Bridget Jones arvonta!

Sain Leffamaailman lähettilään roolissa(oi kuulostaapa tuo hienolta;) Bridget Jones leffojan ykkös-ja kakkososat Blu-Raynä. Koska meillä ei Blu-Ray soitinta ole ja aika paljon on tuo ohjelmien katsominen soluttautunut netin uumeniin, jos ei liikkuvan kuvan leffoja leffateatterissa lasketa, niin ajattelin arpoa kyseiset leffat jollekin teistä. 🙂

Toivottavasti sieltä on paljon Bridget Jones faneja, joilta löytyy Blu-Ray soitin ja voihan nämä aina antaa vaikka joululahjaksi. 

Kommenttikenttään voisi huhuilla ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä koskien Bridget Jonesia, vaikkapa onko uusin Bridget jo katsastettu ja mikä näistä kolmesta on oma lempparileffanne Bridget Elokuvista tai ihan mitä tahansa, kunhan se liittyy Bridgetiin. Voi toki myös kertoa, ettei ole ikinä tutustunut Bridgetin maailmaan ja nyt haluaisi. 🙂 

Anonyymeille lukijoille yksi arpa ja Bloggerin tai Bloglovinin kirjautuneille lukijoille toinen arpa, koska itse täältä postittelen levyt jollekin teistä. 🙂 Anonyymit muistakaa ainakin nimimerkki laittaa ja sähköpostiosoitekin on toki kiva, niin saan voittajan kiinni, jos voitto osuu  kohdille. 
Arvonta päättyy 2.10.

Nyt tuhannesti onnea arvontaan kaikille ja jään innolla odottelemaan Bridget pulinaa kommenttilaatikossa. Iloa päivään!




42 thoughts on “Bridget Jones arvonta!”

  • Vielä en ole käynyt uusinta leffaa katsomassa, tarkoitus olisi kyllä. Vanhatkin olisi kiva katsoa pitkästä aikaa! 😊

  • Bluray-vempain just hankittu ja Bridget olis just mun sielunmaisemiin sopivaa, joten arvalla mukaan 🙂
    nelliina(@)yahoo.com

  • Nämä yritän ehdottomasti voittaa meille, koska tytär ei ole nähnyt näitä ollenkaan.
    Itse olen nauranut ja itkenyt näitä leffoja katsoessa <3
    Ihanaa tiistaita!

  • Bridget on maailman tunnetuin höseltäjä ja sinkku (tai no ei enää) ja jotain tuttuakin hänessä on ;D!

  • OI Bridget vaan on ihana, uusin on vielä näkemättä, mutta tässä lähiaikoina on tarkoitus mennä. Kahdella arvalla mukana 🙂

  • Bridget on kirjana ja leffana on chic littiä / filmiä parhaimmillaan. Erityisesti koska itse taidan olla jo kalkkuna-sarjaa. Mukana kahdella mahdollisuudella.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

  • Aivan ihana arvonta ja juurikin ajankohtainen :). Ystäväni kanssa olemme sopineet, että menemme katsastamaan uusimman Bridgetin, mutta itse haluaisin nähdä 1. ja 2. osan ennen kuin menen kolmatta katsomaan, koska varsinkin 2.leffa on päässyt unohtumaan. Nämä leffat tulisivat minulle niin tarpeeseen, kun en kumpaakaan leffoista itse omista :).
    [email protected]

  • Bridget Jonesin elokuvia voi katsella useaan kertaan, niin hauskoja ne ovat. Uutta kuvaa en vielä ole nähnyt. Kahdella arvalla mukana, seuraan ihanaa blogiasi bloggerin kautta.
    [email protected]

  • Jätän arvonnan väliin, kun ei ole oikeanlaista soitinta. Muutenkin elokuvia tulee lähinnä katsottua muilla konsteilla.

    Kaikki Bridgetit on hauskoja, mutta jotenkin tuntuu, että uusin olis kaikkein hauskin.

    Bridgetiin liittyy hauska muisto ekan leffan ajoilta. Pääsin ystäväni kanssa katsomaan ennakkonäytökseen leffaa ihan isolle kirkolle Helsinkiin (Lasipalatsiin??) Samalla kuvattiin kohtauksia Kuutamolla-elokuvaan. Siellä me näymme ystäväni kanssa 😄

  • Mukana kivassa arvonnassa! Ja kahdella arvalla!
    Oltiin viikonloppuna tyttären kanssa katsomassa tuo uusin Bridget Jones baby! Ja se oli niin hyvä leffa!
    Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa nuo vanhemmat leffat!

  • Olen tykännyt Bridgetistä aikoinaan, sitten se rupesi ärsyttämään – se hahmo. Nyt pohdin tuhlaanko rahojani uuteen leffaan, mutta taidan antaa mahdollisuuden 🙂 Ja dvd:t lähtisi joulupakettiin 🙂

  • Oi, ihana arvonta, mukana ollaan ehdottomasti! Bridget on ollut iso osa elämääni teinitytöstä asti. Olin varmaan 12 tai 13, kun luin ensimmäisen kirjan ekan kerran (ehkä vähän liian nuori siis, heh), ja kaikki kolme olen lukenut monta kertaa.

    Leffoista paras on joko ensimmäinen, tai uusin. Uusin yllätti todella positiivisesti, nauroin vedet silmissä ja koska viime aikoina on ollut vähän vaikeaa, se tuli tarpeeseen. 🙂

    koyhatkauniitjakurvikkaat[at]gmail[dot]com

  • Mukana ollaan! 🙂 Soitin löytyy ja myös leffat on hauskoja! Kahdella arvalla osallistun.

    hippohiiri at gmail.com

  • Arvonnassa mukana! Bridget Jonesit on aivan mahtavia, uusin olis tarkoitus mennä katsomaan 😀
    sirukka(at)hotmail.com

  • Airiina
    Bridget on AINA niin hauskanen, osallistun arvontaan, blu-ray soitin löytyy.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  • Oi, minulle kahdella arvalla. Uutta olen menossa ens viikon lopulla katsomaan ja kun nyt kohta jään taas työttömäksi olisi nämä kuin nappi silmään, vai miten se meni, minulle harmaaseen arkeen, jota taas opettelen töiden jälkeen.
    Päivi

  • Kahdella arvalla mukana ^_^ Uusinta leffaa en ole vielä nähnyt, mutta entiset osat kaikki yhtä hyviä ja olisikin kiva päästä taas katsomaan, jos onni on myötä 🙂
    [email protected]

  • Kävin ensi-iltapäivänä katsomasss uuden Bridgetin ja se on mun mielestä ihan paras, paras kaikista kolmesta! <3

    Kaksi arpaa. 🙂

    sannamaria77 at gmail.com

  • Ikinä nähnyt yhtään. Traileri viimeisimmästä nauratti ja kiinnostaisi. Tosin kuulin etukäteen, että jos ei ole aiempia nähnyt, ei maksaisi vaivaa.
    Ehkä joskus vielä jostain…. =)
    Kahdella mukaan, koska tässä voisi olla yksi mahdollisuus.

  • Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta 🙂
    Olen nähnyt vain Bridget Jonesin ykkösosan, eli kakkonen ja nyt tämä uusin on vielä näkemättä. Tyttäreni ehti tuon uusimman jo käydä katsomassa ja kovasti kehui sitä.
    [email protected]

  • Oi oi, kahdella mukana! Kävin muuten viime torstaina katsomassa Bridget Jones babyn ja voi miten tykkäsin siitä, tykkäsin tosi paljon! Voisin mennä katsomaan uudemmankin kerran. Nuo leffat meiltä löytyy itseasiassa boksilta, mutta ei dvd-hyllystä, joten kokeillaan josko onni potkaisisi tässä kivassa arvonnassa. Hih! Noita kun katselee kerta toisensa jälkeen uudelleenkin!

    Mukavaa keskiviikkoa sinulle Tiia!

    [email protected]

  • Bridget on niin mun elämän sankaritar 🙂 Joten kahdella arvalla messiin 🙂

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

  • Peppi
    Arpa minulle, nämä kannattaa katsoa jos on mielimaassa, aina tulee iloiselle mielelle. Olisipa onnea arvonnassa.

    peholapp(at)uusikaupunki.fi

  • Mukana kahdella arvalla.
    Ovat kyllä ihan loistavia elokuvia. Uusinta en ole vielä nähnyt.
    s.kansakoski(at)luukku.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud