Huulipunavallankumous ja miksi näen painajaisia?

Huulipunavallankumous ja miksi näen painajaisia?

Huulipunavallankumouksessa mukana sydämen ja hengitysteiden terveyden inspiroimana.
Lemppari huulipunalla Lancome Rouge in Love.

Blogin päivittäminen tälläiselle harrastelija-antibloggaajalle on välillä haasteellista hommaa. Yön pikkutunneilla, kun herää täiden täyttämään painajaiseen, jossa täit ovat vallanneet koko kehoni ja kuorruttaneet käsivarteni. Voi yäk sentään. Panee väsyttämään, kun näkee samaa painajaista monta yötä pötköön.

Täitä ei ole näkynyt eikä kuulunut, mutta olen niin kovin viime täiepisodin traumoittama, että yöllä täipainajaiset valtaavat mieleni sopukat Jos kuitenkin yksi pikku öttiäinen onkin jäänyt eloon ja kuoriutunut munapahasestaan, sellainen sitkeä luontokappale, jolla on voimia enemmän kuin tälläisellä väsyneellä äidillä vastaan taistella.

Sain tyttäreni luokan opettajalta muuten loistavan vinkin, nimittäin suoristusrauta, tuo täiden ja täiden iljettävien munien liiskakone, joka tappaa höyryttää kuumuudellaan munat! En ole koskaan saanut suoristusraudan käytöstä niin suurta nautintoa, kuin kuumennellessa tyttärieni hiuksia ja samalla kuvitellen miten munat kärventyvät.

Suoristusrautavinkki täytyy yhteisen hyvän nimissä laittaa viidakkorumpuna jakoon, miksi en aiemmin tiennyt tästä, kun täitä vastaan sotaa kävin. 🙂

Mieheni ja ystäväni neuvovat ettei minun tulisi katsoa niin paljon scifiohjelmia, kun niistä tulee niin rajuja painajaisia. Mitä ne tietää, nämä painajaiset kurkottavat mieleeni todellisuuden karmaisevista tapahtumista. Pienistä pahalaisista, jotka suurennuslasilla näyttävät ihan ”Mars hyökkää” monstereilta.

Lupaan vaieta täistä ikuisesti, jollei niitä taas tule…. IIiks.

No kuitenkin huulipunaa huuleen kanssasisaret, nuoret ja vanhat. Tänään kunniotetaan sydämiä ja keuhkoja . Sydämen asiat ovat erityisen tärkeitä tietyistä syistä. <3Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud