Tunnelmia Lontoosta

Tunnelmia Lontoosta

Terkkuja helteisestä Lontoosta. Neljäs päivä alkamassa, mutta ohessa hurjan kuvamäärän kera tunnelmia parista ekasta päivästä. 
Eilisen vietimme Harry Potter elokuvien kuvauspaikalla Warner Bros studiolla ja siitä on pakko rykäistä ihan oma juttunsa, niin paljon kuvia otin. 
Eittämättä kuumuus vie terää kaikesta, mutta silti Lontoo on aina vaan fantastinen. Ennemmin helle kuin perinteinen brittisää eli sade. 
Riidelty ei kertaakaan, mitä olisi +38 helteessä voinut jo odottaa. Askeleita meinaan tullut hurjasti. Nokiteltu toki on, se kuuluu jo meidän perheen huumoriin, että kukin kyllä saa oman osansa sanansäilästä. 
Herkkuja ei voi ostaa, sillä kaikki sulaa kassiin eli monia suklaapötkylöitä olen jäänyt muistelemaan kaiholla. 
Huippua on, että joka kiskasta saa herkullisia hedelmiä ja marjoja, smoothieta ym. Ja niitä on mennyt paljon. 
Hotellia jännitimme, sillä olemme aiemmin Lontoossa törmänneet niin luxukseen, kuin homeisen kylppäriin. Huone on pieni, mutta on ilmastointi, puulattiat ja suihkusta tulee vettä paineella ja lavuaarissakin on yksi hana. Hotelli on vielä aivan älyttömän hyvällä ja keskeisellä paikalla. 
Kiihdyttävät kaksi päivää kuvissa ja Cath Kidstonilta tuli hankittua Viidakkokirja mekko ja Primarkista mm. Leijonakuningas collage ja Minni Hiiri kaulakoru. En tältä reissulta siten ainakaan vielä ole hankkinut mitään aikuismaisen järkevää. 😅
Uusi päivä uudet kujeet. Murtovarkaat muuten älkööt vaivautuko, meillä kotona asustaa kissavahti. 
Löytyikö paljon tuttuja kulmia ja tunnelmia Lontoosta. Onko Lontoo haaveissa tai jos olet käynyt Lontoossa, mitkä ovat lempipaikkoja? Tiedän, että niitä on vaikeaa luetella, sillä upeita paikkoja on loputtoman paljon. 
Aurinkoista viikonloppua helteiseen Suomeen. ❤️
Postaus toteutettu kännykällä, joten en tiedä onko teksti liian pientä jne. Pahoittelen, jos on. 🤗


59 thoughts on “Tunnelmia Lontoosta”

  • Ihana toi mekko, mulla kummittelee vieläkin se supersöpö karhulaukku sun instastoriesissa mielessä. Se oli vaan niin söpö!!! Miten pystyit lähteen ostamatta sitä, kun pohjavärikin oli ihan sua. 😀

    Meillä on kanssa kotona aina joku vahti kun ollaan reissussa, lisäksi meillä on kerrostalokyttääjä naapurit, jotka kyllä muutenkin huomaisi asiattomat kulkijat. :p

    Ihanaa viikonloppua Tiia.<3

    • Meinasitkohan sitä vaaleansinistä. Ostin lompakon sillä kuvalla. Laukkuja on niin paljon, että jään kyttäämään alesta sitä vaaleanpunaista laukkua. Laukku maksoi 90e, niin en vaan raaskinut, kun mekkokin maksoi 102e. Tuntui vaan liian kovalta hinnalta laukusta. Peukut pystyyn, että saan sen vaaleanpunaisen version alesta, mutta onpahan kyseisestä sarjasta lompakko, mekko ja muki. 🙂

      Just näin sama, meillä naapurit näkee kyllä, jos jotain epäilyttävää tapahtuu.

      Ihanaa uutta viikkoa Jonna. <3

  • En kestä. Ihania kuvia oot ottanu.
    En ole käyny Lontoossa, mutta pikku likasta on ollut haaveissa.
    Kiva, kun aurinko lämmittää sielläkin. Täällä sitäkin on riittänyt.
    Oikeen ihania lomapäiviä ja shoppailuja sinne.
    >Leenalii

  • Oikein laadukkaita kuvia ja tekstiä. Ihana postaus iki-ihanasta Lontoosta! Tuolla Pride of Paddingtonissa söimme viime kesänä. Asuimme Paddingtonissa.

    • Ihanaa kuulla ja kiitos kovasti Satu. Mekin asuimme toistamiseen Paddingtonissa, sillä Heatrowsta junalla pääsee niin kätevästi Paddingtoniin ja muutenkin on keskeisellä paikalla.

      Oikein sydämellistä uutta viikkoa. <3

  • Oi ihana ihana Lontoo <3 Kaipaan ajoittain Lontooseen, se on mun ihan ehdoton suosikki kaupunki, mutta vielä pitää pienen kasvaa että pääsee Äidin kanssa Lontooseen.

    • Tulee se hetki, kun pääset näyttämään tyttärelle Lontoota. <3 Nyt meillä oli se hetki ja oli kivaa.

      Kiitos kovasti Satu ja ihanaa heinäkuun viimeistä viikkoa. <3

  • Ihana Lontoo <3 ja tulee kuviesi kautta ikävä taas sinne!
    Ystäväni on asunut vuosia Lontoossa joten pitäisikö tehdä taas visiitti.

    Rakastan Lontoota ja varsinkin puistoja siellä. Toisaalta myös vanhat
    talot, Harrodsin tavaratalo, South Kensington, The Roof Gardens kattopuutarha
    flamingoineen, afternoon tea time, Thamesin rannoilla kävely, Nottinghill,
    Covent Garden, Camden Town, lukuisat museot, Big Ben…lista on loputon 😀

    Kivaa loppulomaa Tiia <3

    • Ehdottomasti pitää. <3 Lontooseen vaan, siellä on aina kivaa. <3

      Sama juttu, tämä reissu tehtiin enemmän teinien ehdolla, vaikka Buchingham Palatsi ja Big Ben, joka oli tosin työmaana, näytettiin.

      Ihanaa uutta viikkoa Marjo. <3

  • Ihania kuvia ja tunnelmia. Eilen jo stooreista vähän katselinkin noita Harry Potter-studion kuvia… Meidän pitäisi kyllä päästä siellä käymään tyttären kanssa, hän kun on armoton Potter-fani, lukenut kaikki kirjat ainakin kahteen jos ei useampaan kertaan… Odottelenkin innolla postaustasi studiolta! Ihanaa reissua sinne!

    • Ehdottomasti teen oman blogipostauksen studiolta ja myös video on tulossa. Kuvia on paljon, sen voin paljastaa. .) Teidän on ilman muuta päästävä Lontooseen ja Harry Potter studiot on jokaisen Harry Potter hifistelijän unelmapaikka. <3

      Ihanaa uutta viikkoa Anu. <3

  • Ihania kuvia Lontoosta! Olen käynyt useamman kerran Lontoossa. Lontoo on aina Lontoo. Museofriikkinä Lontoo tarjoaa valtavasti katsottavaa. Loistavia museoita niin biologinen museo, tekninen museo, sotamuseo, Victoria & Albert museo jne… Ja viimeksi oli modernin taiteen museossa Tate Modernissa, Picasson näyttely. Ja Sky Garden pilvenpiirtäjä hurmasi. Paddington on tuttua seutua, siellä on myös asuttu. Sieltä on loistavat metroyhteydet joka puolelle. Nauttikaa Lontoon atmosfääristä. Ihanaa olla mukana Lontoon kierroksella.

    • Lontoosta löytyy kaikkea kaikille. <3 Unelmakaupunki. <3 Paddingtonista on niin kätevät yhteydet joka paikkaan ja kentältä kun pääsee junalla hetkessä, niin taidetaan ensi kerrallakin valita Paddingtoniä. Monia alueita koettu, tämä on matkustuksen kannalta helpoimpia.

      Ihanaa uutta viikkoa Tuula. <3

  • No niin! Olen täällä ihan silkkoja sydämiä ja hyvää itkua. 😀 Tiedät minut ja Lontoon. En keksi ihanampaa matkailukaupunkia. ♥♥♥ Olen käynyt Lontoossa monta kertaa, mm. muutamilla elämäni tärkeimmillä reissuilla, kuten häämatkalla, 10-vuotishääpäivämatkalla, 40-vuotisreissussa, ihan vaan huvikseni miehen tai koko perheen kanssa…

    Katselin kuviasi, jotka ovat tosi upeita, inspiroituneena ja hyvällä kaiholla… Milloinkahan pääsisin Lontooseen seuraavan kerran… Tänä vuonna kävimme hiihtolomalla.

    Suosikkipaikkaa Lontoossa on vaikea nimetä. Ehkä kuitenkin Kensington Gardens, jossa Serpentin ja Peter Panin patsaan äärellä tunnen olevani perillä. ♥ Alueina rakastan Chelseaa ja Etelä-Kensingtonia sekä Hampstead Heathia, museoista Natural History Museumia ja Tate Gallerya (prerafaeliitit!), kaupoista Cath Kidstonia (hihii), Foyle'sia ja Piccadillyn Waterstonesia. Tykkään myös Harrodsin liukuportaista. Ja joulun alla Lontoo on myös ihan ihmeellinen.

    Eniten rakastan sitä, miten Lontoossa voi kulkea ihan rauhassa puistosta toiseen ja pikkukaduilla, mutta myös ruuhkissa jos niistä pitää. Miten kaupunkiin mahtuu rosoa ja kauneutta, historian kerrostumia, nykyaikaa.

    Ai niin, ja rakastan iltapäiväteetä! Olkoot miten turistinen juttu vain, niin kerrosleivät, skonssit, kakut, tee ja lasillinen kuohuvaa…

    Nauttikaa Lontoosta! ♥♥♥ Odotan innolla Harry Potter studio -kuvia, upea ja taianomainen paikka sekin!

    • Mä niin tiedän ja sama juttu. <3 Sama tuokin, niin monta kerta, etten enää laskuissa pysy. Kuin myös 10v hääpäivä, 40v reissu ja yhdessä vaiheessa kävimme joulukuussa joka vuosi omina synttäreinä. Sitten päätettiin, että nyt uusia kohteita, mutta kummasti taas löysimme itsemme Lontoosta ja muutaman vuoden tauon jälkeen oli taas niin fantastista. Tällä kertaa mentiin teinien ehdoilla enemmän.

      Olisiko niin, että ensi vuonna löydät itsesi Lontoosta. 😉 <3

      Natural History Museon on käydyistä museosta lemppari, ei voi kuin ihmetellä ja tuijotella. Harrodsilla tällä kertaa emme käyneet, vaikka muuten olen käynyt aina. Afternoon Tean olisin halunnut kokea, mutta se jäi väliin myös.

      Niin totta tuo, että kun ajattelee minkälainen suurkaupunki on ja miten paljon upeita puistoja pullollaan, on se hienoa. Joka nurkkaan jätetty pikkuisiakin puistoja. Historia havinaa ja silti kaikkea löytyy.

      Kiitos niin paljon ja oma Harry Potter postaus videoineen on tuloillaan. Kuvia on paljon.

      Ihanaa uutta viikkoa Katja ja kiitos kovasti. <3

  • Ihania ihania kuvia ja tunnelmia 💕💕 ja toi mekko = 💓. Nauttimista täysillä loppuun asti 💕

  • Keväällä olin soolomatkalla, edellisestä Lontoon-matkasta olikin jo kymmenen vuotta. Yhtä ihana kuin muistinkin erilaisine alueineen. Belgraviassa oli ihania taloja ja vaurauden hillittyä tunnelmaa -sekä Peggy Porchenin instaworthy leipomokahvila!
    , Shoreditchissa taas rouheutta -ja kivat sunnuntaimarkkinat, King's Road minulle edelleen mieluisin ostoskatu. Antoisaa matkaa, muistakaa juoda tarpeeksi!

  • Keväällä olin soolomatkalla, edellisestä Lontoon-matkasta olikin jo kymmenen vuotta. Yhtä ihana kuin muistinkin erilaisine alueineen. Belgraviassa oli ihania taloja ja vaurauden hillittyä tunnelmaa -sekä Peggy Porchenin instaworthy leipomokahvila!
    , Shoreditchissa taas rouheutta -ja kivat sunnuntaimarkkinat, King's Road minulle edelleen mieluisin ostoskatu. Antoisaa matkaa, muistakaa juoda tarpeeksi!

    • Oijoi tuo kahvila olisi ollut ihan mun juttu. Tälläisistä kahviloista haaveilin, mutta ne jäi naistenreissuille, nyt mentiin teinien ehdoilla. 🙂

      Sunnuntaita emme viettäneet tällä kertaa Lontoossa, mutta kiitos aivan ihanista vinkeistä tulevia reissuja ajatellen.

      Kiitos kovasti Tuuli ja huh soijaa pukkasi, piti koko ajan käydä eri paikoissa juomassa ja syödä hedelmiä, onneksi Lontoosta herkullisia hedelmiäkin saa joka kiskalta. .)

      Ihanaa heinäkuun vikaa viikkoa. <3

  • Lontoo on ihana kaupunki. Kahdesti olen siellä nuoruudessani käynyt ja olisi kyllä kiva päästä sinne näin vähän aikuisemmallakin iällä.

    Kiva tuo ostamasi mekko. Sopii hyvin sinulle. Itsekin varmasti kävisin juuri noissa samoissa kaupoissa.

    Mukavaa loppulomaa teille helteestä huolimatta, Tiia ❤️

    • Toivottavasti taas pääset Lontooseen, on se vaan niin monella tavalla ihana kaupunki. <3

      Kiitos kovasti ja mekko on kyllä niin ihana ja mieluinen. <3

      Kiitos kovasti ja mukavaa uutta viikkoa Kristiina. <3

  • Aivan upeita kuvia ja tunnelmia. Viidakkokirjamekko on täydellinen <3 Oikein odotan Harry Potter postausta, koska minä taidan olla meidän perheen suurin Harry Potter fani 🙂 Instassa jo ihastelinkin teidän reissua!
    Kivaa loman jatkoa koko teidän perheelle <3

    • Ihanaa ja Harry Potter postaus videoineen on tulossa. 🙂 Matskua on vaan hurjasti, hih.

      Kiitos niin paljon ja ihanaa maanantaita Outi. <3

  • Ihania kuvia Lontoosta, ja tuo mansikkapaitasi on aivan ihana:) En tiennytkään että sielläkin Muumikauppa:) Minun lähellän on Muumipuisto, josta kirjoitinkin äskettäin. Hih, Harry Potterin kuvaustudiolla, oli varmaan mahtavaa:) Täällä alkoi juuri tällä viikolla suuri Harry Potter-tapahtuma, jota kävin katsomassa:) Ihanaa viikonloppua:)

    • Kiitos niin paljon ja arvaas mitä se on mansikkamekko. <3 Juu Camdenistä ja Covent Gardenista ainakin löytyy Muumikaupat, mutta hinnat hieman kalliimmat kuin meillä. Oijoi pitää tulla heti blogiisi kurkkimaan Muumipuistoa. <3

      Kiitos ihanaa viikkoa Jael. <3

  • Vielä piti sanoa että mun Lontoon reissuista on jo sen verran aikaa, etten muista kaikkea. Minulla oli 90-luvun ihan lopussa lontoolainen mainosvalokuuvaja-boyfriend, joka asui Sohossa. Siellä tuli sitten joitakin kertoja oltua.,

  • Apua apua luin kommentteja, kun ne oli jo julkaistu ja vahingossa sormi osui ja poisti kommentin. Täällä epätoivoisesti mietin miten saada kommentti takaisin. 😰😰Voi ei mua nakkisormea ja anteeksi niin paljon. 😰😰😰Oon ihan häpeissäni täällä. 💙

    • Kiitos niin paljon Rita ja tulenpa tästä heti kurkkimaan sinun postausta. Postaus on tulossa jossain kohden ja myös video. 🙂 Hih matskua on vaan niin paljon.

      Ihanaa viikon jatkoa sinulle. <3

  • Ihanat kuvat! Lontoo on hyvinkin tuttu ja tänä vuonna jo 2 krt käynyt. Suosikkipaikkoja on miljoona, mutta Govent Gardenilla piipahdan aina Neal's Yardilla ja Stanfords kirjakaupassa. Sketch Mayfairissa ja Peggys Porchen Cafe Belgraviassa sekä ikisuosikki Hampton Court Palace!!! Ihanaa Lontoota!

    • Oijoi ihania paikkoja ja nyt haluan tuonne Peggys Porchen cafe paikkaan ensi kerralla, sillä kahvilat on ihan mun juttu.

      Kiitos niin paljon Anne ja ihanaa, kun jaatte näitä vinkkejä tänne, sillä ensikerralla. <3

  • Ihania tunnelmakuvia! Ja miten kaunis turkoosi leninki rouvalla on puhelinkopissa, olet kuin Fortnum & Masonin mainoksesta. Tutuilta kulmilta nuo kaikki näyttävät, liikuin itse varmaan samoilla nurkilla kuukausi sitten. Englanninopettajana Lontoossa on tullut käytyä vähän pakostakin monta kertaa (ihan liian monta verrattuna siihen, kuinka vähän olen nähnyt muuta Brittilää).

    Himoitsin niin noita Fortnum & Masonin turkooseja purkkeja, mutta yhtäkään sellaista ei tullut sitten ostettua. Oli liian kuumaa silloinkin kanniskella tuliaissuklaata mukana ja teetä ja kahvia en myöskään viitsinyt purkissa ostaa. Tuliaiskarkit ostimme vasta lentokentältä. Muutoin kävin kaupoissa tosi vähän, oli teinipoika mukanani, jota ei vähempää kaupat kiinnostaneet. Paitsi kirjakaupat, jotka kiinnostivat meitä molempia ja ne kolusimmekin toooodella tarkkaan (voi apua sitä matkalaukkujen painoa kotimatkalla). Minulla työkirjallisuutta, lapsella Tolkienia.

    Harry Potter Studioilla kävimme myös, olihan minulla omasta takaa opas, joka on lukenut kirjat neljään kertaan, kerran suomeksi ja kolme kertaa englanniksi. Kaikkia leffoja hän ei tosin ole nähnyt 🙂

    Muutoin me enimmäkseen vain kävelimme (joka päivä noin 15 km) ja koska kenkävalintani oli epäkäytännöllinen kuin sinunkin, kärsin monta viikkoa kivuista päkiässä. Jalkahoitajani epäili minun saaneen hiusmurtuman vääränlaisista kengistä…

    Ihana on tuo hevoskulho kattauskuvassasi. Mikä liike on kyseessä? Samoin ensimmäisen kuvan Peter Pan -kuppi, mistä sen bongasit? Covent Gardenin ruusunnuppusaippuoita ihailin minäkin ja olisin ostanut tuliaiseksi tyttärelle, mutta hinta oli aika suolainen, vai mitä?

    Lontoo-postaus odottaa minulla vielä kirjoittamista, mutta voimme sitten vertailla kuvia =D

    Mukavaa loppureissua ja terveiset helteisestä Helsingistä <3

    • Oi mikä kehu, sillä Fortnum&Mason on <3 Kuten Cath Kidston, josta puuvillainen mansikkamekko on shopattu. 🙂

      Sama himo täälläkin, mutta jätin purkit jo ihan helteen vuoksi, sisältö olisi mennyt pilalle. Ehkä hyvä näin, ettei herkkuja ja purkkeja sisältöineen tullut tällä kertaa ostettua.

      Brittiläisissä kirjakaupoissa on sitä jotakin, oikein nuuhkuttelin kirjojen ihanaa tuoksua minäkin.

      Studiot oli kyllä mielettömät ja varmaan emme olisi opaspalvelua ottaneet, elleivät olisi nuo vip-paketit olleet ainoat, jotka oli enää jäljellä. Mutta saimmekin sitten oppaan avulla paljon tietoa, mitä ei voi kirjoista ja leffoista bongata.

      Minulla oli kyllä mukaviakin töppösiä ja vaihtelin kenkiä, jotta jalat eivät kipeydy. Noin 40 asteen helteessä sandaalit tuntuivat parhaimmalta, mutta ei niillä koko aikaa voinut kävellä.

      Peter Pan kuppi on meiltä kotoa ja olen sen tilannut Cath Kidstonilta aikoinaan. Heppakuppi on Cath Kidstonin liikkeestä. 🙂

      Ruususaippuoiden hinta oli suolainen ja jäivät ostamatta.

      Täällä tulee vielä lisää Lontoo matskua ja oma Harry Potter postaus. Kivaa päästä vertailemaan kuvia ja tunnelmia.

      Kiitos kovasti ja oikein ihanaa viikkoa Ei-Leen. <3

    • Niin arvelinkin mekkosi ja epäilin heppakupin olevan, tosin en itse niitä huomannut pyörähtäessäni Cath Kidstonilla. Onneksi =D Johtui varmaan siitä että mukanani oli teinipoika, joka koko ajan yritti vetää minua ulos liikkeestä 🙂

    • Niin ymmärrän ja siksi meninkin yksin Cath Kidstonin liikkeeseen, kun mies oli limukalla teinien kanssa. <3

      Ihanaa päivää Ei-Leen. <3

  • OMG!
    Aina yhtä ihana Lontoo!!!! <3
    Englannin kukikas tunnelma saa minut aina uudelleen pauloihinsa. Mutta jostain syystä Lontoo on myös paikka, jonne haluan aina udelleen, mutta muutaman päivän jälkeen on sellainen Lontoo-ähky, että voi taas muutaman vuoden jättää väliin. =)
    Nyt tuli kyllä hinku lähteä kuljeskelemaan Lontoon katuja…
    Ihania tunnelmapaloja teillä ollut!

    • Kuvailet niin hyvin, juuri sama juttu. Aina ihana käydä, mutta varsinkin kun on niin monta kertaa käynyt, niin ähky tulee ja pitää virkistää itseään muilla mailla. 🙂

      Kiitos niin paljon ja hih lisää Lontoo matskua on tuloillaan.

      Ihanaa viikkoa Susanna. <3

  • Ihania matkakuvia!
    Lontoossa ei olla koskaan käyty. Nuorempi tytär sinne kovasti haluaa. Ja juuri tuonne Harry Potter paikkaan. Sitä postausta kovin odotankin.

    Hyvää loman jatkoa sinne Lontooseen!☀️🌺

    • Postaus on videoineen tulossa. 🙂 Matskua on todella paljon, hih.

      Kiitos kovasti ja oikein ihanaa heinäkuun vikaa viikkoa Sari. <3

  • Voi Lontoo. Kuvista välittyy hyvä tunnelma. Viidakko-kirjamekko on ihastuttava. Onneksi vielä on muualla joitakin sellaisia asioita, mitä ei kotipuolessa tule heti vastaan. Paddington ❤️.

    • Ihan juuri näin, Lontoosta löytää kaikkea mitä Suomesta ei saa ja se tunnelma, sitä ei ole missään muualla.

      Ihanaa maanantaita Ninnu. <3

  • Ai että mitkä ihanat matkakuvat iki-ihanasta Lontoosta! Nyt tuli matkakuume!

    Lontoo on nuorimmaiseni lempikaupunki, eli lienee parasta olla näyttämättä kuviasi hänelle :), muuten ollaan taas lentolippuostoksilla alta aika yksikön.

    Kiitos kuvamatkasta Tiia <3

    • Hihi ihana ja Lontoo on vaan napakymppi. <3 Aina sinne on päästävä uudelleen.

      kiitos sinulle ja ihanaa elokuun alkua Marianna. <3

  • Ihana kuvakimara! Lontoossa on kyllä niin paljon nähtävää ja koettavaa, mutta voihan sitä näinkin reissata, että katselee toisen kuvia 🙂 Pitäs kyllä vielä tuonnekin päästä!
    Kuuma on siellä kyllä ollut, joten aikamoisia hellelukemia on ilmeisesti vieläkin.

    • Ehdottomasti vielä Lontooseenkin menette ja teidän tytöt taatusti rakastaisi Lontoota. <3

      On ollut kuuma, kuten varmasti Roomassakin. Hillitsi tuo kuumuus shoppailuhalujakin kummasta. Hih.

      Ihanaa elokuun ekaa Minna. <3

  • Hei Tiia, mikä hotelli teillä oli? Myös itsellä haaveena käydä Lontoossa. T. Sirkku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud