja oikein aurinkoisia elokuun päiviä sinulle. <3

  • Bosit ovat jääneet etäisiksi, mutta tässä on pullo huiman kaunis! Kyllä mulle tuoksu on kokonaisvaltainen elämys. Tosin, aluksi ei-niin-hieno pullokin saattaa ajan saatossa muuttua näyttämään hienommalta, jos tuoksu on oikein ihastuttava ^_^ Mua tosin harmittaa, kun ostin viime kesänä yhden tuoksun ja kuvittelin sen tulevan tietynlaisessa pakkauksessa ja se olikin pakattu ihan toisenlaineen :O Tunsin oloni huijatuksi mutta myös typeräksi, kun en älynnyt tutkia millaisessa pullossa se vakiokoko tulee..kun siinä tuoksussa olin myös niin ihastunut siihen pulloonkin.

    Mutta ihanaa alkanutta viikkoa sulle Tiia <3!

    • Ihan sama juttu, halvan näköinen pullo ei samalla lailla vakuuta, eikä edes kaupassa houkuta tuoksuttelemaan eli kyllä kokonaisuus ratkaisee. Oi ei, ymmärrän tuon pakkauspettymyksen, voi itku miten siinä niin kävi!!! Ei noin saisi tuoksujen valmistajat tehdä.

      Ihanaa viikkoa Salka <3

  • Olen käyttänyt Bossin Femme -tuoksun nyt loppuun, aivan ihana! Naisellinen, pehmeä, kestää iholla kauan… On vaan aika hintava 🙁 Tätä "normaaliversiota" olen myös nuuhkinut ja hyväksi todennut, pitää testata tämäkin Extreme -versio 🙂

    • Piti ihan googlata tuo Femma ja oijoi miten kaunis pullo! <3

      Ihan pakko käydä tuoksuttelemassa, tämä Femme on mennyt täysin ohi.

      Kivaa päivää <3

  • Tuota Bossia en olekaan vielä tuoksutellut, mutta reissussa on mukana näyte uudesta Scent for Her -tuoksusta. Löytänee joskus tiensä kaappiini isommassakin koossa.

    • Hitsi enpä ole tuotakaan tuoksutellut. Bossin naisten tuoksut ovat jääneet vieraammiksi, mikä on tosi harmi, mutta onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä.

      Ihanaa viikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud