Lumene meikissä ja upeita Lumene uutuuksia!

Lumene meikissä ja upeita Lumene uutuuksia!

Lumenelta on ilmestynyt jotain uutta ja ihanaa ja pääsin tutustumaan uutuuksiin meikkauksen muodossa. Lumenellahan on aivan järjettömän hyvät meikkivoiteet ja aikanaan Lumenen cc-voide mullisti oman meikkausmaailman. Kevyt ja peittävä, hehkua ja valoa antava, tälläisiä adjektiivejä ensimmäisenä tulee mieleen Lumenen meikkivoidemaailmasta. 

Lumenen ripsareihin en aiemmin ole ollut kovin ihastunut, vaan kaipaan ripsareilta intensiivisyyttä ja massaa ja pituutta antamaan ripsille. Nyt on tosin ilmestynyt jotain vielä parempaa, nimittäin Lumenen uutuusripsari antaa vielä taipuisuutta. En olisi uskonut, ellen olisi nähnyt ja eilen myös itse kokeillut uutta ripsiväriä. Nyt Lumenen ripsareista ja minusta on myöskin tullut kamuja.
Lumene Nordic Noir Birch Black mascara on upea. Miten nerokas idea on taikoa ripsivärin hylsy koivupuuksi ja vielä tyylikkääksi mustavalkoiseksi sellaiseksi. Heti tuli tunne, että tässä on oikea vientituote ja sellainen johon moni ulkomaalainen varmasti tarttuu lentokentän ständillä.

Ripsiväri sisältää koivun hiilipigmenttiä ja kyseisellä ripsivärillä saa taiottua erittäin intensiivisen mustat ripset. Harjan muoto on suunniteltu taivuttamaan ripsien muotoa ja tässä on onnistuttu erinomaisesti. Ripsientaivuttaajaa et tarvitse, Nordic Noir Birch Black Mascara taivuttaa ripset puolestasi.

Ripsiväri sisältää mineraalipitoista luomu koivumahlaa, joka hoitaa ja kosteuttaa ripsiä.

Tällä tyylikkäällä ripsivärillä on hintaa 19,90e ja on nyt kaupoissa.

Lumenelta ilmestyi nyt lokakuussa myös Invisible Illumination Instant Glow sävyvoiteet ja voi pojat, on todella ihana ja kasvoille hehkua antava sävyvoide. Sävyvoiteita löytyy kolmessa eri sävyssä: Universal light, Dark ja Medium. Sävyvoiteita voi myös keskenään yhdistellä.

Koostumus on ihanan geelimäinen, juuri sellainen joista ylipäänsä pidän myös ihonhoitotuotteissa. Ihonhoitotuotteelta iholla tämä sävyvoide tuntuukin eli mukavan kosteuttavalta ja keveältä. Kerrostamalla saadaan lisää peittävyttää ja lupaa antaa jopa 24H kosteutuksen iholle. Sopiikin erityisen hyvin kosteusköyhälle tai kuivalle iholle.

Sisältää punaista haarukkalevää, luomu koivunmahlaa, lakkaa ja lähdevettä. Hintaa sävyvoiteella on 34,90e.

Käytyäni meikissä, oli Maiju seuraavana menossa meikattavaksi. Maijun ripsistä todella hyvin näkee, miten loistavan tuloksen uutuusripsiväri saa aikaan ja miten taipuisat ripsistä tuleekaan ja katsokaapa miten luonnollisesti ihokin säteilee.

Kiitos Lumenelle kivasta tavasta tutustua meikki uutuuksiin eli meikin ja valokuvauksen muodossa. Kuvat muuten Maijun kuvaa lukuunottamatta on ottanut Mona Salminen. Monalle peukut, sillä  hyvin on saanut meikäläisen kaksarin häivytettyä näihin kuviin. 🙂 Luonnollisen meikin taikoi Eevis Liedes. Oman huulipunan sävy on muuten todella kaunis ja sävy on ”Poutapilvi” ja puna on Lipshine-kokoelmasta. 

Miten siellä, mikä on sinun kaikkien aikojen Lumene suosikki, mitä olet mieltä Lumenen uutuuksista, voisivatko olla sellaisia, joista sinäkin siellä ruudun takana innostut? 

Oletteko muuten huomanneet, että Lumenella on nykyään oma verkkokauppa. Kannattaa kurkkia, siellä on aina ihan mielettömän hyviä tarjouksiakin ja esim. juuri nyt näistä sävymeikkivoiteista saa hinnoista -25% pois.

Kaunista  lauantaita kaikille. <3 


42 thoughts on “Lumene meikissä ja upeita Lumene uutuuksia!”

  • Kivoja tuotteita ja näytätte kyllä kumpikin niin upeilta❤ Oon tykänny Lumenen tuotteista aina😍 Mukavaa viikonloppua❤

  • Hyvät kuvat ja upeat ladyt<3

    Minulta Lumenen suosikki on valokynä.Toka oli Lumene Time Freeze Instant Lift, mutta se on poistunut valikoimista. Meitä on monta, jotka kaipaamme tuota edullista pulloa, jonka kanssa oli kiva hoitaa mm. decolteenkin alue. Minulla nyt viimeistä viedään, joten voivoi!

    <3

    • Olisikohan tuo Time Freeze Instant Lift jossain muussa muodossa? On nimittäin aina harmi, kun lemppari poistuu.

      Ihanaa sunnuntaita Leena <3

  • Kauniit meikit molemmilla rouvilla! Miten ihanaa onkaan päästä ammattimaskeeraajan hemmottelemaksi! Lumene on luottomerkkini ihonhoitotuotteissa, brändin meikkejä ostan aina silloin tällöin. CC-voide on ollut käytössä jo useamman vuoden ajan.
    Rentoa viikonvaihdetta ❤️

  • Upea ulkomuoto tuolla ripasarilla! Minäkään en ole ennemmin tykännyt Lumen ripsareista. Jospa sun kokemuksen myötä uskaltaisin taas koklata…Te ootte niin kauniita ja ihonne hehkuu kuvissa. Tuota voidettakin ois kiva testata…Ihanaa iltaa Tiia <3

  • Voi, miten upeita naisia te Maijun kanssa olette.
    Nyt olen pyörinyt kolme päivää kirjamessuilla ja poikkeuksellisesti minulla on ripsaria. Niinpä innostuin tästä Lumenen uudesta ripsiväristä niin, että taidan joutua ostamaan sellaisen.
    Oikein hyvää talviaikaa sinulle ihana Tiia <3

  • Ihanat kuvat sinusta. Olin kyllä niin hämmästynyt siitä ihon hehkusta mikä saatiin aikaiseksi.

  • Minä etsin aina hyviä ripsareita. Haluan ripsiini pituutta ja taipuisuutta, koska ovat luonnostaan suorat ja melko lyhkäiset. Ripsari siis kiinnostaa kovasti 🙂
    Näytätte Maijun kanssa todella hyviltä <3
    Ihanaa viikonloppua sinulle Tiia <3

  • Jes, tämä oli taas niitä juttuja, jotka liippasivat myös meikäläistä!!! Lumenella on tosi ihania tuotteita, harmi että elintärkeä Time freese lopetettiin, se oli yksi suosikki muiden hoitotuotteiden ohella. Monia omakohtaisesti käytettyjä merkkejä ei ole kuin Joe Blascolla, Oriflamella ja Garnierilla. Kokeiluja on toki paljon muitakin ja joku hyvä valmiste jäi ehkä mainitsematta, kun en nyt yht'äkkiä muista. Tälläkin hetkellä on Lumenen True Mystic volume maskara käytössä ja tänään ostin Lumenen heleyttävän BB-voiteen. Aiemmin on ollut Gardnierin vastaava.

    Maiju oli tosi hehkeänä, hänellä on ihana, hyvällä tavalla jopa omahyväinen ilme, joka viestii paljon ihmisen omanarvon tunteesta. Olette viehkoja naisia ja sovitte meikkimaailmaan tosi hyvin. Kiitos tästä esittelystä Tiia.

    • Pakko nyt kysyä Lumenelta onko tuon Time Freezen tilalle tullut jotain uutta vastaavaa. Palaan tähän. Lumenen BB-voiteet ja CC-voiteet on loistavia. <3

      Maiju on upea nainen ja olen samaa mieltä, että kuvassa on ihanaa positiviista leikkimielisyytt, pientä ilkikurisuutta. <3

      Kiitos Irja mielettömän paljon kauniista sanoista ja aivan ihanaa sunnuntaita sinulle. <3

  • Nyt olisi juuri omille ripsille sopiva harjanmuoto, ostoslistalle siis! Kauniit kuvat teistä, niin heleän kauniit ja raikkaat meikit. Kivoja juttuja Lumenelta tullut, nyt olen käyttänyt noin kuukauden uutta Ajaton -sarjaa Nivean Cellulareiden loputtua ja iho kyllä tykkää ravitsevan runsaista voiteista, talvea kohti siis nappijuttu!

    • Sama juttu tuon Ajaton-sarjan kanssa ja sy-voiteen säästän vielä pakkaspäiviin ja haastan miten toimii silloin, kun luomeni on rutikuivat. Mutta sitä seerumivoidetta rakastan. <3

      Ihanaa sunnuntaita Heli. <3

  • Hei, onko sinun ja Lumenen erimielisyydet koski ikäkysymystä meikkien osalta selvitetty.

    • Hei kiitos kysymyksestä ja kyllä on. Kaikista vaiheista olen täällä blogissa avoimesti kirjoitellutkin ja löytyy varmasti hakusanalla "Lumene", jos laitat blogin hakusanalaatikkoon.

      Lyhyesti kävin keväällä tapaamassa Lumenen ihmisiä ja he kertoivat miten vakavasti ottavat palautteen vastaan ja tällä tarkoitan kaikkia blogiin tulleita kommentteja, en todellakaan yksin omaa blogipostaustani pelkästään.

      He kertoivat myös tuolloin, että on suunnitteilla aikuisemmalle iholle suunnattu sarja Ajaton. Joka on ilmestynytkin ja josta olen myöskin kirjoittanut blogissa. Lumenen slogankin meni jotenkin näin, että ajatonta kauneutta kaikille. Lisäksi mainoksessa eli insta storiesissa näkyi eri ikäisiä tavallisia naisia.

      Joten kyllä Lumenella ja minulla on nyt kaikki hyvin. <3

      Ihanaa sunnuntaita.

  • Minulla on ollut ihan sama ongelma Lumenen ripsivärien kanssa, joten kiitos vinkistä! Olet kyllä hehkeä ja aloin miettiä, että missä vaiheessa olet saanut kasvatettua hiuksesi noin pitkiksi?! :). Pohdin kasvattamista, koska olis kiva myös joskus vetää tukka tuollaiselle loivalle kiharalle special tilanteita varten… Kasvattamisen välivaihe on vaan niin tylsä, kun tukka ei ole lyhyt eikä pitkä 🙁

    • Juu en ole aiemmin Lumenen ripsiväreistä saanut riittävästi pituutta ja massaa omille ripsille. Toki joku muu voi tykätä kevyemmästä lookista, mutta itse kaipaan ripsiin aina näyttävyyttä. Mutta nyt on sellainen ripsiväri ja todella intensiivisen musta, suorastaan harvinaisen musta ja se miten taivuttaa ripset, ihmeellistä. <3

      En tiedä yhtäkkiä nämä kasvoivat vaan tai ainahan ne kasvaa, mutta olen aina pätkinyt ne, mutta nyt en. Voi johtua kyllä koko kesän popsimistani vitamiineista, jotka edistävät hiusten kasvua.

      Jos kasvatat polkkapituudesta niin sitten ne tavallaan kasvaa luontevasti siinä mallissa.

      Ihanaa iltaa Pilvi <3

  • Tuo uusi sävymeikkivoie on aivan huippu. Tarpeeksi peittävä ja samalla superkosteuttava <3<3

    Ihanat kuvat <3 Iloa viikkoon Tiialainen <3

  • Tosi kiva meikki kyllä! 🙂 Mun ikuinen suosikki Lumenelta on kulmapaletti! Oon yläasteikäisestä asti käyttänyt sitä, enkä oo ainakaan lähiaikoina vaihtamassa mihinkään muuhun 🙂 Lisäksi oon tosi paljon tykännyt Lumenen kasvovedestä.

    • Hei kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla tuota kulmapalettia. Aina tulee uusia juttuja ja vinkkejä, Lumenellakin on niin paljon kaikkea.

      Lumenella on kyllä tosi paljon ihanuuksia.

      Ihanaa torstaita Sofia. <3

  • Kauniit kuvat ja kiitos näistä tiedoista. Tuo ’koivupölkky’ ripsiväri tarttui jo mukaan kentällä ja on todella toiminut hyvin. Olisi ehkä pitänyt ostaa useampi varastoon. Mietin tuota geelivoidetta, mutta matkaseurani hieman rajoitti ostohaluja.

    • Ihanaa kuulla ja eikö olekin toimiva ripsari. Tämä on nyt eka Lumenen ripsari sitten nuoruusvuosien, jota olen käyttänyt ja nyt on niin hyvä, ai että. Lisäksi peukut kauniille ulkomuodolle.

      Voi matkaseura, hih tuttu tunne. 😉 Juu tuo sävyvoide on ihanan kosteuttava, peittävä ja heleyttävä, eli huippu sekin. Lumenella on kyllä erittäin vahva osaaminen meikkivoiteiden ja ihonhoitotuotteiden saralla.

      Ihanaa päivää Leena. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud