Tokmannin asuissa reissussa ja kotona!

Reissussa on ihanaa!

Pikkujoulukausihan on jo täysillä päällä ja Tokmannin Nordic Tricot by Ivana-malliston kaksi veluurimekkoa sopivat just eikä melkein alkavaan juhlakauteen. Mallistosta valitsin veluuritunika Sinin, jonka A-linjainen malli ja kultakirjaillut bambihahmot ihastuttaa. 


Käykää ihmeessä kurkkimassa Tunnetilan Ninan upea postaus samaisesta mekosta ja muista Nordic Tricot by Ivanan ihanuuksista ja taasen Curiouser&Curiouserin Nooran ihana postaus malliston toisesta näyttävästä veluurimekko Hillevistä ja Nooran muista lemppareista. 

Veluuritunika Sini 29,95e
Olin Souliina blogikamun kanssa viikonloppuna Kabareematkalla Tallinnassa ja todellakin ehdoton valinta kabareeiltaan oli veluuritunika Sini. Olin asuuni äärimmäisen tyytyväinen, mutta pieni lapsuskin reissulle pakatessa pääsi tapahtumaan. 

Olin pakannut aivan erilaiset korkkarit matkaan mukaan. Onneksi olivat sentään eri jalkaan ja en edes kestä ajatella, mitä olisin laittanut jalkoihin, jos molemmat kenkulit olisivat olleen saman jalan kenkiä. Kauhean korkkarimokani huomasin vasta juuri ennen kabareen alkamista, etten enää kauppaankin olisi ehtinyt pinkaista. 

Rakastan Veluuritunika Sinin kirjailua edessä. Ajattelin jostain vanhasta 90-luvun muistista, että veluuri olisi hiostavaa, mutta tämä mekko ei hiostanut lainkaan, mutta oli mukavan lämmin yllä. 

Reissuaamuissa on parasta, jos saa mukavasti nauttia aamukahvin vielä sängyssä loikoillessa. 


Veluuritunika Sinin lisäksi kokoelman lempparit ovat pitkä punainen Sofia-yöpaituli ja froteinen Mirjam-aamutakki. Kaikki yöpaidat ja aamutakit tulevat Tokmannin myymälöihin 22.10 alkaen ja taasen nämä muut postauksen asut ovat jo myymälöissä.

Pitkästä Sofia-yöpaidasta tulee aivan mieleen kaikki lapsuuden pitkät puuvillaiset yöpaidat ja myös kesät mökillä. Materiaali on ohutta, joustavaa ja lämmittävää eli kuitenkin toista, kuin oman lapsuuden aika kovatkin ja jäykät puuvillayökkärit. 


Sydänkuvio tuo mieleen jo tulevan joulukauden ja näen jo itseni tulevan joulun pyhinä, takkatulen ääressä lukemassa kirjaa ja käden hamutessa suklaarasiaa ja yökkäri ja froteetakki vain päällä. Ihanaa. <3

Sofia yöpaita 19,95e

Yöpukumallistoon kuuluu myös aavistuksen lyhyempi yöpaituli Anni. Annikin on niin ihanan pehmeä ja joustava yllä. Anni 16.95e. 

Tallinna-päivä sujui mukavissa merkeissä auringon porottaessa ja välillä piti ihan villakangastakki ottaa pois päältä. Alta paljastui lempisävyssä punaisessa, monipuolinen Tyyne-trikootunika. Tämä käy niin kesämekkona, yöpaitana tai juuri erilaisten legginsien kanssa tunikana. 

Tyynee-trikootunika 29,95e

Kotiin on ihanaa palata!
Pyjamasunnuntai ja vielä reissun väsyttämänä ihan parasta.Takkaan tuli, aamukahvi, hyvä kirja ja mukava yöasu, näistä elementeistä on täydellinen sunnuntai tehty! Siru-yöpaidassa ja Holly-trikoohousuissa on mukavaa koko päivä köllötellä. Jos vilu iskee, niin päälle vielä kietaistuna froteinen Mirjam-aamutakki, joka onkin kokoelman lemppareita.

Mirjam-aamutakki tuo täydellisesti mieleen lapsuuden froteiset vaatteet, muistan froteiset aamutakit ja sortsitkin. Vetoketju ja vyö tuo vielä lisää nostalgista lapsuuden ajan fiilistä. 

Mirjam-aamutakki 24,95e
Siru-yöpaita 16,95e
Holly-yöhousut 14,94e

Lempivärini on punainen, joten tämä kokoelma on aivan erityisen mieluisa. Mukavia löhöilyasuja kotoiluun ei koskaan voi olla liikaa. Vielä, kun ovat näin nättejä Ivanan henkeen suunniteltuja, niin ihan täydellisyyttä. 
Viehättikö Nordic Tricot by Ivana Tokmannille suunniteltu mallisto teitä siellä? Löytyikö asuista jokin lempparivaate teidän makuun ja tuliko teillä samanlaisia lapsuuden fiiliksiä tästä kokoelmasta?

Juhlamekot ja punainen tunika löytyy Tokmanneilta jo ja voit kurkkia niitä täältä, kuten aiempaakin mallistoa. Froteinen aamutakki ja yöpaidat tulevat myyntiin 22.10. 

Oikein leppoisaa ja sydämellistä sunnuntaita kaikille. <3


56 thoughts on “Tokmannin asuissa reissussa ja kotona!”

  • Oletteko koskaan Maijun kanssa miettineet, että jos jättäisitte kaiken tuon ostelemisen ja niillä rahoilla auttaisitte vaikka parantamalla niiden läheisten vanhusten elämänlaatua?

    • Luonnollisesti Maijun puolesta en voi vastata muuta kuin, että en tiedä uskollisempaa ja auttavaisempaa tytärtä, kuin Maiju on. Moni saisi ottaa Maijusta mallia, miten paljon auttaa ja antaa aikaa äidilleen.

      Arvostan kovasti, että anonyymi kantaa huolta vanhuksista. Kuitenkaan vanhukset eivät ole millään muotoa osa blogiani, heidän elämänsä on yksityistä, eivätkä kuulu tänne, joten anonyymi ei voi vetää johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen sukuni vanhusten suhteen, ei myöskään sukulaisteni elämänlaadusta, joka kerrottakoon on mitä mainion.

      Koskaan en puhu taloudellisista asioista, mutta jos blogia on lukenut pitkään ja rivien välejä osaa tulkita, niin Helsingin keskustassa asuvat sukulaiseni ja kesäpaikat Sipoossa merenrannalla ja miehen vanhempien koti arvostetutulla alueella Espoossa ja kesäpaikat Kirkkonummella, niin he eivät luonnollisestikaan minun pennosia tarvitse niin mihinkään. Joten autan esim. sydänliittoa tukemalla.

      Luonnollisestikaan taloudelliset asiani tai mitä ostan, eivät myöskään kuulu muille ihmisille, kuin omalle perheelle. Tämä postaus on kuitenkin kaupallinen yhteistyö, mutta ostaisin kyllä viivana muutenkin postauksen aamutakin, pitkän yötakin ja veluurimekon, koska minulla oli aidosti niille ihan tarvetta.

      Peukut vanhusten elämänlaadun välittämisestä kuitenkin ja ehdottomasti kannattaa itse keskittyä parantamaan läheisten elämänlaatua ja käyttää energiansa siihen.

      Mitä ostamiseen tulee, niin maailmantalous ei valitettavasti pyöri, jos ihmiset lakkaisivat ostamasta, vaan kuluttaminen luo myös työpaikkoja. Järjetön kuluttaminen on sitten oma lukunsa ja 100% voin vakuuttaa, vaikka tämäkään ei luonnollisesti kenellekään kuulu, mutta en ole järjetön kuluttaja vaan tarkka siitä mitä ostan.

      Mukavaa sunnuntaita. 🙂

    • Kannattaa käydä lukemassa mun blogia. Sieltä voit varmaan ilolla käydä bongaamassa viikon takaisen postaukseni ❤️ Mitä siis olen päättänyt. Mitä tulee tuohon hyväntekeväisyyteen, niin teen varmasti äidilleni sellaista hyväntekeväisyyttä, mitä ei rahalla voi mitata. Olen äitini edunvalvojana ja se on pyyteetöntä työtä rakkaudesta äitiini. Uskoisin, että äitini arvostaa sitä paljon enemmän kuin rahallista tukenani. Raha-asiat on muutenkin sellaisia My Business asioita. Ihanaa syksyä anonyymille ❤️

  • Ihanat vaatteet ja kaunis malli.
    Tuo musta tunika oli aivan upea samoin, kuin punainen.
    Mikä oliskaan ihanampaa, kuin nauttia vapaapäivästä rennosti, kivoissa vaatteissa.
    Mukavaa alkavaa viikkoa
    >Leena

    • Eikö olekin. <3 Oma lemppari on kuitenkin sydänkuvioinen Sofia yökkäri ja miten sydänyöpuvun nimi onkaan juuri Sofia, kuten meidän sydänlapsen. <3

      Ihanaa uutta viikkoa Jonna <3

  • Kauniita Tallinnan kuvia!
    Minusta kivan näköisiä perusvaatteita ja hintakin on tosi kohtuullinen. Saattaisin jopa hankkia, jos jaksaisin vääntäytyä kaupoille. Minulla menee taas luontaisesti "älä osta mitään"-päivät, kun en vaan saa aikaiseksi päivittää vaatekaappia.

    • Hih olet paras ja totta, kaupoissa käyminen on rasittavaa, mutta onneksi on verkkokaupat. 😉 Nämä kaikki löytyy Tokmannin nettikaupasta. 😉

      Ihanaa uutta viikkoa <3

  • Nyt minäkin haluan tuon pitkän yöpaidan, koska se olisi ihan täydellinen saunan jälkeen laittaa päälle. Ihania vaatteita ja mikä tärkeintä, mukavia päällä. Asiallinen vastaus muuten anonyymille, joka taas luulee tuntevansa bloggaajat henkilökohtaisesti.
    Oot muru <3

    • Tuo pitkä Sofia-yöpaita on niin mun lemppari, siinä oikeasti haluaa olla koko ajan täällä kotosalla. <3

      Anonyymi oli vähän hassu, kun vailla parempaa tietoa ajatteli, että oman suvun vanhuksilla olisi jotenkin huonot oltavat.

      Oot muru myös <3

    • Voi ei sun kanssa, kiitos ihan mielettömän paljon. <3 Tämä mallist on ihan super, mutta niinhän nämä Ivanan ovat olleet kaikki. <3 Nämä sopii suomalaisen naisen vartalolle.

      Ihanaa viikkoa Nina <3

  • Mä en kestä noita kaikkia ihania vaatteita joita tässä näytät. Haluaisin niistä ihan jokaisen!
    Vain sinulle (ja Ladylle) voisi sattua noin että otat eri parin kengät mukaasi, mutta onneksi siinä ei sen kummempaa hämminkiä tullut kuitenkaan.

    • Eikö olekin mieletön mallisto ja ihanaa kuulla, että tykkäät. <3 Juu taidetaan olla Ladyn kanssa sielunsiskoja näissä asioissa. <3

      Sydämellistä uutta viikkoa Kristiina <3

  • Siis ihanat vaatteet! On varmaan pakko lähteä Tokmannille lähiaikoina, vaikka tuntuukin, etten löydä silloin mitään, kun jotain kivaa etsin. 🙁

    Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  • Voi, miten kaunis olet noissa kaikissa älyttömän edullisissa vaatteissa.
    Oikeasti olisit varmasti kaunis vaikka jätesäkkiin pukeutuneena.
    Vähän nauratti tuo korkkariepisodi. Tekevälle sattuu.
    Toivon sydämestäni sinulle ihanaa ensi viikkoa!

    • Voi ei sinua, no en todellakaan ole vaan kyllä tässä otettiin tuhat kuvaa, ennen kuin niistä jotkut edes suhtkoht onnistuivat. 🙂

      Tekevälle sattuu ja kun en rauhassa ehtinyt edellisenä iltana pakata, niin aamulla näköjään meni vähän säheltämiseksi. 🙂

      Samoin sinulle oikein ihanaa viikkoa <3

    • Oi kuinka mahtavaa. Olen kyllä huono antamaan vinkkejä, kun on niin huono muisti. Mutta jos laitat hakusanaksi blogiini Tallinna, niin täältä löytyy vinkkejä kyllä monenmoisia. Lavas leipää suosittelen ostamaan ja ehdottomasti suosittelen tuota Kabareeta, se oli huikea!

      Tallinnasta löytyy aina kaikkea uutta katsottavaa ja nautittavaa.

      Ihanaa reissua teille Henna <3

  • Nättejä asuja upeissa kuvissa<3 Ihana, lämmin ja iloinen tunnelma<3
    Kivaa uutta viikkoa Tiia<3

  • Ihanat kuvat ja malli, niin tykkää myös Tokmannin tarjonnasta. Pola ja ivan in, hinta ja laatu kohdillaan! ja saa muutakin, kuin vaatteita <3

    • Olen myös Polan vaatteita ostanut Tokmannilta, paidan ja neuletakin ja ei ole hinnat päätä huimanneet. .:) Ihanaa kun tulee näin paljon erilaisia ihania vaatteita Tokmannille. <3

      Mukavaa viikon jatkoa MerjaBirgitta <3

  • Taas niin kauniit kuvat ja alati kaunistuvat mallit. Minunkin lemppariväri on punainen, tarkemmin tummanpunainen ja siksi nuo vaatteet oli makuuni. Erityisesti yövaatteet ja tunika. Reipasta alkuviikkoa sinulle!

    • Ihan sama juttu, punaista se olla pitää. <3 Nuo yövaatteet ja tuo aamutakki, rakastan! Mutta onhan tuo veluurimekkokin niin ihana juhlaan. <3

      Ihanaa viikon jatkoa Marja ja kiitos kovasti <3

  • Olitko sinäkin lauantaina Tallinnassa? Hassua, kuinka Facebookin perusteella siellä oli paljon tuttuja ja samoja katuja talsimme kaikki. Silti emme törmänneet kuin yksiin tuttuihin, perheeseen joka asuu samassa kaupunginosassa kuin mekin. Harvoin heitä kotinurkillakaan näkee, joten juttua riitti, kun tapasimme Tallinnassa Niguliste kirkossa 😁

    Voi että, lämmintä tosiaan oli. Olin nahkatakissa liikenteessä ja se riitti. Osa turisteista kulki teepaidoissa.

    Olisit julkaissut lähikuvia kengistä. Kauempaa ne näyttää ihan samanlaisilta!

    Ihanaa viikkoa <3

    • Ei ole totta, olimmeko samaan aikaan. Olisipa ollut mielettömän hauskaa törmätä! Hihi lähikuvaa on seuraavassa postauksessa videolla ja oli insta storiesissakin, mutta en halunnut asukuviin eriparikenkiä näkyviin. 🙂

      Ihanaa viikon jatkoa Ei-Leen <3

  • No nyt on pakko sanoa, että kaikki näyttää kivoilta. Varsinkin velourtunika, mutta myös pirteä puhtaan punainen väri. Jotenkin tekee susta erityisen hehkuvan ja ilo paistaa kuvissa läpi (ja tää on totuudenmukainen mielipide, eikä mitään keksittyä kehua <3).

    Toivottavasti ilmestyisi meidänkin Tokmannille, että pääsisin kurkkaamaan. Viikonloppuna vielä ei ollut, kun kävin muilla asioilla ja zuumailin samalla vaateosaston läpi.

    • Ihana sinä ja kiva kuulla, koska hyvä aito fiilis olikin ja tykkään näistä vaatteista aidosti todella paljon. Ivana vaatteet vaan sopii tälläiselle suomalaisen naisen vartalollekin.

      Nämä yöhommelit ja aamutakki tulevat 22.10, mutta onpa harmitus, jos tunikaa ja tuota veluurimekkoa ei vielä ollut ja mallistoon kuuluu myös leveälahkeiset veluurihousut ja toinenkin veluurimekko. Peukut pystyyn, että teillekin tulee.

      Ihan ehkä kaikkein lempparini on tuo aamutakki ja pitkä sydänyöpaita, niistä tulee niin kovin lapsuus mieleen. <3

      Ihanaa viikon jatkoa Annukka <3

  • Sinä oikein loistat näissä upeissa vaatteissa. Minä olen kovin huono aina suitsuttamaan, mutta nyt on sellaiset asut, että ovat kuin tehty sinulle! Hyvältä näyttää 🙂

    • Se on ihan mieletön, nyt kyllä vaan Tokmannille, ennen kuin nopeat syövät hitaat. <3

      Kiitos paljon Anne ja ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

  • Ihana on tuo sininen mekko. Ihastelin jo tuossa toisessa Postauksessa. Veloui on vielä jotenkin ylellinen materiaali. Yöppärikin on kyllä ihana. Pitää kait lähteä Tokmannille 😊

    • Ihan väärinkäsitysten välttämiseksi, veluuritunika on musta, valo voi vääristää kuvissa. 🙂 Kyllä sun nyt pitää lähteä Tokmannille. <3

      Ihanaa viikon jatkoa Jaana <3

  • Voih, onpa kauniita kuvia sinusta ja Tallinnasta – ja ruoka-annoksista! Tekisi mieli piipahtaa nyt syyslomalla.

  • Miten tunnelmallisia kuvia! Mä ostin perusmustan tunikan edellisen Tokmanni-yhteistyösi innoittamana ja se on kyllä mukava ja laadukas vaate. Oon hurahtanut nyt muutenkin tunikoihin, koska ne on vaan niin mukavia päällä! Yritän myös suosia eettisempiä ja ekologisempia materiaaleja vaatteissa ja puuvillasta voi olla monta mieltä, mutta laadukas ja monipuolinen materiaali se ainakin on.

    • Oi ostitko, niin mukavaa kuulla ja etenkin se, että olet tyytyväinen. Olen käyttänyt niitä kesällä yhteistyön kautta saamiani tunikaa ja mekkoa ihan koko ajan ja ne eivät vain mene miksikään pesussa. Eli näissä on kaiken kukkuraksi vielä hyvä laatu.

      Kiitos niin paljon Nella ja ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud