Ihmeitä ja tuliaisia Italiasta

Ihmeitä ja tuliaisia Italiasta

Viikonloppuna tein unelmien aarrekartan, josta lisää edellisessä postauksessa. Karttaa tehdessä jo tiesin, että jos jotain oikein kovin toivoo, joskus elämä yllättää ja unelmat ovat toteutuakseen. Toki nyt kirjoitan pienistä unelmista eli Liisa ihmemaassa huulipunista, joiden suhteen en lakannut puolen vuoden aikana ikinä toivomasta. Mutta jos pienet unelmat voivat toteutua, miksi ei isommatkin?

Kirjoitin enemmän haaveestani täällä ja miten toivoin näitä punia mieheni tuovan tuliaisiksi Italiasta. Ihmeen kaupalla punat viime viikolla Italiasta rantautuivat ja kaikkinensa punat olivat kosmetiikkakaupan vihoviimeiset. Mieheni nappaisi mukaan viimeisetkin punat punaisessa sävyssä ja nämä ylimääräiset menevät Keyword:Love blogin Jonnalle ja Souliina bloggaajalle, koska he kaksi ovat olleet huulipunahengessä mukana kaikki nämä kuukaudet. Meillä oli myös keskenämme diili, jos joku löytää nämä jostain, niin tilaa kaikille tai jos näitä olisi löytynyt mm. Kreikasta tai Espanjasta, joissa Jonna ja Souliinakin lomailivat kesällä, olisivat tuoneet minullekin punat.

Italiassa siten tapahtuu ihmeitä ja omalle rakkaalle tuhat suukkoa siitä, että on tekojen mies. <3 Pastaakin toi ja pastamaustetta, ne oli nappaistu mukaan lentokentältä, mutta hei kaikki energia oli ladattu puniin. 

Joten älkää lakatko haaveilemasta niistä pienistäkin asioista, joskus elämä yllättää ja niinhän se Liisakin joutui Ihmemaahan. 😉

Iloista maanantaita kaikille ja nyt saa kertoa, mikä noista punista on sinun lemppari?




60 thoughts on “Ihmeitä ja tuliaisia Italiasta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud