Törmäilyni ikäviidakossa

Törmäilyni ikäviidakossa

Törmäilyni ikäviidakossa!


Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan.

Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni hehkuvan kauniiksi. Siis minun keski-ikäisen? Laitoin kisakupongin vetämään kuvitellen, että onpa tässä aito näkemys meikin parantavasta voimasta. Tämä keski-ikäinen ei vain ottanut huomioon sitä seikkaa, että nuoret ja kauniit ovat myös taitavampia. Kuvani on suorastaan alkeellisen nolo näiden tekniikan ihmelapsien taituroimien kuvakkeiden joukossa.  

Mitä oikein muutenkaan  kuvittelin itsestäni, ei kai kukaan muutenkaan valitsisi voittajaksi keski-ikäistä? Vai valitsisiko? Onko meillä keski-ikäisillä mitään mahdollisuuksia noin ylipäänsä?  Sitä olen blogini kautta selvittämässä.
Keski-ikä on tila joka vain tapahtuu, hiipii salakavalaa kuin uni. Huomaat täyttäväsi lomakkeita ja ikää kysyttäessä, et tiedä mitä vastata. Minähän juuri olin 30-vuotias, nyt joudun täyttämään rastin kohtaan 40+ tai mikä omituisinta 45-50. 
Huomaat valokuvista, että vain hymyillessä näytät vähemmän väsyneeltä, että nenäsi on kasvanut satuja kertovan Pinokkion lailla, että hiuksistasi koostuva ponihäntä on vain ohut siima,  nappi 
kiristää

navan kohdalta  ja kengän kokokin on kasvanut yhdellä, koska sinulle on kasvanut LIIKAVARPAAT!
Paino ei putoa, vaikka söisit vain pillillä imutettavia ruokia, vaikka rehkisit kuinka urheiluareenoilla! Kuulostaako tutulta? Toki meitä keski-ikäisiäkin on nuorekkaita versioita, kauniita, sorjia, ihot ihanaisen persikkaisia. Tämä blogi kertookin vain tämän keski-ikäisen seikkailuista keski-ikäisyyden viidakoissa. Ketään loukkaamatta, nuoria, vanhoja, keski-ikäisiä, sillä mikä ei ole takana, on vielä edessä.8 thoughts on “Törmäilyni ikäviidakossa”

  • Hihii, ihan mahtavaa, että löysit keski-ikäisen täältä, koska nyt minäkin löysin Funky Fiftyn. Periksi ei todellakaan anneta! Keski-ikäisellä tosin vielä on hieman hakusessa blogin visuaalinen ilme, sitä opetellessa. 🙂 Aurinkoa päivään!

  • Anu niin ilahduin ihanasta palautteestasi, koska olen tälläinen kömpelö aloittelija ja vielä keski-ikäinen. 😉 Toit paistetta päivään. <3

  • Leena, Vichy on todella hyvä. Olen juuri löytänyt tuon Dermablend sarjan joka peittää tatuoinnitkin. Kyllä lähtee kuule maksaläikät, tummat silmänaluset ja kaikki peittoon. Tämä sarjahan on suorastaan räätälöity minulle. Hih voisi pyytää Dermablendiä ja vaikkapa Tena Ladya sponsaamaan mun blogia. 😉 Ei vaiskaan. 🙂 Vichyn seerumit ja voiteet tuoksuvat taivaalliselle. Tykkään kovasti. <3

   Energisyys menee vuoristoratana löysäpullailun kanssa. 😉

 • Päätin kurkata blogisi alkujuurille :). Ihana aloitus. Toivottavasti elän vielä silloin, kun kenties olet muuttanut blogisi nimeksi "Minäkö vanhus?" 🙂 ja saan blogisi kautta vertaistukea myös silloin :).

  • oi ei en kestä sua, oot ihana. <3 Nyt 50-vuotiaana on aika paha kysellä "minäkö keski-ikäinen", tulisi olla "minäkö varhaisvanhus". 🙂

   Ihanaa viikkistä Ninnu <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud